אין לך למה להשרות גרגירים יותר מיממה. כעקרון 8-10 שעות מספיק, רצוי להחליף את המים לפחות פעם אחת (במיוחד בימים חמים) ואם משרים ליותר שעות אז להחליף יותר את המים.
אם אתה רוצה להוסיף כף סודה לשתייה אתה מוזמן. זה יקצר את תהליך הבישול.
אחרי ההשרייה לשטוף טוב ולהרתיח. משהו כמו שעתיים שלוש עד שהגרגירים רכים לגמרי (למעוך גרגיר עם האצבעות ולראות).
לשפוך את הנוזלים (להשאיר קצת בצד), לטחון את החומוס, להוסיף טחינה איכותית, מלח, כמון, ואם המרקם סמיך מדי לטעמך תוסיף מהמים ששמרת בצד.
בתיאבון ואל תשכח לקנות פיתות.
ונהןג להשתמש בזן "בולגרי" של גרגירים.


ציטוט ההודעה בתגובה