עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 106

אשכול: ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מקארטיזים טראמפיזים ווטרגייט
    אני מאמין שזה יכנס באיזה שהוא אופן לסירטי תעודה.

השאלה מה יספרו כי לדעתי אנו עדיין באירוע מתגלגל שהסוף שלא לא ברור עדיין.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    פעיל החופש הטהור שוחרר

https://www.abc4.com/news/national/u...m-jail-friday/

חחחחחחחח

נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 17-01-2021 בשעה 00:20.

Senior Member
    על הרשת (לא רק אינטרנט, גם שלוחיה כמו פייסבוק, טוויטר, ווטסאפ וכד') אפשר למצוא את כל המידע שאתה רוצה או לא. הבעיה העיקרית היא להבחין בין מידע אמיתי (כזה שמגיע מהמציאות ולא מהזיות, ונבדק כראוי) לבין פייק-מידע שנראה לא פחות טוב מהאמיתי. לדוגמה (קרובה אלי מבחינה מקצועית) בזמנו הסתובב ברשת מכתב המזהיר משימוש באנטיפרפסרנט המכיל מלחי אלומיניום. זה היה אירוע רציני, מכירות ירדו ואנשים היו משוכנעים (חלק עד היום) שאלומיניום בדיאודורנטים מזיק. בפעם הראשונה שקראתי את המכתב הזה צחקתי בקול רם – חשבתי שאף אחד לא יאמין לשטויות הללו. הסתבר שטעיתי בגדול. מה שהסתבר מאוחר יותר הוא שחברה המייצרת דיאודורנטים ללא אנטיפרספרנטים (מלחי אלומיניום) הפיצה את המכתב הזה בניסיון להעלות את המכירות שלה. והכי ביזארי – גם כשזה נודע חלק מהאנשים עדיין מאמינים שזה מזיק כי "לא יכול להיות שסתם ככה מישהו כותב דבר כזה".
    אז איך להבחין בין מציאות ופייק-מציאות? לא תמיד זה אפשרי ותמיד זה לא קל. אז כשאתה רואה "מסמך של ה-FBI" בטוויטר על הקשר בין פוטין ואובמה או טראמפ אתה יכול להאמין לו (אם זה מתאים להשקפה שלך תעשה זאת ללא היסוס – "ידעתי שזה ככה") או לשאול את עצמך אם זה עומד במבחן ההיגיון. ואז אתה מתחיל לבדוק את ההתנהגות של טראמפ בנושא Let’s make America great again ואתה רואה שיש בעולם שני כוחות המאיימים על ה-greatness של אמריקה – סין ורוסיה. ואז אתה מסתכל על ההתנהגות שלו כלפי סין וכלפי רוסיה, ואם לא עולים לך סימני שאלה אז אתה לא מציאותי. ולא, זאת לא הוכחה לשום דבר, אבל זה מעלה סימני שאלה ענקיים. אותו דבר לגבי "הוכחות" לזיוף הבחירות. אין הוכחות כאילו מפני שאם היו טראמפ היה מביא אותן לתביעות שפתח. לפעמים, הפעלת הגיון פשוט פותרת את בעיית האבחנה בין אמת לשקר. ולפעמים, אתה משכנע את עצמך שהשקר הוא אמת כי זה עולה בקנה אחד עם השקפתך. נכון, קידוזו ודרזנר?

שיטה נוספת לפייק היא להכניס אי-אמיתות במהלך דיון ולהתייחס אליהן כאילו הן אמת. דרזדנר, למשל כתב ש" העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל" – אני לא חושב שהוא משקר ביודעין, אבל בדיקה של המערכת הפוליטית באירופה ב-20 שנה האחרונות מגלה הליכה חד-משמעית ימינה (החל מימין מתון יחסית כמו בהולנד עד לקיצוני יחסית כמו בהונגריה). אז לא, אירופה דווקא הולכת ימינה, כיוון שקבל בוסט רציני עם הצפת אירופה בפליטים.

