ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
ניסיתי, עם אישור מקדים ממשרד הדגכ. denied. עדיין צריך לשלם 450 ש"ח למישהו מהטכניון, או 800 ש"ח למישהו מאריאל, כדי שלכאורה יבוא לבדוק את הצמיג. מישהו במכס התפנק בצמיג מיטאס.

<השערות שלי>

- אנשים מרגישים שהם חייבים להיות בעלי עמדה לצד כזה או אחר, לא יודע למה, אפקט מוגבר אצלנו היהודונים.

- יש עולים מהגוש שהביאו איתם את הרפלקס של שינוי זה הרס, זה folly. תפיל את פוטין, יבוא מישהו יותר גרוע. אנחנו נושמים - אל תיגע. הכל היה זהב עד שבאת עם המהפיכות שלך, והקגב מסתכלים ורושמים, עכשיו אני בפנקס שלהם בגללך.

- גורם לך להיראות רע אם המאבק הצליח. קיבלת דברים כגזירה, ואנשים אחרים פורצים סכרים בשבילך, מתחיל לשמוט לך את הקרקע. אם היית נאבק בבתי הזיקוק לפני 20 שנה, היית חוסך לילדים שלך כך וכך. עכשיו מישהו אחר פשוט בא ועושה את זה, מה זה אומר עליך?

</השערות שלי>
תמיד יהיה יותר גרוע, אף פעם לא יותר טוב. זה לא קשור לעולים מברית המועצות זה קשור לנו היהודים.
הלך לנין בא סטלין, הלך סטלין בא....
ואין לי שום קשר עם מדינות רוסיה, לא בעבר או בהווה ומקווה גם לא בעתיד.

מה שכן אין כאן עיניין של לשנות או לא. בא אדון שושנים שאוהב להקריב את עצמו לטובת הכלל וחושב שכולם צריכים להתאבד גם בשביל הכלל, שכשלעצמו זה מושג די אמורפי שמעולם לא אהבתי. כי אני לא אוהב להשתייך לכלל, אני אוהב להשתייך לעצמי - כזה אני.
דיון הצמיגים ומחירי היבואן שגורמים לשוקו בננה אצל הגזלן להיות זולים הוא השאלה.
לייבא קונטיינר צמיגים בלי לפשוט רגל או לטוס ב30יורו + קורונה ליוון ולהביא זוג חדש דנדש ובזול,
זה היה כל הוויכוח.