תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: קורונה אדוונצ'ר 900 GTX

צפייה משולבת

Senior Member

קורונה אדוונצ'ר 900 GTX

מפזר קצת אופטימיות כי יש אנשים בבידוד וחל"ת ואתמול אפילו עשיתי סימנים של הצטננות.

קצב הדבקה

https://newmedia.calcalist.co.il/mag...03-20/m01.html
    למרות שמספר החולים הידועים עולה כך גם מספר הנבדקים היומי.
    המשמעות היא שהנתונים שמתפרסמים בתקשורת (שנהנית מרייטינג היסטרי) אינם משוקללים והגרפים המוכרים מישראל מכורתנו כמעט חסרי משמעות. המשמעות החלושה שעולה מהנתונים הידועים היא שאנחנו דווקא לא בצמיחה אקספונניציאלית. אם עד שבת לא נגיע ל 1,500 חולים אפשר להגביר אופטימיות.

ניהול
    ישראל ידועה כמדינת החפיף והסמוך, הביורוקרטיה והכסת"ח- זה נכון. מצד שני, ההנהגה הישראלית מגיעה עם ניסיון וזיכרון של ערפל קרב ופקודות ויוזמות של אנשים -חיילים ומפקדים שפשוט הגדילו ראש ולקחו אחריות. אני מתייחס להנהגה (מקבלי ההחלטות) באופן רוחבי לא ימין ושמאל. זה כולל בכירים באוצר, בבריאות ובחינוך ועוד. זה אומר שאם צריך להקים או להזיז ואין תקציב או הנחיות אבל צריך כי חייבים- זה יקרה. זה אומר שאנשים לא ישתקו ויעמדו מהצד במקרה של אזלת יד או עוול. בגלל השקיפות והמתחים אני די משוכנע שיתקבלו החלטות בכובד ראש ומתוך אחריות ולא משיקולים אחרים.

יזמות וחידושים
    לא יודע מה יצמח בישראל נגד הקורונה- תכשיר, מכשיר, חיסון, הומור קטלני אבל המקום בעולם שהסיכוי שיביא מזור לאנושות הגבוה ביותר נמצא כאן. השילוב של הברדק מהסעיף למעלה, החיפוף בנהלים, היזמות והמוח היהודי יביאו משהו. עניין של זמן.

ערבות הדדית
    יש בהחלט מגמה אמריקקית אפטית נהנתנית שתוקפת את החברה הישראלית -אבל תכלס, אם השכן שלכם במצוקה אתם תעזרו. וגם לכם יעזרו. אולי לא כולם וכל הזמן אבל יש כאן את המשאב הזה. רבאק, יישובים ואנשים פרטיים אירחו משפחות של זרים גמורים במתקפות הטילים. אין דברים כאלה. זה יפה וזה עדיין לא נעלם. כבר עכשיו יש התארגנויות ספונטניות של ארגונים ואנשים שמחפשים לעזור.

התא הקדוש
    חלק מאיתנו מגדלים ילדים והורים שכבר לא צעירים. הריחוק הפיסי אמנם מאתגר מול ההורים אבל הקשר כאן חזק. המשפחתיות היא הבסיס לחוסן הישראלי. דוד נחמת'ה וסבתא רוחמה יקבלו מהנכדים שטויות בווצאפ ויהיו מבסוטים, גם השקט נחמד להם לפעמים. הבייחדנס הישראלי הדביק מצויין בעיתות כאלה.

בגרות וניסיון מר
    אין מדינה בעולם שבה אנשים ממשיכים לשחק שש בש או ללגום בירה בחצר כשהם רואים טילים שחולפים מעל ראשם בדרך ליעד אחר. אין באף מדינה ציבור שיסכים לשלם עוד 200,000 ש"ח עבור חדר נגד טילים כי כך החוק קובע. כאן מבינים חירום יותר מכל מדינה מערבית אחרת- כי לא הפסיקו להזכיר לנו שאנחנו יהודים. אז יש את הטמבלים והיוצאים מהכלל שעושים שטויות אבל הרוב קובע. והרוב בוגר ושפוי.

אבל מה יהיה בסוף?
    אני לא אומר שיהיה בסדר כי אני לא יודע שיהיה בסדר. רק אומר שיש הרבה יותר אור במצב הנוכחי מהתמונה שהתקשורת מנסה למסגר. אנחנו לא בסרט אסונות. במציאות אנחנו במקום טוב מהרבה בחינות. אם למישהו יש דאגות כלכליות, זה טבעי. גם אני מסתכל קדימה בדאגה. רק צריך לזכור שהכלכלה הישראלית סבלה מחרמות, ספקות, חובות ותקציב מגוחך והגענו רחוק מאוד למרות מכשולים ואיומים. כיום זה שונה. להורים שלנו היו ספקות, כיום אנחנו יודעים לאן אנחנו שייכים- לטופ העולמי.

