עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 25 מ 25

אשכול: V strom זקן מכובד או צעיר קטן? עזרה בבחירת נפח ומודל

Member
    היוסאנג הישן שלי עשה פעם אחת 1,000 קילומטר בשבוע אחד (מצדה בראש השנה, טיול לצפון ועוד כמה נסיעות קצרות יותר) בזמן שאני מרכיב את האקסית שלי לכל מקום.
    בגלל זה אני אומר שזה אפשרי, אבל עדיין הלב שלי היה מושך אותי לכיוון ה 650.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    היוסאנג הישן שלי עשה פעם אחת 1,000 קילומטר בשבוע אחד (מצדה בראש השנה, טיול לצפון ועוד כמה נסיעות קצרות יותר) בזמן שאני מרכיב את האקסית שלי לכל מקום.
    בגלל זה אני אומר שזה אפשרי, אבל עדיין הלב שלי היה מושך אותי לכיוון ה 650.
    מבין אותך לחלוטין, אבל הבלאי של הגיל של ה650, המדרגת ביטוח, העובדה שהאחזקה של האופנוע מתווספת לרכב שלי, השימוש של האופנוע שיהיה בעיקר לבית עבודה (15 קמ כיוון) ופעם בשלושה שבועות / חודש נסיעה לדרום, העובדה שאני לא מהסוגרי סקאלה מושכת את הראש (וגם הלב יהיה מבסוט) לכיוון ה250..
    רק אסגר סופית עם עצמי ואחכה למבצעי חורף עוד חודש חודשיים..

תודה רבה לכולם (כמובן לא מסכם את הפוסט, אשמח לשמוע דעות מנסיון של אחרים )

Member
    מחיפוש ביד 2

GS650 https://www.yad2.co.il/s/c/4jkhw81i
    Transalp 700 https://www.yad2.co.il/s/c/1rncz8ll
    NC700 DCT https://www.yad2.co.il/s/c/zkged5tv

יש מצב שהאופציה האחרונה תתאים גם בגלל הגיר הרובוטי לנסיעה בעיר וגם בגלל הקמ הנמוך של האקזמפלר

עוד אופציה, שנמצאת בקטגוריה אחרת - MT03. ישרת אותך נאמנה בעיר, ויש לו מספיק כוח לנסיעה בכבישים מהירים. הנה אחד https://www.yad2.co.il/s/c/n5dhb5

מקווה שעזרתי

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
    It's not about the speed. It's about the ride!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tap צפיה בהודעה
    מבין אותך לחלוטין, אבל הבלאי של הגיל של ה650, המדרגת ביטוח, העובדה שהאחזקה של האופנוע מתווספת לרכב שלי, השימוש של האופנוע שיהיה בעיקר לבית עבודה (15 קמ כיוון) ופעם בשלושה שבועות / חודש נסיעה לדרום, העובדה שאני לא מהסוגרי סקאלה מושכת את הראש (וגם הלב יהיה מבסוט) לכיוון ה250..
    רק אסגר סופית עם עצמי ואחכה למבצעי חורף עוד חודש חודשיים..

תודה רבה לכולם (כמובן לא מסכם את הפוסט, אשמח לשמוע דעות מנסיון של אחרים )
    להיות "לא מהסוגרי סקאלה" לא אומר שיהיה לך נוח בכביש מהיר. 110 על 250 סמ"ק זה לא 110 על 650 סמ"ק, המנוע ירגיש לך עסוק, ובאופן כללי מדובר בחוויה קצת פחות מפנקת.

אני חושב שזה מתחיל ומסתכם בך ובמה אתה צריך ובמה אתה יכול להסתפק. אני ועוד רבים אחרים חרשו את המדינה למשך מאות קילומטרים ביום על 250 סמ"ק בהנאה רבה, תוכל בלי בעיה להגיע לכל נקודה בארץ, גם אם לא בקצב הכי מהיר. תשאל את עצמך כמה אתה מוכן ויכול כרגע להשקיע בתחום הרכיבה, האם אתה מוכן ויכול להשקיע אסקטרה בשביל נפח גדול יותר, כי אם 100 ש"ח בביטוח בחודש זה שיקול בשבילך - האם אתה באמת יכול להרשות לעצמך בלת"מים לא צפויים של אופנוע מבוגר?

ורק זורק, לשקול שוב את האופציה של ה-NC. (קדימה, תאמרו שאני מנסה לגייס עוד אחד לכת שלנו)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    מחיפוש ביד 2

GS650 https://www.yad2.co.il/s/c/4jkhw81i
    Transalp 700 https://www.yad2.co.il/s/c/1rncz8ll
    NC700 DCT https://www.yad2.co.il/s/c/zkged5tv

יש מצב שהאופציה האחרונה תתאים גם בגלל הגיר הרובוטי לנסיעה בעיר וגם בגלל הקמ הנמוך של האקזמפלר

עוד אופציה, שנמצאת בקטגוריה אחרת - MT03. ישרת אותך נאמנה בעיר, ויש לו מספיק כוח לנסיעה בכבישים מהירים. הנה אחד https://www.yad2.co.il/s/c/n5dhb5

מקווה שעזרתי

Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
    אהלן, קודם כל תודה רבה
    דבר שני בהקשר למה שאמרתי לפני כן.. כל הדגמים הישנים כנראה יביאו איתם בלאי מוגבר ופחות חשקה נפשי להתעסק בזה.. והנייקד הוא פחות מה שאני מחפש

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    להיות "לא מהסוגרי סקאלה" לא אומר שיהיה לך נוח בכביש מהיר. 110 על 250 סמ"ק זה לא 110 על 650 סמ"ק, המנוע ירגיש לך עסוק, ובאופן כללי מדובר בחוויה קצת פחות מפנקת.

