עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: התייעצות לגבי קניית אופנוע BMW 1200

Member

התייעצות לגבי קניית אופנוע BMW 1200

האם הדגם החדש F750GS שנת 2019 שכיר כמו הדגמים של ה1200?
    בקיצור, רוצה להחליף את שלי F750GS, לגדול יותר, האם יש מצב לקבל מחירון בשוק של היום. לא רוצה לפרסם מודעה כדי לבדוק מחיר ולעצבן אנשים רק כדי לברר.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    קנייה ומכירה של כל אופנוע היא פונקציה של טיימינג, סבלנות ומחיר נכון לשני הצדדים, אין כללים אין חוקים והכל פתוח.

אם פרסמת מודעה בדיוק כאשר מישהו מחפש את האופנוע שלך רוב הסיכויים שאחרי מו"מ הוגן תמכור את הכלי, במידה
    ולא יהיו טלפונים כי אין מתעניינים אז פיתוי קונה פוטנציאלי יגיע עם מחיר נמוך.

ה-1200 שכירים ויש להם קהל שבוי ואוהד, כרגע יש צלילה מסוימת במחירים שלהם כיוון שלשוק נכנס דגם ה-1250
    ורבים מחליפים, מדובר בשוק של בעלי אמצעים שזה יכול לשחק במו"מ לכאן ולכאן מצד אחד מוכר עמיד לא יתקשקש איתך
    על אלף ש"ח לכאן או לכאן, ומצד שני יש כאלה שלא לחוצים למכור שלא במחיר שלהם. במחיר משומש בן ארבע שנים עדיין
    תוכל לקנות כלי חדש מהחברה אבל לחובבי המותג זה באמת לא משנה. בעוד שנה או שנתי המחירים יפלו מדרגה נוספת כאשר
    דגמי ה-1250 יתחילו לחזור לשוק כיד 2 בכמות גדולה יותר. דבר נוסף שמאפיין את השוק הספציפי הזה שכלים טובים נמכרים
    בין חברים, והם מחלפים אופנועים דוגמת המשחק של הכיסאות המוזיקליים...

הרבה כלים מוחלפים בטרייד איין בסוכנות, כי הבעלים שלהם רוצים להימנע ממגע אם הקונה הישראלי, המחיר הוא הורדה
    משמעותית במחיר המכירה לסוכנות ודיל בקניית חדש. לפעמים עדיף למוכר למכור בשוק החופשי מתחת למחירון ולהגיע
    לסוכנות עם מזומן, לכן שווה להציע למוכר קצת מעל מחיר שהיה מקבל בטרייד.

לרוכב הבימר גם צריך להיות ניסיון רכיבה טוב הוא לא אופנוע למתחילים, הוא צריך להיות בעל מידות וחזק, וצריך כיס עמוק ותקציב
    לטיפולים.

אופנועי ה- BMW הם חלום יקר ואוונגרדי, תבדוק רק שזה באמת מה שאתה צריך על מנת שהחלום לא יהפוך לסיוט יקר ומיותר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    תודה על הפירוט, אם שמת לב יש לי בימר קטן והחלום זה אחד גדול, רכבתי עליו בחו"ל שבוע ומייד האהבה התחילה לפרוח. כנראה, אחרי כל הייעוץ אשאיר את שלי עוד שנה עד שתגמר האחריות. מכווה שהיחס בין השנים (2019 שלי ו-2017 שאני רוצה לקנות) בשנה הבאה לא יגדל.

ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    תודה על הפירוט, אם שמת לב יש לי בימר קטן והחלום זה אחד גדול, רכבתי עליו בחו"ל שבוע ומייד האהבה התחילה לפרוח. כנראה, אחרי כל הייעוץ אשאיר את שלי עוד שנה עד שתגמר האחריות. מכווה שהיחס בין השנים (2019 שלי ו-2017 שאני רוצה לקנות) בשנה הבאה לא יגדל.
    אין מקום להשוואה בין שני האופנועים, למעט הסמל על מיכל הדלק, מדובר בשני אופנועים שונים לחלוטין.

אם רכבת על ה-1200 אתה בטח מבין.

שים לב שאם תקנה בעוד שנה מודל 2017 כאשר תמכור תספוג נפילה גבוהה נוספת, בכלים יקרים מאד זה כואב.
    ממליץ לך להיכנס ולהירשם לאתר מועדון האופנועים הישראלי רבים מהם רוכבים על בימרים, תערבב קצת איתם צא לטיולים
    ונסה למצוא אחד שמתכוון למכור לסוכנות ותמצאו את שביל הזהב, חבר יקר קנה בצורה כזו אופנוע נהדר מתחת למחיר מחירון
    ואף אחד מהצדדים לא הפסיד בעיסקה!