ואחרון – חופש הדיבור. קחו לדוגמה את דעש. הארגון הטרוריסטי והאכזר הזה התחזק בעולם כי לא שמו לו גבולות של חופש דיבור. בכל פעם שהייתה כוונה לחסום אתרים שלהם או חשבונות בפייס ובטוויטר קמו אבירי חופש הדיבור (חלקם מומנו בכספים של דעש) בהתנגדות עזה. דעש ניצל היטב את החופש הזה שחייב ללא מעט מתים ופצועים בעולם. כמובן שבשטחי החליפות לא היה חופש כזה, ומי שרק העז לחשוב אחרת מהשלטון התקצר בראש. דוגמה נהדרת לאיך חופש הדיבור לא השכיל להגן על עצמו ולמה לא צריך לתת במה לתומכי טראמפ – בעיני אין הבדל מהותי ביניהם למעט השם של האלוהים שלהם. אין, בעיני, הבדל בין הקו-קלוס-קלאן (מתומכי טראמפ הבולטים) הקורא להרג אנשים בגלל צבע עורם לדעש שהורג אנשים בגלל שייכות לדת אחרת. נכון, לא כל תומכי טראמפ הם קו-קלוס-קלאן, אבל, כממרת חז"ל, תאמר לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    על הרשת (לא רק אינטרנט, גם שלוחיה כמו פייסבוק, טוויטר, ווטסאפ וכד') אפשר למצוא את כל המידע שאתה רוצה או לא. הבעיה העיקרית היא להבחין בין מידע אמיתי (כזה שמגיע מהמציאות ולא מהזיות, ונבדק כראוי) לבין פייק-מידע שנראה לא פחות טוב מהאמיתי. לדוגמה (קרובה אלי מבחינה מקצועית) בזמנו הסתובב ברשת מכתב המזהיר משימוש באנטיפרפסרנט המכיל מלחי אלומיניום. זה היה אירוע רציני, מכירות ירדו ואנשים היו משוכנעים (חלק עד היום) שאלומיניום בדיאודורנטים מזיק. בפעם הראשונה שקראתי את המכתב הזה צחקתי בקול רם – חשבתי שאף אחד לא יאמין לשטויות הללו. הסתבר שטעיתי בגדול. מה שהסתבר מאוחר יותר הוא שחברה המייצרת דיאודורנטים ללא אנטיפרספרנטים (מלחי אלומיניום) הפיצה את המכתב הזה בניסיון להעלות את המכירות שלה. והכי ביזארי – גם כשזה נודע חלק מהאנשים עדיין מאמינים שזה מזיק כי "לא יכול להיות שסתם ככה מישהו כותב דבר כזה".
    אז איך להבחין בין מציאות ופייק-מציאות? לא תמיד זה אפשרי ותמיד זה לא קל. אז כשאתה רואה "מסמך של ה-FBI" בטוויטר על הקשר בין פוטין ואובמה או טראמפ אתה יכול להאמין לו (אם זה מתאים להשקפה שלך תעשה זאת ללא היסוס – "ידעתי שזה ככה") או לשאול את עצמך אם זה עומד במבחן ההיגיון. ואז אתה מתחיל לבדוק את ההתנהגות של טראמפ בנושא Let’s make America great again ואתה רואה שיש בעולם שני כוחות המאיימים על ה-greatness של אמריקה – סין ורוסיה. ואז אתה מסתכל על ההתנהגות שלו כלפי סין וכלפי רוסיה, ואם לא עולים לך סימני שאלה אז אתה לא מציאותי. ולא, זאת לא הוכחה לשום דבר, אבל זה מעלה סימני שאלה ענקיים. אותו דבר לגבי "הוכחות" לזיוף הבחירות. אין הוכחות כאילו מפני שאם היו טראמפ היה מביא אותן לתביעות שפתח. לפעמים, הפעלת הגיון פשוט פותרת את בעיית האבחנה בין אמת לשקר. ולפעמים, אתה משכנע את עצמך שהשקר הוא אמת כי זה עולה בקנה אחד עם השקפתך. נכון, קידוזו ודרזנר?

שיטה נוספת לפייק היא להכניס אי-אמיתות במהלך דיון ולהתייחס אליהן כאילו הן אמת. דרזדנר, למשל כתב ש" העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל" – אני לא חושב שהוא משקר ביודעין, אבל בדיקה של המערכת הפוליטית באירופה ב-20 שנה האחרונות מגלה הליכה חד-משמעית ימינה (החל מימין מתון יחסית כמו בהולנד עד לקיצוני יחסית כמו בהונגריה). אז לא, אירופה דווקא הולכת ימינה, כיוון שקבל בוסט רציני עם הצפת אירופה בפליטים.

