נכתב במקור על ידי
zx2r
ברוך הבא,
ההוצאות תלויות בשימוש ובלאי של חלקי רכב ארוך יותר משל דו גלגלי, בגלל שאתה הולך לעבור עם חברה שלך, רכב יהיה "נוח" יותר מאשר אופנוע.
לגבי הוצאות, מה הק"מ השנתי שאתה עושה? מה הנסיעות היומיות שיהיו? האם 11K הוצאות לשנה זה סבבה מבחינתך? באופנועי 500 + רק הביטוח חובה חצי מזה כך שזה משאיר באזור ה 4-5K בערך של הוצאות על הכלי לטיפולים ובלאי. בהערכה גסה - טיפול גדול רגיל פעם בשנה אמור להיות פחות מזה, מצד שני סט 4 צמיגי רכב יכול לעלות כמו אחורי של אופנוע ספורט.
לגבי הלמה אופנוע - כל אחד והבחירות שלו, בין אם זו שריטה לאופנועים או כלכלית או נוחות או אחר או הכול ביחד זה לא רלוונטי - קח שיעור נסיון על אופנוע ותחליט אם בא לך להמשיך איתו או לא. אח"כ תוציא רישיון, גם אם לא תקנה מיד דו גלגלי לפחות יש לך את האופציה לעלות על אחד. (יש מקומות שמשכירים אופנועים)
תודה רבה על התשובה עזרתה לי מאוד אני מרגיש עם הרכב הרבה יותר עצבני על הכביש לדוגמא בין אם זה בפקקים או בחניות במיוחד במרכז ויש את התחושה של נמאס לי וכן אופנוע זה סוג של חלום כמו שאמרתי , אני לא יודע איך זה על אופנוע בכביש הישראלי אני מניח שזה גם ככה שיש חמורים עם רכבים שלא סופרים אותך כשאתה על האופנוע לכן חייבים להיות סופר מפוקסים על כל מה שקורה מסביבנו, הבנתי מהתשובות כאן שההוצאות מאוד תלויות בין אופנוע לרכב מאוד משתנה בהרבה פקטורים ק"מ סוג אופנוע וכו , לכן אעשה שיעורי בית אבדוק עלויות אעשה שיעור ניסיון כמו שאתה אומר אולי אוציא רישיון שיהיה לי ביד כבר . ונתקדם משם .