30684_1310711689372_1278024197_1777843_1913127_n.jpg
אזור יפה לטיול חבל שנסגר מאידך מנסים לשמר את הטבע
נ.ב:
מי אמר שרק באופנוע אפשר לעשות ווילי.
אני בימים טובים יותר
המגמה הירוקה ממשיכה לסגור על תנועת אופנועים וכלי רכב: משלט 21 - הגבעה המסולעת והמפורסמת בהרי ירושלים - נסגר לתנועת אופנועים ורכבי 4X4; הפרטים והתמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7...2%d7%99%d7%9d/
![]()
30684_1310711689372_1278024197_1777843_1913127_n.jpg
אזור יפה לטיול חבל שנסגר מאידך מנסים לשמר את הטבע
נ.ב:
מי אמר שרק באופנוע אפשר לעשות ווילי.
אני בימים טובים יותר
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 26-07-2020 בשעה 11:04.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אחרי דריסת מתרחצים, פגיעה בערכי טבע, השמדת עתיקות, פגיעה בבעלי חיים, ורמיסת הצומח הטבעי והחקלאי, הם צודקים מעשה ראוי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מה הקשר בין סגירת מסלול שטח אקסטרימי מוכר ל"דריסת מתרחצים" ושאר השטויות?
אתה חושב בני המיעוטים שמשתוללים בחופים עם ה-RZR שלהם, נוסעים משם למשלט 21 ודומיו? אז אתה טועה.
או שמשום שאתה רוכב כביש ולא שטח, אתה לא רואה בעיה עם ההגבלה הזאת (והיא לא הראשונה - היו עוד מכומות מוכרים ואהובים על קהל הג'יפאים/רוכבים, שנסגרו לתנועה בשנים האחרונות)?
סבבה, אז אני אציע לסגור לך את נס הרים - "אחרי ריבוי תאונות עם נפגעים, סיכון מתמשך של משתמשי הכביש, פגיעה במעקות הבטיחות ובתשתיות הכביש, ויצור רעש בלתי סביר לישובי הסביבה ולמטיילים בטבע". אני גם אקרא לסגירה "מעשה ראוי".
איך מרגיש לך? כיף, נכון?
אז אולי עדיף שכולנו נהיה בחזית אחת כנגד הגבלות על נהיגה/רכיבה/ספורט מוטורי מכל סוג, פרט לדברים שבאמת מסכנים את שלום הציבור ופוגמים במרקם החיים (ע"ע RZR על חוף הים) במקום להצביע אחד על השני ולהגיד "הוא ברברי - אבל אני בסדר, אותי לא צריך להגביל"?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
סגירת נס הרים - צעד מבורך !!!
הנה, מרוכב כביש..
וגם אם יהיו הרבה תאונות בפס של בית ג'וברין, שיסגרו גם אותו.
*** גילוי נאות - רוכב כמעט קבוע מהשרון לג'וברין (לא דרך הפס של המצ'וגעים, מנחשון-שמשון ובית שמש עמק האלה..) ***
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אל תבין'תי לא נכון... אני לא נגד רכיבת שטח. דווקא בעד מאוד. אין לי בעיה עם זה בכלל. (קיבוצניק במקור, ההורים ואחותי עדיין ברוחמה. כשאני פעם ב.. מגיע לביקור, מהבית של ההורים שלי בקצה המזרחי של הקיבוץ אפשר לשמוע ולראות על הגבעות בשדות את הצרצרים מנסים לעלות ולרדת)
ואנחנו במדינה אחת היחידות בעולם שאפשר לדפוק רכיבות שטח בשבילי השדות בכמעט כל הארץ. שילוב של בעלות ממשלתית/מנהל על השטחים החקלאיים ואיסור ירי בנשק נגד מסיגי גבול.
ויכול מאוד להיות שאתה והחבר'ה שומרים על הטבע, אבל יש כאלו שלא.. מעלימים קצת עין, נותנים קצת בגז בתוך שדות חקלאיים עם גידולי שדה עדינים, שמורות טבע כאמור לעיל וכו'.
אגב, את נס הרים סגרו בשבתות.
בזמן האחרון יש נוכחות קבועה של בוחני תנועה ומסוקים
לא סגרו... הוקשחו אכיפות
פשוט ביותר בוא ותראה את כמות ההרס והנזק אחרי כל טיולי השבת לטבע ותבין שיש מקומות שצריך להגן עליהם, זה לא אומר שלא צריך להכשיר במקביל מסלולים שמיועדים רק לצורך זה אבל, כן הנזק שנגרם לטבע בעקבות כמויות ה- 4X4 אופנועי שטח, טרקטורונים ושאר רעות חולות מחייב, כביש נס הרים לא נפגע מהשתוללות הרוכבים רק מעקות "הבטיחות" מתעקמים. ו - Xlib קשה לך להתאפק ולא לדחוף את המשטרה לכל מקום אני מבין, תבדוק מי אסר.
מה יש לי "לראות"? אני רוכב בשטח (בשומרון בעיקר).
יחסית לאיך שהפאלאחים המקומיים מזבלים כאן, גם D9 לא יעשה נזק של ממש.
יצא לי לרכב גם בתוך הקו הירוק. לא ראיתי איזה את הנזק הפסיכי שאתה מדבר עליו לא ביער קולה ולא בבן שמן.
אני לא חושב שהטבע הוא מוזיאון. חלקים שהם כן מוזיאון, נקראים "שמורת טבע" ועושים בהם פארק. בכל מקום אחר זה לגיטימי בעיניי לטייל בו (גם בכלי ממונע), לחרוג מהשבילים המסומנים ואפילו לעשות דוכים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בעסה
אשריי שזכיתי
![]()
רק לסבר את האוזן. הקטע שנסגר הוא בתוך שמורה, ואמנם במקטע שהוא שביל סמ"ש, אבל ספציפית העליה למשלט מסומנת כשביל הולכי רגל. אז חוק הוא חוק ולמישהו נמאס שמשתינים מהמקפצה (כל סופש יש שם פקקי תנועה, וביום ראשון כבר עולים ליוטיוב עשרות סרטונים מהמקום).
עכשיו,
הקטע שנסגר הוא תכלס שביל אש. אין ולא היתה שם שום פגיעה בטבע. להיפך.