כשפסטיבל הקורונה יסתיים, נראה לי שישראל תהייה בעמדת זינוק טובה מהרבה מדינות מפותחות אחרות. אנחנו עם פרקטי עם טונות של יזמות, כישרון ואופטימיות. בסוף נתחזק בזכות דברים פעוטים כמו תודעת יכולת, סולידריות, ניסיון באיומים ומצבי ברדק והומור.

בסופו של דבר משבר הוא כמו פניה. מתאימים מהירות לקראת האייפקס, מרימים מבט ליציאה ונותנים בגז.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מפזר קצת אופטימיות כי יש אנשים בבידוד וחל"ת ואתמול אפילו עשיתי סימנים של הצטננות.

קצב הדבקה

https://newmedia.calcalist.co.il/mag...03-20/m01.html
    למרות שמספר החולים הידועים עולה כך גם מספר הנבדקים היומי.
    המשמעות היא שהנתונים שמתפרסמים בתקשורת (שנהנית מרייטינג היסטרי) אינם משוקללים והגרפים המוכרים מישראל מכורתנו כמעט חסרי משמעות. המשמעות החלושה שעולה מהנתונים הידועים היא שאנחנו דווקא לא בצמיחה אקספונניציאלית. אם עד שבת לא נגיע ל 1,500 חולים אפשר להגביר אופטימיות.

ניהול
    ישראל ידועה כמדינת החפיף והסמוך, הביורוקרטיה והכסת"ח- זה נכון. מצד שני, ההנהגה הישראלית מגיעה עם ניסיון וזיכרון של ערפל קרב ופקודות ויוזמות של אנשים -חיילים ומפקדים שפשוט הגדילו ראש ולקחו אחריות. אני מתייחס להנהגה (מקבלי ההחלטות) באופן רוחבי לא ימין ושמאל. זה כולל בכירים באוצר, בבריאות ובחינוך ועוד. זה אומר שאם צריך להקים או להזיז ואין תקציב או הנחיות אבל צריך כי חייבים- זה יקרה. זה אומר שאנשים לא ישתקו ויעמדו מהצד במקרה של אזלת יד או עוול. בגלל השקיפות והמתחים אני די משוכנע שיתקבלו החלטות בכובד ראש ומתוך אחריות ולא משיקולים אחרים.

יזמות וחידושים
    לא יודע מה יצמח בישראל נגד הקורונה- תכשיר, מכשיר, חיסון, הומור קטלני אבל המקום בעולם שהסיכוי שיביא מזור לאנושות הגבוה ביותר נמצא כאן. השילוב של הברדק מהסעיף למעלה, החיפוף בנהלים, היזמות והמוח היהודי יביאו משהו. עניין של זמן.

ערבות הדדית
    יש בהחלט מגמה אמריקקית אפטית נהנתנית שתוקפת את החברה הישראלית -אבל תכלס, אם השכן שלכם במצוקה אתם תעזרו. וגם לכם יעזרו. אולי לא כולם וכל הזמן אבל יש כאן את המשאב הזה. רבאק, יישובים ואנשים פרטיים אירחו משפחות של זרים גמורים במתקפות הטילים. אין דברים כאלה. זה יפה וזה עדיין לא נעלם. כבר עכשיו יש התארגנויות ספונטניות של ארגונים ואנשים שמחפשים לעזור.

התא הקדוש
    חלק מאיתנו מגדלים ילדים והורים שכבר לא צעירים. הריחוק הפיסי אמנם מאתגר מול ההורים אבל הקשר כאן חזק. המשפחתיות היא הבסיס לחוסן הישראלי. דוד נחמת'ה וסבתא רוחמה יקבלו מהנכדים שטויות בווצאפ ויהיו מבסוטים, גם השקט נחמד להם לפעמים. הבייחדנס הישראלי הדביק מצויין בעיתות כאלה.

בגרות וניסיון מר
    אין מדינה בעולם שבה אנשים ממשיכים לשחק שש בש או ללגום בירה בחצר כשהם רואים טילים שחולפים מעל ראשם בדרך ליעד אחר. אין באף מדינה ציבור שיסכים לשלם עוד 200,000 ש"ח עבור חדר נגד טילים כי כך החוק קובע. כאן מבינים חירום יותר מכל מדינה מערבית אחרת- כי לא הפסיקו להזכיר לנו שאנחנו יהודים. אז יש את הטמבלים והיוצאים מהכלל שעושים שטויות אבל הרוב קובע. והרוב בוגר ושפוי.

