בשם הוועד ההנהלה והאנשים שנמוכים מדי למשקל שלהם תודה.
בשם הוועד ההנהלה והאנשים שנמוכים מדי למשקל שלהם תודה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ומה יעשו אנשים כמוני, שהם נמוכים מדי לגובה שלהם?
משקולות לרגליים ותליה בארון.
תקפיד לא מהצוואר כי אז תגלה עולמות חדשים :-)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אפרופו לחץ אוויר התחדשתי במשאבה הנטענת של שיאומי לאופנוע ועכשיו עם ערכת התיקון המיידי לפנצ'רים אני די רגוע...
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש בהמון מחירים ברשת, אני קניתי בהחלטה של רגע בבאג כ-280 ש"ח אם אני זוכר נכון
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
גם מזג האוויר משפיע מאוד כי בחורף בבוקר אנחנו בערך ב 3-5 מעלות מול 35-40~ בשיא הקיץ אחה"צ.
ואם נקצין כשרוכב אחד מודד צמיג קר (לפני היציאה מהבית בחורף) מול מדידה "חמה" בתדלוק בטיול קיץ ההפרש שווה ערך ל- 10 PSI ויותר.
לזכרוני הוא דווקא טען שאם אתה רוכב מהר בכבישים מפותלים כדאי להוריד לחץ כדי להגדיל שטח פנים.
יש לו סרטון שהוא מכין כלים למסלול, מעניין.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
בתקופות המעבר בגרמניה אני יוצא לעבודה ב5 מעלות וחוזר בכמעט 20, שום הבדל לא מורגש וכמובן שאני לא משנה את הלחץ בצמיגים.
בדרך לעבודה, יש לי מיני סקסנרינג שבסופו מתחבר לאוטובאן ככה שהצמיגים עושים גם וגם.
את עברו וניסיונו של דייב מוס לא הצלחתי למצוא חוץ מזה שהוא טיונר של בולמים וככזה עדיף שימשיך וידבוק במה שהוא טוב בו.
אם היה כל עניין בטיחותי עם לחץ האוויר כתלות בשימוש או טמפרטורה היצרנים כדי להסיר אחריות היו מספקים לך טבלה של לחצי אוויר בספר הרכב ככה שלחץ הצמיגים הופך להעדפה אישית בלבד כל עוד לא תגזים בהורדה או העלאה של לחץ האוויר מהוראות יצרן.
![]()
אם בענייני לחץ אוויר עסקינן, אז מישהו יודע מה הלחץ אוויר בקרוזים 250?לא מצליח למצוא בשום מקום
2 אסכולות - אלה שממלאים לפי הוראות יצרן - "הונדה יודעים יותר טוב" - ואלה כמוני שנוסעים עם מה שבא. כנראה קיים גם מיעוט רוכבים שניסו כל מיני לחצים והבינו את מה שמוס מנסה להסביר - זה תלוי.
מה שחשוב בסרטון (תודה קידוזו) לטעמי הוא ההכרה הרשמית של איש עם מבטא בריטי שהמלצות היצרן לא שוות הרבה, כך שאפשר לשחרר עם "המהנדסים של הונדה יודעים".
עם המשאבה של שיאומי או משהו דומה, 41$ באלי ובניו, אפשר בכיף לשחק עם הלחץ לפני רכיבה ולהבין מה אופטימלי
www.aliexpress.com/item/4000424066981.html