תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: קניית קטנוע דו גלגלי 125 טריסיטי

צפייה משולבת

Member

קניית קטנוע דו גלגלי 125 טריסיטי

שלום, אני קונה את הקטנוע הראשון שלי והחלטתי שאני הולך על התלת גלגלי.כרגע אני מחפש את הדגם הספציפי הזה אך אני מתלבט, מצד אחד הבנתי שבין שנה 2020 לשנה 2016 לא נעשו שינויים מיוחדים, רק הצבעים השתנו, העניין הוא שמחירון של טריסיטי 2020 הוא 21 אלף ומחירון של 2016 הוא 13 אלף, עכשיו אני רוצה להבין מדוע רכב של 2020 עולה יותר יקר מרכב של 2016 אם הם נסעו את אותו מספר קילומטרז?
    דבר שני איפה מחפשים קטנועים מיד 2? כרגע אני מחפש ביד 2 ומרקטפלייס אבל אין לי יותר מדי מבחר של הרכב הזה.
    דבר שלישי - בעת הקנייה הייתם ממליצים לקחת את הרכב לבדיקה מקיפה? האם המוכר צריך לתקן את הרכב באם נימצא תקלה? או שהקונה אמור לתקן?

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אם יש לך קטנוע 2021 וקטנוע 2016 ושניהם עברו אותו קילומטר אז או שהחדש "שחוט" יחסית, או שהישן שמור יחסית.
    בהתחשב במחירים- אם שניהם בעלי אותו קילומטראז' הייתי הולך על הישן יותר. כמובן שיכול להיות שיהיו הפתעות וכמובן שיש מכלולים וחלקים מתבלים אבל בהפרשים כאלו הישן נשמע יותר אטרקטיבי.
    איפה מחפשים? לא יודע, חכה לחכמי הפייסבוק.
    בדיקה- הכי רחוק שאתה יכול להגיע זה לסכם עם המוכר שכל בלאי שיתגלה אתם עושים חצי חצי ואת הסכום הזה מקזזים מהמחיר שהוסכם מלכתחילה. לא כולם יסכימו אבל זה המקסימום.

Member
    בדיקה- הכי רחוק שאתה יכול להגיע זה לסכם עם המוכר שכל בלאי שיתגלה אתם עושים חצי חצי ואת הסכום הזה מקזזים מהמחיר שהוסכם מלכתחילה. לא כולם יסכימו אבל זה המקסימום.

גם זה תלוי מהי רמת הבלאי. יכול להיות שגם אם הפסדתי 300-400 שקל על הבדיקה ויש בלאי גבוהה כדאי לי לוותר על הקנייה ולחפש קטנוע אחר, גם זה יהיה בהחלט מעצבן מבחינת המוכר שהוא לא ידע ולא בדק את הדברים האלה לפני!

אם הבלאי הוא סביר ו/או זניח אז הכל בסדר. אחרי הכל, בכל כלי יש בלאי. השאלה באיזו רמה, והשאלה היותר גדולה היא "איזה בלאי".
    אחרי הכל, מבלי לזלזל, אתה לא הולך לקנות צלחת מעופפת מנאס"א, סכ"ה קטנוע 125.
    אם הוא לא עבר תאונות, והמנוע והגיר בסדר- כל השאר זניח.
    אם צריך לעשות טיפול לוריאטור אז צריך לעשות. המוכר יצטרך להתחשבן על כך או כך איתך או עם הקונה הבא. אם צריך להחליף צמיגים/ברקסים- אותו דבר. אנחנו מדברים על כמה מאות שקלים לכאן או לכאן, על זה לא נופלת עסקה בדר"כ.

כתבת ששניהם אותו מס' קילומטר. כמה קילומטר?

Member
    השאלה באיזה מחיר אומרים למוכר לא מתאים ועוברים לכלי הבא . כי התקציב 12,000.
    אז למשל לא יתכן שהתיקונים יהיו מעל 1000 שקלים.

לגבי הקילומטראז. קודם כל הבנתי שמערכת abs מאוד חשובה לבטיחות, והבנתי שהתחילו לייצר אותה בכלי רק מ2016 אז לא משנה באיזה מחיר אמצא את השנתונים הנמוכים יותר הם לא רלוונטים.

לגבי הכלי ראיתי ב12,800 שח מודל 2018 עם 8000 קילומטראז בלי ארגז ומכירה מסוכנות

ו2017 ראיתי עם 19,000 קילומטראז ב11,700 שח עם ארגז

בכל מקרה בגלל הסגר כנראה נאלץ לדחות את הקנייה לעוד שבועיים ממש מבאס

ה2018 נשמע יותר אטרקטיבי, ה1000 שח תוספת שווים את זה בשביל קילומטראז כזה.
    עם זאת זה תלוי במחירין (שאני לא יודע מה הוא), ובמרווח הטיפולים (שאני לא יודע מה הוא), הבדל משמעותי בטווח מחירים הזה אם מרווח הטיפולים הוא כל 8 והכלי בדיוק אחרי טיפול או שהוא לפני טיפול.

בכל מקרה, סגר או לא, הסגר מתחיל בשעה 17:00. יש לך את כל היום לסידורים ובדיקות. העברת בעלות והעברת כסף ניתן לעשות באינטרנט, אחרי שהמוסכים נסגרו וסגרתם את הפרטים.