מבחינת המצפון התכוונתי לחנויות הוגנות שאינן קשורות למטרו.
בנוגע למטרו יש להם שלט בכניסה לסניף המרכזי,
"נא לא להיכנס עם אוכל, שתיה ומצפון"
וכרובי, אין ספק שמטרו הרוויחו את זה ביושר.![]()
מבחינת המצפון התכוונתי לחנויות הוגנות שאינן קשורות למטרו.
בנוגע למטרו יש להם שלט בכניסה לסניף המרכזי,
"נא לא להיכנס עם אוכל, שתיה ומצפון"
וכרובי, אין ספק שמטרו הרוויחו את זה ביושר.![]()
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
התחשק לי לעבור קצת על מחירי האביזרים באתר של מטרו.
ניתן למספרים לדבר.
כפפות dainese scout goretex
1035₪ במטרו,
מחיר באיביי כולל משלוח בסביבות ה550₪ כולל משלוח.
מעיל dainese sandstorm
3092₪ במטרו,
1500₪ כולל משלוח באיביי.
קסדת x- lite 803
מחיר במטרו 3566₪
מחיר באיביי כולל משלוח 1500₪.
וזה עוד לפני שדיברנו על שיטת הקרטל שלהם והתשת הלקוחות שמנסים לממש אחריות.
סניף תושיה תל אביב הוא הסניף הראשי נכון?
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 28-12-2019 בשעה 12:59.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
אחרי שהדיון סטה לתימחור של מטרו, כל התמגנות מתנפחת היא דבר מבורך.
זה לא מה שיציל את החיים בתאונה קשה אבל בהחלט יישמור על הגוף העליון מפציעות קשות.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
אני נמצא בתערוכת הces לצרכי עבודה ואחרי שראיתי כאן כמה אנשים עם בגדים של אלפיינסאטרס, איתרתי את הדוכן (הדי קטן שלהם) ומסתבר שהם משיקים וסט עצמאי מתחרה.
הרמתי אותו ובגזרת המשקל והסרבול, הוא לא באמת בר תחרות (את זה של דיינזה מדדתי כאן בחנות הרשמית שלהם לפני כמה ימים) אבל הוא עצמאי ונראה שנותן הגנה מלאה יותר מזה של דיינזה.
הוסט של דיאנזה מגיע בלי מגן גב קשיח וגם בלי הגנות לכתפיים. לוסט החדש של אלפיינסטארס יש מגן קשיח "מעוצב" ולגבי הכתפיים אני לא בטוח אבל הוא היה נראה מאוד דומה לכרית הסטנדרטית שלהם (שיש לי ומכילה הגנות לכתפיים), רק עם אפשרות סגירה עצמאית (רוכסן + מפסק מעט משונה בחזית)
תודה על המידע.
עד כמה שידוע לי המגן של דיינז כן מגן בכתפיים אך לא בעורף (צירפתי צילום מסך של התמונות של דיינז מהכתבה באתר). לגבי מיגון קשיח בגב, זה כנראה אחת הסיבות העיקריות לעליה במשקל ובפקטור הסירבול. בכל מקרה אני באופן אישי מעדיף שלא יהיה מיגון קשיח בגב מטעמי איוורור (אנחנו בכל נמצאים קרוב יותר לערב הסעודית מאשר לנורבגיה). את המיגון החצי קשיח אני אשאיר במעיל עצמו.
![]()
לא יודע מה השיקולים של דיינז לגבי מיגון הצוואר, בכל מקרה המטרה העיקרית שלו היא לקבע את הצוואר והראש לאחר תאונה (לא עלינו). לדעתי המיגון שהאפוד שלהם מספק לכתפיים ולגב, בשילוב עם זה שהקסדה תופסת את הנפח שלה, יקבע את הצוואר בצורה מספקת עד שיגיעו כוחות ההצלה.
גם ככה כדילהגן על עריפת ראש כתוצאה ממפגש לא רצוי עם גדר ההפרדה, מיגון הצוואר של הילייט או היט אייר לא יעזור.
בוסטים של אלפיינסטארס יש כריות אויר בכתפיים ממש - לא רק הגנה סביב הצוואר/עצם בריח :
https://www.youtube.com/watch?v=FCt_VefIoQA
לגבי האיוורור והסרבול, אני לגמרי מסכים. הוסט של דיינזה מרגיש הרבה יותר נסבל על הגוף.