מטרו מוטור ללא ספק מתנהגים בצורה חזירית ובריונית פשוט כי הם יכולים, הם הבינו את השיטה, בדיוק כמו שהמלך ביבי הבין את השיטה. ברגע שיש לך בייס מספיק רחב ומספיק טיפש ללכת אחריך בצורה עיוורת, כל מי שלא שייך לבייס הזה הוא שמאלן ובוגד או לקוח שלא שווה מאמץ ואפשר ואף ראוי לזלזל בו ולדפוק אותו.

לצערי גולשי הפורום האהוב שלנו ואפילו רוב חברי מועדון האופנועים הישראלי הם מיעוט אפסי בין עדרי הפרים והכפרות רוכבי הטימקס, שום חרם שנעשה לא ישנה להם כלום.

בקשר לווסט של דיינז, עד כמה בכלל הוא אטרקטיבי? מי רוצה להתחיל להתעסק עם שליחת הווסט למעבדה אחרי כל הפעלה? תנו לי להיות עצמאי, אם אני לא יכול לטפל בו בעצמי קרי להחליף בקבוק ומגצר הסיפור, אני אחפש אופצייה אחרת.

ומה אנחנו מצפים שיקרה אם ובמידה ונצליח להמיר אחוז מסוים מהעדר לטובתנו ובאמת נצליח לארגן איזה מרד צרחנים אפקטיבי?
לא מדובר רק על המחירים, כן יש להם מיסים לשלם וכן הלאה והלאה. תרוויחו בכיף, אבל בפרופורציה. מדובר על היחס ללקוחות, על מימוש אחריות, מדובר על קבלת הצעת מחיר מבלי לשלם עמלה, מדובר על להכנס למוסך יבואן מבלי לפחד, מוסך יבואן צריך להיות המקום הכי בטוח למי שרוכש כלי חדש, היום, זה המקום האחרון שבן אדם שפוי ירצה להכנס אליו.

Sent from my S60 using Tapatalk