עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: כמה משפיע הקורונה על מחיר לקניה או מכירה?

צפייה משולבת

Junior Member

כמה משפיע הקורונה על מחיר לקניה או מכירה?

אתם ראיתם קושי למכור כלים במצב הזה?
    יש השפעה למחיר סופי כי יש פחות קונים או אנשים לחוצים למכור כי מצב אבטלה?

אני מצלם חתונות...כבר לא כי השנה הלך לפח. יש רק פירורים. אבל ניסיתי למכור עדשות אטבות שנמכרים די מהר, ולא מקבל אפילו לייק או התעניינות לגביהם. וגם פוסט אחרי פוסט. שמים מחירוים ממש טובים ואין תגובות לייק שאלות. ממש GHOST TOWN

כמה אתם חוויתם ההשפעה של הקורונה למכירה או קניה עכשיו?
    אני מתעניין לקנות קטנוע כגדול יותר ולמכור כלי שיש לי

לא יודע איך לתמכר
    יום טוב

Member
    לא יודע איך בשוק הפרטי, אבל בסוכנות BMW תנסה להזמין נסיעת מבחן על הדגם החדש...

Junior Member
    שלום Kanter תסביר בבקשה? מה קשור לנסיעת מבחן? אני לא מ,עניין באופנוע בכלל, ולא חדש ולא BMW
    מה קשור לשוק הפרטי ולנסיעת מבחן או לאופנועים או לBMW

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Steel צפיה בהודעה
    אתם ראיתם קושי למכור כלים במצב הזה?
    יש השפעה למחיר סופי כי יש פחות קונים או אנשים לחוצים למכור כי מצב אבטלה?

אני מצלם חתונות...כבר לא כי השנה הלך לפח. יש רק פירורים. אבל ניסיתי למכור עדשות אטבות שנמכרים די מהר, ולא מקבל אפילו לייק או התעניינות לגביהם. וגם פוסט אחרי פוסט. שמים מחירוים ממש טובים ואין תגובות לייק שאלות. ממש GHOST TOWN

כמה אתם חוויתם ההשפעה של הקורונה למכירה או קניה עכשיו?
    אני מתעניין לקנות קטנוע כגדול יותר ולמכור כלי שיש לי

לא יודע איך לתמכר
    יום טוב
    יש לי תחביב - לעבור על לוח המכירה של האופנועים ביד 2.
    אני בהחלט רואה שההיצע עולה על הביקוש אפילו יותר מאשר לפני המשבר. אותם כלים שנראים ממש לא רע על הנייר נתקעים בלוח המון זמן.
    יש גם לא מעט כלים חדשים ויקרים, שעומדים למכירה עם אלפי קילומטרים ספורים, עמוסים בתוספות.

סה"כ זה הגיוני מאוד: המון אנשים נשארו ללא עבודה, או ששכרם נפגע. בסיטואציה כזאת של חוסר ודאות, מעטים ירצו להוציא סכום משמעותי על משהו שאינו הכרחי.
    חלק גדול מהקונים אלה חבר'ה צעירים, והם לדעתי נפגעו יותר מהמשבר הזה - כי אחוז גבוה יחסית מהם עובד בענפים שנפגעו הכי חזק (מסעדות, מלונאות וכו').
    בנוסף - כנראה שישנם לא מעט אנשים שנאלצים לצמצם הוצאות, וויתור על אופנוע חוסך המון כסף.

אז סך הכל - זה זמן טוב לקנות אופנוע, בייחוד עם מדובר בכלי יקר. וזמן גרוע למכור אותו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    רק רשמו שמסעדות יכולים לפתוח ומלא לא יפתחו. עבדתי בגפניקה הרצליה פיתוח. הם לא יפתחו כגפניקה. מלא בקבוצה חיכו לשמוע שיפתח. בסוף זה יפתח אבל בהמשיך אז מלא אנשים אזבו את הקבוצה כי לא יהיה עבודה בקרוב. מלא עבודב במסעדות, חנויות בגדים, בתי רולנוע. אבל מי שמרזיר 600 maxsym לא נראה לי בהול לו למכור אבל אני ינסה.

צריך קצת ללמוד על הארט הישראלי למיקוח במחיר

Junior Member
    תודה על הדעה שלך. זה מה שעבר לי בראש. למכור די קשה ואני יצתרך ממש להתגמש. אני חושב בסוף אני לא ימכור את הכלי שלי בכלל (בורגמן 400)
    ולמי שיש עבודה וכסף יכול להרוויח במחיר.

אני מתעניין בMAXSYM 600.
    סיכוי טוב למצוא במחיר זול
    1-זה לא כלי שיש דרישה אליו בכלל. גם תחזוקה יקרה אמנם שזה בולך לפי 6/12/18000 קמ.
    2-יש מלא שמוכרים אני ראיתי
    3-אני יודע ששמתי את הכלי שלי למכירה ,והיו לי 3 פניות בחודש ובסוף החלטתי לשמור כספייר. אני גר במקום בלי תחבורה ציבורים אז אתה חייב שיהיה לך כלי תחבורה אמינה.הבורגמן הוא לא אמין בכלל. כמה תיקונים עשיתי לו. אם יש לי פנצר או משהו אחר, הלך עלי, אז ירזיק את בורגמן כספייר

תודה שוב KKatkov

Senior Member
    מחזק את קקטוב, תראה את הפוסטים השבועיים של מועדון האופנועים בפייסבוק. מלא כלים במחיר לא רע שתקועים שם כבר זמן מה.
    מעניין כמה זה ירסק את שוק האופנועים בעולם כי רוב האנשים לא קונים R1 בתור כלי התחבורה היחיד בבית.
    אפשר גם לשכוח מנוער חדש שיכנס לתחום. רוב האבטלה הייתה דווקא בretail, מסעדות ותיירות שבהם מועסקים מלא צעירים ורבים מהם כנראה לא יחזרו למקום העבודה הנוכחי.

לא יודע מה יהיה עם שאר הארץ, אבל עם המיסוי כמו שהוא, התחבורה בתל אביב וסביבתה תהפוך להיות 50% אופניים וקורקינטים חשמליים לפני 2025.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    המצב קטסטרופה למוכרים ומציאה לקונים.
    האופנוע שלי מפורסם כבר קרוב ל20 יום, קיבלתי טלפון אחד של קונה עם רישיון לא מתאים.

Senior Member
    למעשה השוק קשה מאוד, אני חושב שבגלל הנגיף הוא הפך עוד יותר קשה למכור משהו. מצד שני, זה לא שום דבר לא עוצר קונה ספציפי, אבל כשאתה לא יכול ללכת לשום מקום,גם עם רכישה יכולים לחכות ואני מבין אותם-גם אני כזה
    מצד שני...-על הכלים שאני מחפש ביד2 דורשים מחירים לא יהיוניים -ולא מזיז אותם כלום,יש וירוס או אין
    נערך לאחרונה על ידי Busy; 26-05-2020 בשעה 17:40.

Senior Member
    שוק יד 2 גם ככה סובל מתמחור יתר של המוכרים וכלים שעומדים למכירה הרבה זמן (כלים יחסית חדשים עם קילומטראז' נמוך).
    ככה זה, שקל לקנות חדש (לפני הקורונה מימון של 90% לא היה מילה גסה).
    תוסיף לזה אנשים שלא עובדים וצריכים כסף מיידי ובמילא לא היו צריכים לנסוע לשום מקום וקיבלת מצב אידיאלי לקנייה בזול יחסית.

Senior Member
    מה שכתבת לא מתיחס לבעלי ב.מ.וו 1200

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    מה שכתבת לא מתיחס לבעלי ב.מ.וו 1200
    או טימקס.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ברמה הגלובלית שיש אי ודאות כלכלית אנשים שמים בhold כל קניה גדולה שאין בה ממש צורך, מותרות.
    הבעיה של המוכרים כרגע בשוק המשומשים זה ממש לא המחיר אלה הקונים, יש הרבה פחות מהם ככה שגם אם מורידים מחיר אין מי שיקנה.
    אדם שנמצא בחל"ת עם משכנתא לא יגיד פתאום וואלה איזה מחיר שווה זה 5000 ש"ח מתחת למחיר השוק וילך לקנות.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    ברמה הגלובלית שיש אי ודאות כלכלית אנשים שמים בhold כל קניה גדולה שאין בה ממש צורך, מותרות.
    הבעיה של המוכרים כרגע בשוק המשומשים זה ממש לא המחיר אלה הקונים, יש הרבה פחות מהם ככה שגם אם מורידים מחיר אין מי שיקנה.
    אדם שנמצא בחל"ת עם משכנתא לא יגיד פתאום וואלה איזה מחיר שווה זה 5000 ש"ח מתחת למחיר השוק וילך לקנות.
    לא, אבל מי שתיכנן קנייה לפני הקורונה יכול להשיג עסקה די טובה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    לא, אבל מי שתיכנן קנייה לפני הקורונה יכול להשיג עסקה די טובה.
    מי שתכנן לפני הקורונה ומקום עבודתו מקרטע רק מהפחד ממתין לראות מה יקרה ושם את הכסף בצד.

זה לא שהשוק מת אבל ההיסוס של הקונים הוא לא על המחיר אלה על הקניה עצמה