Member
    ""שים לב שאם תקנה בעוד שנה מודל 2017 כאשר תמכור תספוג נפילה גבוהה נוספת, בכלים יקרים מאד זה כואב."""

לא הבנתי, אני עם הכלי הזול יותר אספוג נפילה גדולה יותר מאשר הכלי היקר?

ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    ""שים לב שאם תקנה בעוד שנה מודל 2017 כאשר תמכור תספוג נפילה גבוהה נוספת, בכלים יקרים מאד זה כואב."""

לא הבנתי, אני עם הכלי הזול יותר אספוג נפילה גדולה יותר מאשר הכלי היקר?
    לא. אין לי תשובה מי יפול יותר במחירון, אבל בעוד שנה הכלים בנפח 1200 יפילו מחירון כי ה-1250 יכנסו לשוק המשומשים ואז כל שנה נפילה
    ראה מה קרה ל-1150 כשנכנסו ה-1200.

Senior Member
    המוצר שמתומחר גבוה נופל יותר כואב בדרך כלל וראשון. זה נכון לדירות מכוניות ואופנועים. יחד עם זאת, הסיכוי ש- 1200 במצב טוב יימכר מעל המחירון גבוה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    המוצר שמתומחר גבוה נופל יותר כואב בדרך כלל וראשון. זה נכון לדירות מכוניות ואופנועים. יחד עם זאת, הסיכוי ש- 1200 במצב טוב יימכר מעל המחירון גבוה.
    תודה, נראה לי יורד מהעניין

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ק
    לרוכב הבימר גם צריך להיות ניסיון רכיבה טוב הוא לא אופנוע למתחילים, הוא צריך להיות בעל מידות וחזק, וצריך כיס עמוק ותקציב
    לטיפולים.

.
    אחרי רכיבה עלBMW1200 של איזה יום או יומיים או יותר, אני יכול להגיד בכמעט ודאות מוחלטת שאין לו שום דבר שמשתווה לכל כלי אחר בעל נפח מנוע מעל 1000סמ"ק. זה הכלי הכי למתחילים שיש. אין לו כח מתפרץ, הוא לא יגרור אותך לעשות שטויות, והכי חשוב אחרי שזה יהיה הכלי הראשון שלך כל כלי אחר יראה לך זול להחזקה.
    בקיצור הכלי המושלם למתחילים.

Senior Member
    הכלי המושלם למתחילים.
    הבנתי נכון,אתה מתקוון ל
    BMW1200?

ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    הבנתי נכון,אתה מתקוון ל
    BMW1200?
    כן כן, הבנת נכון. די נשבר לי לשמוע את כולם שמספרים עד כמה האופנוע שיש לו 1200 סמ"ק הוא לא למתחילים כשבעצם בינו לבין GS500 אין שום הבדל.
    רק בגלל שיש לו יותר כ"ס או מומנט מGS500?
    השאלה גם איך הכח נבנה לא רק כמה יש.
    היה לי BMW 1200 ובGS האומללה שהייתה לי לפני יותר מדי שנים היה אותו כח מתפרץ (או יותר נכון החוסר שלו)
    בתקופת הBMW וגם עכשיו עדיין יש לי אונדה רוצחעת!! בעלת 106 כ"ס שמה לעשות יש לה קצת פחות מומנט קצת פחות סוסים ועדיין בגלל צורת המנוע ואלוהים יודע עוד אי אלו פרמטרים את הBMW הייתי נותן לרוכב מתחיל ואת ההונדה לא.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    עברתי היום מהדיאלים 125 חזרה לNC750
    בחיי הNC ג'ון בריון תלש לי את הידיים מהכידון.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    עברתי היום מהדיאלים 125 חזרה לNC750
    בחיי הNC ג'ון בריון תלש לי את הידיים מהכידון.
    מצבך קשה, תחזור למשהו שהוא יותר מטוסטוס.

Senior Member
    אלה השיקולים החשובים בבחירת אופנוע
    כח מתפרץ
    ?
    לא מאמין שאתה בגיל של ילד,נשמע מצחיק
    יש לי אונדה רוצחעת!!
    מה השקולים כל אלה הרוכבים על 1200 ב.מ.וו? בטח כולם "חולי ראש"
    נערך לאחרונה על ידי Busy; 14-05-2020 בשעה 13:05.

ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    אלה השיקולים החשובים בבחירת אופנוע?
    לא מאמין שאתה בגיל של ילד,נשמע מצחיק
    הונדה - אונדה רוצחעתת!! הדבקתי עליה אגזוז לחץ להוציא עוד 100כ"ס. כמה סוגרת? מלא!! ועוד על מיני פנינים על...
    חבר שלי ברח לשוטרים עשה ת"א - י-ם ב10דקות (למרות שרק איינשטיין נוסע יותר מהר מהאור)

השיקול הכי חשוב בבחירת אופנוע עם הוא מתאים לך, לא לסביבה שלך.