בוקר טוב לכולם,
הוצאתי לאחרונה רישיון a1 ואני מחפש לקנות את הכלי הראשון שלי.
לפני שאני כותב כאן את כל צרכיי אציין שאני זר לכל עולם האופנועים כך שזו צריכה להיות עובדה מנחה בשבליכם בתגובותיכם.. החלטתי להוציא רישיון מטעמי נוחות ומתוך החלטה אישית שברצוני להתחיל לרכב. אני בטוח שבתור חובב אדרנלין לא אתאכזב אך השלב הראשון בדרך להיות רוכב הוא לקנות כלי.
מבחינת צרכים:
-התקציב שלי הוא 12k אך כמובן שאני אשמח לפחות.
-במשך 4-5 חודשים הקרובים נסיעות של 1-2 פעמים הלוך חזור מרמת גן לרחובות.
-חוץ מזה מרבית הנסיעות יהיו באזור המרכז.
-הכלי צריך לשמש אותי למשך השנה-שנה וחצי הקרובות
- פקטור מאד משמעותי בשבילי הוא עניין של חיסכון. אני לא יודע איפה זה בא לידי ביטוי באופנוע ( אני מכיר רק את עניין הביטוח שעד 250 סמק המחיר די אחיד ) אבל חשוב לי מאד הוצאות נמוכות ( יכול להיות שזה פרמטר לא רלוונטי )
- לא יודע מה עדיף- קטנוע או אופנוע?
מצד אחד אני חולה על כל ההתעסקות עם ההילוכים ואין ספק שאופנוע סקסי הרבה יותר מקטנוע, אבל מצד שני אני שומע שהחזקה של אופנוע יקרה יותר, הכלי פחות נוח ולא כדאי לקנוע אופנוע 250 סמק אלא משהו חזק יותר אחרת עדיף קטנוע.
בקיצור- סומך עליכם שתעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש, אני מתכנן לקנות כלי כבר בימים הקרובים ככה שאתם יותר ממוזמנים לשלוח לי קישורים למכירות.
בנוסף, אשמח מאד לקבל תשובות והסברים מפורטים והכוונה מה כדאי לי לחפש באופנוע שיתאים לצרכיי כדי שאוכל לחפש בעצמי.
תודה מראש על העזרה, אלעד
https://www.yad2.co.il/vehicles/motorcycles?year=2012--1&price=-1-12000&priceOnly=1&open-item-id=mparel&viewPage=item-page-popup
איך הכלי הזה? עסקה שווה?