אני חושב שזה מתחיל ומסתכם בך ובמה אתה צריך ובמה אתה יכול להסתפק. אני ועוד רבים אחרים חרשו את המדינה למשך מאות קילומטרים ביום על 250 סמ"ק בהנאה רבה, תוכל בלי בעיה להגיע לכל נקודה בארץ, גם אם לא בקצב הכי מהיר. תשאל את עצמך כמה אתה מוכן ויכול כרגע להשקיע בתחום הרכיבה, האם אתה מוכן ויכול להשקיע אסקטרה בשביל נפח גדול יותר, כי אם 100 ש"ח בביטוח בחודש זה שיקול בשבילך - האם אתה באמת יכול להרשות לעצמך בלת"מים לא צפויים של אופנוע מבוגר?

ורק זורק, לשקול שוב את האופציה של ה-NC. (קדימה, תאמרו שאני מנסה לגייס עוד אחד לכת שלנו)
    בדיוק, נמצא כרגע במקום שהמאה הם לא אישו כזה רציני , נטו בונוס קטן .. אבל הבונוס העיקרי הוא ההפחת סיכוי לבלתמים בשנתונים של הורסיס/ויסטרום.

Senior Member
    בדיוק, נמצא כרגע במקום שהמאה הם לא אישו כזה רציני , נטו בונוס קטן .. אבל הבונוס העיקרי הוא ההפחת סיכוי לבלתמים בשנתונים של הורסיס/ויסטרום.
    אסביר שניה למה אני ממליץ על NC - אני הייתי בסוף השנה שעברה עם תקציב של 20 אלף וחיפשתי אופנוע אמין, שקט, חסכוני. רכבתי במשך 3 שנים על אופנוע 500 סמ"ק ישן שלפעמים היו לו תקלות הזויות (כמו לדוגמא נשחקו השיניים של רגלית ההילוכים והיא פשוט נפלה באמצע רכיבה).

ה-NC זה אופנוע עם אופי של רכב דיזל. בספרד, פתחו מנוע של אחד לאחר 50 אלף ק"מ והמכונאי אמר שאם לא היו אומרים לו, הוא היה בטוח שמדובר בחלקים ממנוע חדש מרוב שלא היה בלאי. אני קניתי אחד עם 83 אלף ק"מ, אצלי כרגע 9 חודשים והשעון עומד אוטוטו על 97 אלף. אתה יודע כמה תקלות היו לי? 0. כלום. מעבר לבולם קדמי נוזל שאיתו קניתי את האופנוע, וטיפולים שוטפים, לא השקעתי שקל בבלת"מים, ואני לא תמיד עדין עם האופנוע.

בברזיל יש אקזמפלר מיתולוגי שהגיע ל-440 אלף ק"מ על מנוע מקורי. בחור יווני ביוטיוב אוטוטו חוגג 300 אלף על שלו, כשדיברנו - מעבר לטיפולים שוטפים, המנוע שלו לא נפתח מעולם. שאר הרכיבים בנויים בצורה איכותית גם הם. (אופנוע יפני המיוצר ביפן).

סתם זורק סטטיסטיקה. זה ממש לא האופנוע לכולם, אבל למי שמחפש מומנט ונוחות של אופנוע גדול אבל עלויות אחזקה של קטנוע, זה ה-דבר, ואני לא היחיד שיאמר לך את זה.

Member
    פחות מתחבר לאוטומט, ושוב מעדיף עם התקציב והצרכים לכוון לנפח קטן ושנתון מתקדם יותר... אגב
    למה בנאלי trk251 לא עלה על אופציות?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    פחות מתחבר לאוטומט, ושוב מעדיף עם התקציב והצרכים לכוון לנפח קטן ושנתון מתקדם יותר... אגב
    הזכרתי אותו.
    דגם חדש, יצרן חדש, אמינות לא ידועה. חוץ מזה - נראה טוב ויש עליו ביקורות טובות.
    אבל כל זה לא יעזור לך, אם הוא ישפוך מנוע אחרי 20 אלף ק"מ...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    יש אוטומט ויש גם גרסא ידנית (כמו שלי)

אבל עם מה שאתה אומר - לדעתי מכל האופציות תלך על הורסיס 300. אמנם עליו לא רכבתי, אבל על האח העירום שלו שחולק איתו את המנוע כן (Z300) והוא מרגיש לא רע בכלל בכביש מהיר, המנוע סופר כיפי עם תקרת סל"ד גבוהה. לדעתי הוא יהיה עדיף על כל 250, גם בשל הקפיצה המשמעותית בהספק. מנוע עתיק ומוכח שמגיע עוד מהנינג'ה 250 המיתולוגי משנות ה-80.