כל הכתבה הזאת ולא רשמתם כמה סוגרת... shame shame...
200 כ"ס בנייקד.. הלכתי להלוות כסף לחצי מנת פלאפל.
הקוואסאקי Z H2 הוא ככל הנראה הסופר-נייקד המטורף ביותר שיצא מיפן; זה לא רק המנוע החזק בעל מגדש-העל, אלא גם ההתנהגות המעולה; מבחן דרכים מההשקה העולמית בלאס-וגאס.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7%d7%95%d7...e%d7%99%d7%aa/
![]()
כל הכתבה הזאת ולא רשמתם כמה סוגרת... shame shame...
200 כ"ס בנייקד.. הלכתי להלוות כסף לחצי מנת פלאפל.
מרווחי טיפולים?
בקלות אחד האופנועים הכי יפים שיצאו לאחרונה. מחלקת העיצוב שלהם עובדת שעות נוספות.
אני די אוהב את זה שכל הקוואסקים נראים די דומה לאחרונה.
אני לא חושב שיש עיצוב מאז 2016 שנראה רע. על כל הדגמים שלהם.
מה שצריך לבוא עכשיו זה מנוע חדש לסדרת ה650. אולי משהו משוגע כמו חצי H2.
500 סמ"ק עם טורבו יהיה מספיק מעניין בשביל להקפיץ את המחיר מעל המתחרים ולהפוך את הפלטפורמה לרלוונטית מבחינה כלכלית.
אם הCX500 של שנות ה80 יצר מעל 80 כ"ס, קוואסקי בטח יכולים לגרד את ה90 כ"ס עם קצת הנדסה.
לא קונה כי ראבאק לרכוב על אופנוע כזה ב120 מהווה ביזבוז של פוטנציאל של הכלי.
לצורך זה יש לי ROADWIN125 רוצחעת ב10000 סל"ד
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מעניין מאיפו הביטוירוצחעת.
בור בהשכלה? -פספסתי משהו?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
קידוזו - עברו שנים מאז הינו בני 16.
אז היו ביטויים לג'ילרה בנלי או הונדה שחורה.
תשאל ילד היום מה זה הונדה שחורה לא בטוח שהוא ידע ויחשוב שזה CBR אחרי צביעה.
בכל מקרה סוג של פרודיה על המושג 125 הכי מהיר בעיר.
מודלה.
כאחד שהחזיק GTR ובנדיט ( עם דגש על הGTR) אלו כלים עם סוג של OVER KILL יענו מנוע מוגזם ומטורף שבאמת אין צורך בדבר כזה (בדומה למכוניות על).
ואם נהיה אמיתיים בשביל לנצל את ה200 כח סוס אתה צריך כביש ארוך ביצים של שור ונכונות לבלות במעצר כמה ימים.
אחת הסיבות שוויתרתי על הGTR (היו עוד) היא התשובה לשאלה שלך מי באמת רוכב על 120 קמ"ש.
אני מודה שחסר לי המנוע של הGTR שהיה תענוג לא נורמלי מומנט זמין וכח מתפרץ בכל מצב הילוך או מזג אוויר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בדומה לאחרים כאן בפורום, גם אני עשיתי ניסוי על קסדה זולה נפתחת (היה מבצע באמת מטורף, לא עמדתי בזה, גם הייתי צריך קסדה נפתחת כי בכניסה לעבודה מודדים חום ואין לי כוח להוריד כל פעם קסדה).
שורה תחתונה, מעל שמונים קמש כבר לא שומעים את המנוע, ב-120, גם לא את הצופר (ואני גם רוכב עם אטמים). אז הנה, מישהו אחד שלא עובר את ה120 (מצד שני, קניתי nc. מה כבר יש לצפות מטיפוס כזה...).
תמיד טוב שיש עוד סוסים באורווה גם אם לא מנצלים את כולם רוב הזמן