אבל מה יהיה בסוף?
    אני לא אומר שיהיה בסדר כי אני לא יודע שיהיה בסדר. רק אומר שיש הרבה יותר אור במצב הנוכחי מהתמונה שהתקשורת מנסה למסגר. אנחנו לא בסרט אסונות. במציאות אנחנו במקום טוב מהרבה בחינות. אם למישהו יש דאגות כלכליות, זה טבעי. גם אני מסתכל קדימה בדאגה. רק צריך לזכור שהכלכלה הישראלית סבלה מחרמות, ספקות, חובות ותקציב מגוחך והגענו רחוק מאוד למרות מכשולים ואיומים. כיום זה שונה. להורים שלנו היו ספקות, כיום אנחנו יודעים לאן אנחנו שייכים- לטופ העולמי.

כשפסטיבל הקורונה יסתיים, נראה לי שישראל תהייה בעמדת זינוק טובה מהרבה מדינות מפותחות אחרות. אנחנו עם פרקטי עם טונות של יזמות, כישרון ואופטימיות. בסוף נתחזק בזכות דברים פעוטים כמו תודעת יכולת, סולידריות, ניסיון באיומים ומצבי ברדק והומור.

בסופו של דבר משבר הוא כמו פניה. מתאימים מהירות לקראת האייפקס, מרימים מבט ליציאה ונותנים בגז.
    בו נראה אותך עוד 3 חודשים של סגר.
    ראיתי את מרקל, טראמפ, ביבי ועוד מדברים והמשותף בין כולם שאין להם לוחות זמנים, משום מה יש בקרב הציבור בכל העולם הרגשה כזאת שתוך חודש זה עובר לכן המנהיגים לא מדברים על זה כי הם רוצים שתחיו בהשליה בזמן שעושים בכם נסוי לא מוכח.
    אנשים לא יחזיקו מעמד לחיות ככה 3 חודשים ויותר, מה גם שבסוף חלק גדול מהאנשים יהיו מובטלים, לי זה נראה כמו מתכון למהומות על גבול המרי האזרחי, אי אפשר לחזות התנהגות של ציבור בהסגר לזמן ממושך, משחקים באש.

כרגע רוב המומחים טוענים שאם הקורנה לא תעלם פתאום כמו הSARS בקצב הדבקה איטי אנחנו מדברים על שנה עד שנתיים לצאת מהמצב

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בו נראה אותך עוד 3 חודשים של סגר.
    ראיתי את מרקל, טראמפ, ביבי ועוד מדברים והמשותף בין כולם שאין להם לוחות זמנים, משום מה יש בקרב הציבור בכל העולם הרגשה כזאת שתוך חודש זה עובר לכן המנהיגים לא מדברים על זה כי הם רוצים שתחיו בהשליה בזמן שעושים בכם נסוי לא מוכח.
    אנשים לא יחזיקו מעמד לחיות ככה 3 חודשים ויותר, מה גם שבסוף חלק גדול מהאנשים יהיו מובטלים, לי זה נראה כמו מתכון למהומות על גבול המרי האזרחי, אי אפשר לחזות התנהגות של ציבור בהסגר לזמן ממושך, משחקים באש.
    עדר לא מבין זאת ומתנהג כלהקה מאולפת. בניגוד לכל מה שחשבתי שיהיה בארץ כשיתחילו בידודים פרטניים, קרי התנגדות ואנשים מסתובבים ברחוב כי "להם לא יגידו לשבת בבית" (ישראלי מצוי), היו מקרים בודדים שאפשר לספור על אצבעות יד אחת, בדיוק ההיפך קורה ואני בטוח שאפילו להפתעת המארגנים עצמם - נכון לרגעים אלו, יום רביעי בערב בעיר מרכזית במרכז הארץ - אין מכוניות על הכביש, אין אנשים ברחוב - כל זאת בזמן שלא הוטל סגר רשמי - כלומר אנשים למעשה עדין חופשיים לצאת מביתם (ע"פ חוק). אחרי שבועיים של פמפומים מאסיביים בתקשורת בגרף הולך וגובר מ0 ל100 בשבוע האחרון התודעה של הציבור נגנבה ועכשיו הוא פשוט מתנדב להכלא בביתו. בעוד יומיים יתחיל סגר רשמי - אין יוצא ואין בא , ואז נראה כמה מוחלש וכנוע העם היהודי-ישראלי בארץ. אני מהמר שיחזיקו יותר מרוב המקומות באירופה וללא התערבות צבאית כמו בצרפת. עם שהתרגל לחיות בפחד יום יומי שמפמפמים לו בכל דרך.
    סדר עולמי חדש מגיע.

*לאלו שיטענו בתגובה שהנגיף מסוכן, באיטליה ככה בסין ככה אחוז ההדבקה ככה וככה - אז למרות שמדענים מבקשים להרגיע אבל אתם ניזונים מהתקשורת, הוירוס הוא רק הכלי הנוכחי לביצוע ונסיון מהלכים נגד הפרט שטרם בוצעו בעולם המודרני, ואנחנו לא רואים עין בעין את המצב.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 18-03-2020 בשעה 23:49.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אין שום סיכוי לסגר של 3 חודשים. הנזק הכלכלי והאישי גובר על התועלת.
    אנשים שוכחים שאפשר בהחלטה של רגע להחזיר הכל לשגרה מלאה.
    אפשר להסתכל לדוג' על סינגפור וטיוואן שמצליחים לשלוט בנגיף גם בלי סגר כמעט בכלל.
    בסופו של יום זה עניין של עלות\תועלת. ברגע שנעבור קו מסוים פשוט יפסיקו את ההסגר וזהו זה.
    להערכתי אין שום סיכוי שאנחנו נהיה כאן ביותר מחודש של סגר מלא וגם זה כנראה לא. סגר חלקי כמו היום אפשר לקיים לכמה חודשים.
    אין לי מושג גם איך הגעת לשנה שנתיים, בסין, המוקד, כבר חוזרים באמצע חודש הבא לפעילות כמעט מלאה.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    אין שום סיכוי לסגר של 3 חודשים. הנזק הכלכלי והאישי גובר על התועלת.
    אנשים שוכחים שאפשר בהחלטה של רגע להחזיר הכל לשגרה מלאה.
    אפשר להסתכל לדוג' על סינגפור וטיוואן שמצליחים לשלוט בנגיף גם בלי סגר כמעט בכלל.
    בסופו של יום זה עניין של עלות\תועלת. ברגע שנעבור קו מסוים פשוט יפסיקו את ההסגר וזהו זה.
    להערכתי אין שום סיכוי שאנחנו נהיה כאן ביותר מחודש של סגר מלא וגם זה כנראה לא. סגר חלקי כמו היום אפשר לקיים לכמה חודשים.
    אין לי מושג גם איך הגעת לשנה שנתיים, בסין, המוקד, כבר חוזרים באמצע חודש הבא לפעילות כמעט מלאה.
    בסין כנראה היו מליוני נשאים ועכשיו חיסון העדר עובד אחרי שההדבקה החלה בדצמבר 2019.
    האטה דרסטית של ההידבקות מאיטה גם את החזרה לשיגרה וזה אפשר לחשב.
    אם נקח את סין כדוגמא יש לך עוד 4-5 חודשים לפחות עד שתראה האטה בשאר העולם.
    אגב באיטליה אתה תראה התאוששות מהירה בהרבה משאר אירופה, מי שקיבל את זה חזק הוא הראשון להתאושש.

האם אתה חושב שעוד חודש שהילדים יחזרו לבית ספר המצב יהיה שונה? האם בכלל יחזירו אותם לבית ספר אחרי חודש? אף אחד לא יודע כי אין לוחות זמנים, אין אסטרטגיה לכל עניין הסגר, כרגע כדי למנוע יאוש מעדיפים שכולם יחשבו שהנה עוד חודש נגמר.

Banned
    היית חייב לפתוח דיון משלך? יאללה נזרום
    את דעתי כתבתי פה

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    את דעתי כתבתי פה
    הוא אינדבידואליסט, שמו לא ליכול להיקשר בשירשור שפתחת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הוא אינדבידואליסט, שמו לא ליכול להיקשר בשירשור שפתחת
    למה ככה? בגילי יכול להיות ששכחתי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    את דעתי כתבתי פה
    צודק, אלף סליחות. יש לך בירה, עלי.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    הנזקים מהקורונה הם הקלים לטיפול, את המכה האמתית נספוג כולם, בכלכלה, במיסים ובמיתון חריף בשנים הבאות.

מי שחושב שהוא חסין ולא יפגע, שיחשוב שוב!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אם המדינה תשכיל לעזור לבעלי העסקים בוויתור על מסים בתקופת העוצר (ארנונה מס הכנסה וכו') ותכריח את הבנקים לתת אוויר למשקיי הבית זה יביא למזעור הנזקים וברגע שנחזור לפעילות יהיה לאן לחזור והצריכה תעלה.

אם היא לא תשמור כמובן שצפויי כאוס (לדעתי מי שירוויח זה הבנקים) שיביא לחילוט נכסים והשד יודע מה עוד

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI