ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
אני לא חושב שיש משהוא רע בלהרוויח על חשבון הכלל כל עוד זה סביר במידה זו או אחרת. אני חושב שאם היה בא מישהוא ומייבא צמיגים לארץ במחיר שפוי נגיד עם בחול עולה 290יורו ופה הוא היה מוכר ב350יורו לא הייתי בוכה. אלא ההפך מבסוט.
עונה לתגובה שלך אבל בעצם לכל מי שהתנגד למאבק צרכני צודק במהלך הדורות

האלטרנטיבה הצרכנית היא לתמוך במאבק. נשמע מחייב ומאבק בכלל מילה גדולה אבל בימינו זה לרוב מסתכם ברישום לעמותה \ עצומה \ קבוצה כלשהי. מי שממש בעניין אולי יתרום סכום סמלי או ישקיע כמה שעות בנסיעות ניירת ופטפטת בחברת אכפתיים אחרים. אם מלחמות היהודים לא הרגו את היוזמה הדברים מתגלגלים לתקשורת וההד הציבורי בסופו של דבר (כנראה לאחר שנים) גורם לרגולטור להתקפל והשפיות חוזרת לחיינו. אף אחד כאן לא דוגל בקומוניזם או מציע לחלוק ארנקים.

כמובן שאפשר לא להסכים אבל אני לא מבין את ההיגיון להשקיע בבלימת היוזמה. בביטול הצורך לשינוי, בקבלת עיוותים כגזירה משמיים שלא צריך להילחם בה.

שוב, לא אתה ולא לדיון במחירי הצמיגים אלא באופן כללי.
תמיד יהיו את האנשים שלא רק יושבים על הגדר אלא גם משקיעים מזמנם בשכנוע אחרים שעדיף לסבול קוצי תלתלית בתחת מלפרוץ אותה למען כולם, -כולל עצמם. מלחמות היהודים סירסו הרבה יזמויות נכונות וזה לא משנה אם מדובר באגו או פוזיציה אחרת. זה פשוט הזוי כי על כל יוזמה בריאה ושפויה יהיו יהודים שיבואו באיפכא מסתברא לאיפכא המקורית. בסה"כ שנינו וכנראה רבבות רוצים צמיגים בעלות שפויה ונשמח לשלם לעסק ציוני מקומי עוד 30% לעומת מחירי חו"ל. אז יש כאלה שחושבים שזה טוב ורוצים להשתתף.
כמה רע יכול לצמוח מהעניין?