נ.ב
אם אין לך עם מי לדבר אני תמיד זמין יא נאור
אני ידוע בכוחות הריפוי המאגי שלי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יא ליצן אם אני פותח את הפה לידך זה בשביל לאכול.
חוצמזה זוכר את זה? אז הטלפון שלי עבר חיטוי שהוא לא מצליח להתאושש ממנו של אנשי הקשר ...
אבל עזוב אותי, החיים שלי דבש. אני מלטף עם אצבעות קבב את המקלדת המטונפת רק בתחתונים ומקבל על זה כסף.
ליבי אל הירושלמי
אכן זה עסק ביש כל המצב הזה לצערי מי שיפגע הכי הרבה מהמצב כמו תמיד זו האוכלוסיה היצרנית ( הכוונה למעמד הביינים והנמוך)
כמובן שבעלי עסקים גם ימצאו את עצמם בפלונטר בייחוד עסקים קטנים ועסקים שטרם התבססו דיים שהמדינה תמשיך לעשוק אותם השכירות תמשיך לרדת וההלוואות ידרשו להיפרע
וזה כשהם ללא הכנסות.
בקיצור נקווה שהמצב יעבור מהר לפני שהמדינה תכנס לחדלות פירעון.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אצבעות קבב ואשך מנומל. ת'אמת, נשאר משהו בבקבוק?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
להשלים ממשיח צריך 9
מה 7 -מה למה?
https://www.gimatria.co.il/?word=9
+ גרף
CORONA.jpg
+ קישור
https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1819149168
נערך לאחרונה על ידי קידוזו; 19-03-2020 בשעה 17:04.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הבוס וקולגה שלי חזרו מחול ואחד מהם אפילו היה חולה מת. כשהוא טס לשם. הוא נכנס לבידוד רק אחרי שבוע שחזר ונשמנו את אותו האוויר. ורק ליום האחרון של ה 14.
במהלך השבוע האחרון היתה לי נזלת לא אופיינית. ממש לא מה שאני רגיל ואני כבר מכיר את הגוף שלי.
אבל אני לא יודע אם זה מהסטרס מהפאניקה של הסביבה שהחלישה את המערכת החיסונית שלי, או מזה שחשבתי שכבר קיץ ורכבתי למכולת בלי מעיל ...
או שהיתה לי קורונה. וזו אפשרות יותר מסבירה.
מה שלא יהיה אנשים! לא מתים כל כך מהר! כולה פאקינג וירוס
mind over matter !
על החתום:
אחד שקם בכמה בקרים בחורף הזה בחום נוראי של 13 מעלות צלזיוס והתקלח בברז בחצר
הממשל האמריקאי מדבר על שבועיים. פה על חודש. המטרה שלהם היא בעיקר להאט את ההדבקות על מנת לנסות להערך יותר טוב (שיטות טיפול, משאבים, כ"א וכו) וזה סביר.
המחלה עצמה דמוית שפעת והיא מחלה קלה מאוד. השוני משפעת הוא רק בגיל המבוגר מאוד ולתחושתי נובע מהעובדה שבניגוד לשפעת, זו מחלה חדשה ולכן הם לא פיתחו לה חיסון טבעי במהלך החיים הארוכים שלהם.
אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן ובטח שאי אפשר לכלוא אותם בבתים. בתוך כמה שבועות, אנשים יצאו החוצה, אם לא בהיתר רשמי אז במסגרת של הפגנות כנגד המדיניות וה"יופי" מאחורי המדיניות הזו היא שכמה הפגנות כאלה והמדיניות הזו יורדת לטמיון.
אחת המטרות היא לשטח את עקומת ההדבקה על פני זמן רב יותר כדי למנוע עומס על בתי החולים.
בנוסף להרוויח זמן בנסיון לפתח חיסון בין עם טבעי (מן הסתם נדבקים שהבריאו יתבססו על בדיקות הדם שלהם) ובין אם פיתוח חיסון לכאלו שטרם נדבקו.
לגבי האוכלוסיה החלשה (מבוגרת מדוכאי מערכת חיסון וכו') הבידוד אכן מגן עליהם בטווח הקרוב אבל אם לא ימצא חיסון זו אכן בעייה.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI