ציטוט נכתב במקור על ידי Danni צפיה בהודעה
המון תודה על התגובה חבר, נתת לי פה הרבה מידע וחומר למחשבה.

בעניין טיפה שונה (ואולי לקפוץ קצת מעל הפופיק אפילו),
התחלתי להתעניין באופנועי נייקד 250 שקיימים בארץ, מתוך מחשבה שכנראה זה מה שהכי יתאים לי מכל הבחינות.
לצערי התרשמתי שאין יותר מדי אפשרויות בתחום הזה. האם אני טועה?
מבחינת השמות שהתרשמתי שהם אמינים, הדגמים היחידים שהיו נראים לי רלוונטיים הם הZ250/SL של קוואסאקי, KTM DUKE 250 ובנלי TNT 250.
האם אני מפספס משהו?

חייב להגיד שהכעיס אותי מאוד שהימאהה MT25 לא קיים בארץ.
ולגבי אופנועי ספורט עם פרינג מלא, כדוגמת הCBR250R, הייתי מעדיף להמנע מזה, גם בשל עלויות תיקונים אם וכאשר, וגם כי הלוק פחות עושה לי את זה.
אם כבר אני בשוונג של חיפושים, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עוד אפשרויות טובות שאולי פספסתי, אם קיימות.

שוב תודה רבה חברים.
בגדול, פספסת עוד כמה כלים פחות מוכרים - למשל, מונדיאל HPS300 (בפועל הוא 250), סוזוקי אינזומה 250.
לא הייתי שולל על הסף אופנועים עם פיירינג, כל עוד התנוחה עליהם לא ספורטיבית מדי. אני אישית אוהב מיגון רוח כלשהו בבין-עירוני, גם במהירויות שאינן פליליות.
עם זאת, פספסת גם נישה מאוד גדולה - אופנועי אדוונצ'ר 250.
אלה כלים שיהיו נוחים יותר מהנייקדים, ויספקו לך ביצועים זהים. דגמים רלוונטיים - סוזוקי ויסטרום 250, הונדה CRF250 RALLY,בנלי TRK251.
נכון שהם גבוהים יותר, אבל עם אתה 1.75 מ' - זאת ממש לא בעיה. מצד שני - הם יספקו נוחות ובטיחות עדיפה בעיר בזכות ישיבה גבוהה ומתלים עם מהלך ארוך.
מבין הכלים האלה, אני באופן אישי הייתי הולך על ההונדה - שהוא היקר ביותר, אבל גם מגיע עם רקורד אמינות מוכח, עיצוב בסגנון מרוצי פריז-דקאר שאני אישית מאוד אוהב ויכולת אמיתית בשטח קל.
מבחן - כאן:
http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7...0%D7%9C%D7%99/