נכתב במקור על ידי
KKatkov
אני אגיד לך מה הבעיה... שלי, שלך, של כולנו (או של רובנו לפחות. אולי שושני פחות מתאפיין בזה עקב דפורמציה מקצועית רבת שנים).
מישהו טס 60 קמ"ש חצי מטר מהילד שלך?
תזמין לו משטרה.
או ששבור לו את הפנים.
או שתנקב לו צמיג, תנפץ לו את השמשה עם אבן ואז שבור לו את הפנים.
אתה לא תעשה את זה, כי אתה כנראה מפחד מערסים, ותנצל אחד מ-1001 תירוצים כדי "לא להסתבך" "לא לרדת לרמה שלהם" "להגיב באופן מידתי" - מה שנתפס בצד השני כפחדנות וחולשה, ומאפשר לשים עליך קצוץ.
על הדרך, אפשר להיזכר מה קרה לשוטר שטייל עם משפחתו, זיהה ערסים עבריינים שסוחטים קטין, ואז יידו על השוטר אבנים כשהתערב. רמז דק - כנגד אותו שוטר (שנהג לטעמי ב"מידתיות" יתרה, ורק במקרה הירי שלו גרם למות אחד העבריינים) - הוגש כתב אישום על גרימת מוות ברשלנות. כך שתהיה סמוך ובטוח, שהשוטר הבא שיראה עבריינים שסוחטים ילד (את הבן שלך, נגיד) - ידאג להעלים עין ולהמשיך הלאה בחייו.
אז את התסכול שיש לך בפנים על כך שאתה לא מסוגל להגן על עצמך ועל הילד שלך מפני הערס, והמדינה לא מעוניינת להגן עליך גם כן - אתה מוציא בזה שאתה מציע לסגור את השטח לכל הציבור, רק כדי שגם לאותו ערס יסגרו.
אלא מה? אותו ערס ימשיך להסתובב עם ה-RZR בטבע גם אם זה אסור. הוא ינסה לברוח מפקחים, יפעיל כלפיהם אלימות, והם יעדיפו "לא להתעסק" איתו ולהתעלם מקיומו, כי הם אנשים בדיוק כמוך - ובמקום זה יתנו לך דו"ח באיזה תירוץ מונפץ.
אתה, אני ושאר החבר'ה הנורמאליים יאבדו את הזכות שלהם לעשות בטבע שימוש הגיוני וסביר.
הערס ימשיך לחגוג ולטנף.
אז כמו שאומרים - "בבקשה אל תנסה לשפר את חיי, אני בסדר עם הטוב שיש".
סאוווומווו הרגת אותי עם ה- דפורמציה הזאת הלכתי למרשתת: "זחילה היא תופעה תרמו-מכנית בחומרים הנדסיים שמתאפיינת בדפורמציה איטית של חומרים מוצקים כתוצאה מחשיפה ארוכת טווח לרמות מאמץ שהן מתחת למאמץ הכניעה של החומר. הזחילה מורגשת יותר בחומרים המחוממים למשך זמן ארוך, ובטמפרטורה קרובה לנקודת ההתכה. קצב הזחילה תמיד גדל עם הטמפרטורה. ויקיפדיה"
ולעינינו, עמך ישראל הפך בשנים האחרונות מסיבות רבות לסכנה הכי גדולה שלנו, כשכל הקווים האדומים נחצו, כשלהיות בסדר הפך להיות פראייר, כשכל
דאלים גבר,
כשהכל מותר ואין שום כבוד לסמכות הורית/מורית/חוקתית אין כבר הרבה ברירות החלש ומי שנתפס כחלש מפסיד, והחלשים או אלה שצעקתם
לא נשמעת הופכים לשקופים. אז אם החזקים לא יצעקו מקומם וילחמו על הזכויות שלהם הם פשוט לא יהיו!