על הפנים.
הם לא יכולים להתעסק בפליטים שלהם במקום?
אגזוזים פתוחים - אאוט! בגרמניה מעלים הילוך במלחמה כנגד רעש אופנועים, כולל הגבלת רעש ל-80dB ואיסור רכיבה בימי שבתון; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%92%d7%a8%d7...2%d7%99%d7%9d/
על הפנים.
הם לא יכולים להתעסק בפליטים שלהם במקום?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
חבל שהאתר מופיע בכרום כלא בטוח...Screenshot_20200520_121509_com.android.chrome.jpg
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
הצעות זה יפה האישור שלהם זה כבר סיפור אחר.
אני רק אומר שכבר 20 שנה כל כמה זמן יש הצעה לגביית כסף על שימוש באוטובאן וגם בדיוק עכשיו יש הצעה כזאת.
הגבלת תנועה בסופי שבוע תחסל את האופנוענות הגרמנית וכל יצרני האופנועים ירגישו את זה, בתקופת קורונה? לא נראה לי אבל נראה בקרוב
אני חושב שהצעת החוק הזאת היא פופוליסטית לגמרי שהסיכויי שלה לעבור את מבחן הפרלמנט דיי נמוך.
ואם בסופו של דבר הצעת החוק תעבור ובית המשפט החוקתי יגבה את החוק - לא רואה את עצמי נשאר בגרמניה.
זה ביזיון אפילו שמעלים דבר כזה...
ג'וקר
אתה צריך למחוק עוגיות, ועדיף בכלל לנקות הסטוריה.
האתר הוא אותו אתר.
ובלי קשר, היה שרשור שבו רשמתי שמי שנוסע עם אגזוזים פתוחים נוהג כלפי הסביבה בבריונות. כמובן שקיבלתי הרבה אש ובצדק. הרי זה בסופו של דבר אתר של אופנוענים (סליחה שושני, אתר של "רוכבי דו"ג), אם אמירה כזאת היתה עוברת בשתיקה כנראה שמשהו לא תקין,
אבל....
כידוע ישראל מאוד אוהבת לאמץ תהליכים אירופאים (כל עוד הם לא באים להקל במשהו), ולכן, אם יום אחד התקנות הנ"ל ינדדו גם אלינו אני לא אצליח להתאפק, וממש כמו ילד הכי קקה ומפגר, אקום ואצביע ואגיד:
"אתם רואים? בכללכם!".
(לא צריך לכעוס, זה פוסט הומוריסטי. למרות שאני באמת נגד אגזוזים פתוחים).
אבל כל הקטע זה הוורום וורום
בכ"מ הטכנולוגיה הזאת קיימת וחבל לא להשתמש בה
עוזר כשרוצים לא להעיר את השכנים בבוקר/לילה כמו דושים (באדאם טסס) וגם מגניב
מקווה שישראל במקרה הזה תקדים את האירופאים ואולי אפילו תוציא מחוץ לחוק את האגזוזים האלה.
נמאס כבר מילדים בני 16 שחושבים שזה מגניב.
אז זהו, שהם רוצים ללכת רחוק מאוד עם הנושא... פשוט איסור גורף על כל הרוכבים לרכוב בשבת וראשון.
זו אחת ההצעות הכי פופוליסטיות ששמעתי EVER.
יש גם מכוניות שמוציאות רעש לא סביר וגם שואבי אבק... אם עד היום יסתדרו עם הרעשים האלה - הם יכולים להמשיך להסתדר.
צריך רק לאכוף בנושא מפלטים שאין להם תקן אירופאי ופה הסאגה הזאת צריכה להסתיים. מה פה ועד לאסור רכיבות בשבת וראשון זה פופוליסטי ושייך למשטרים יותר אפלים.
חחחח איזה מין חוצפה זאת???
אני מדבר כמובן על מניעת נסיעה בשבת ראשון, כל השאר תקין.
למה מי הוא שיחליט דבר כזה? מה זה איראן? מי הוא שיגביל את חופש התנועה של האוכלוסיה בצורה כזאת?
אם הדבר הזה יתקדם שם - מרי אזרחי אלים נשמע לי דבר הוגן וסביר. כן, כולל להעלים את המדה פאקה.
The history of liberty is a history of resistance.
שיהיה לכולם בהצלחה.. לפעמים אני שמח שאני חי במדינה כל כך שכונה שבחיים אפילו לא יחשבו להעביר חוק כזה.
זה לא היה איסור רכיבה, זה היה איסור יציאה - וזה היה לכולם, כולל רכבים וכולל ברגל וזה היה זמני בלבד אם אישור מוגבל כל פעם רק לשבוע.
וכן זה מאוד הרגיז אותי אבל לסבול משהו חד פעמי ומאוד זמני שנעשה בכמעט כל העולם לרגל מגפה זה משהו אחר לחלוטין.
הגבלת חופש התנועה לפלח מסויים באוכלוסיה על בסיס קבוע זה משהו אחר לגמרי.