ואחרון – חופש הדיבור. קחו לדוגמה את דעש. הארגון הטרוריסטי והאכזר הזה התחזק בעולם כי לא שמו לו גבולות של חופש דיבור. בכל פעם שהייתה כוונה לחסום אתרים שלהם או חשבונות בפייס ובטוויטר קמו אבירי חופש הדיבור (חלקם מומנו בכספים של דעש) בהתנגדות עזה. דעש ניצל היטב את החופש הזה שחייב ללא מעט מתים ופצועים בעולם. כמובן שבשטחי החליפות לא היה חופש כזה, ומי שרק העז לחשוב אחרת מהשלטון התקצר בראש. דוגמה נהדרת לאיך חופש הדיבור לא השכיל להגן על עצמו ולמה לא צריך לתת במה לתומכי טראמפ – בעיני אין הבדל מהותי ביניהם למעט השם של האלוהים שלהם. אין, בעיני, הבדל בין הקו-קלוס-קלאן (מתומכי טראמפ הבולטים) הקורא להרג אנשים בגלל צבע עורם לדעש שהורג אנשים בגלל שייכות לדת אחרת. נכון, לא כל תומכי טראמפ הם קו-קלוס-קלאן, אבל, כממרת חז"ל, תאמר לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה.
    הרבה שטויות כתבת ואני יתן לך דוגמא אחת למה אתה ממציא דברים.
    החברה שאני עובד בא מפחדת לעשות עסקים עם רוסיה וכך גם הרבה חברות אחרות אמריקאיות ולא אמריקאיות, יודע למה? כי טראמפ הטיל סנקציות על רוסיה סנקציות אמיתיות שפוגעות בכלכלת, אז בו ספר לי עוד על הקשרים של טראמפ עם פוטין.
    וסין בכלל אין טעם להרחיב.

Banned
    דרז נא הרחב לטובת הכלל מי הוא האנטר ביידן, מתי התעשר מאד, מה כישוריו בתחום ובעיקר עם מי עשה עסקים.

רק הנחתי את זה כאן ויש לזה ריח של קקי ולא ממני בניגוד לזקן

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הרבה שטויות כתבת ואני יתן לך דוגמא אחת למה אתה ממציא דברים.
    החברה שאני עובד בא מפחדת לעשות עסקים עם רוסיה וכך גם הרבה חברות אחרות אמריקאיות ולא אמריקאיות, יודע למה? כי טראמפ הטיל סנקציות על רוסיה סנקציות אמיתיות שפוגעות בכלכלת, אז בו ספר לי עוד על הקשרים של טראמפ עם פוטין.
    וסין בכלל אין טעם להרחיב.
    קודם כל, כדאי לשמור על רמה של דיון כי אתה וודאי מבין בעצמך שלדעתי מה שכתבת לאורך הדיון הזה הוא פייק ושטויות, אבל כבדתי אותך בכך שלא ציינתי את זה.

דבר שני - יש הבדל לא קטן מחרם כלכלי (מוגבל) לבין הכנסת חברות לרשימה השחורה. אני מקווה שאתה לא מנסה לטעון שהפעולות של טראמפ נגד רוסיה זהות לפעולותיו נגד סין.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    קודם כל, כדאי לשמור על רמה של דיון כי אתה וודאי מבין בעצמך שלדעתי מה שכתבת לאורך הדיון הזה הוא פייק ושטויות, אבל כבדתי אותך בכך שלא ציינתי את זה.

דבר שני - יש הבדל לא קטן מחרם כלכלי (מוגבל) לבין הכנסת חברות לרשימה השחורה. אני מקווה שאתה לא מנסה לטעון שהפעולות של טראמפ נגד רוסיה זהות לפעולותיו נגד סין.
    איפה כתוב שהוא צריך לפעול בצורה סימטרית, סין היא איום גדול יותר מרוסיה לארצות הברית, העובדות הם שטראמפ פוגע בכלכלת רוסיה וזה משהוא שראיתי מקרוב, חברות מעסיקות עורכי דין שיבדקו בשבילם אם הם יכולות לחתום חוזה עם חברה רוסית כדי לתת לה שירות בגלל סנקציות שטראמפ עשה.
    הנזק לרוסיה הוא גדול מידי כדי שזה יהיה תוכנית גאונית כדי לטשטש את טראמפ כסוכן של פוטין.

השינאה מעוורת, אתה בשלב שלא משנה מה טראמפ עושה תמצא מניע נסתר והזוי בדיוק כמו התקשורת וזה לפי דעתי הקוסמות של התקשורת וחברות הטכנולוגיה, בזמן שאתה מסתכל על יד אחת (טראמפ גנב נוכל שקרן) היד השניה עושה את העבודה (אג'נדה פוליטית בבתי הספר, לקיחת חופש הדיבור, תפירת תיקים...)

Senior Member
    א.הזקן. הדיון הוא לא שמאל ימין אלא כפיית צנזורה וסתימת פיות.

א. פייק קשה לזהות וכמו שהוכחת קל מאוד להפיץ. כתבו על זה תורות שלמות. חזרה על מסר (לגיטימי או שקרי) מגוף שנתפס אמין הוא הדרך היעילה ביותר. 90% מהחשיפה התקשורתית הממוסדת בארץ ובארה"ב מכילה את אותם מסרים בדיוק. חשיפה= כמות אנשים X זמן X מדד איכות (כמו אמון). תוסיף את המניפולציות של הביג טק- גוגל, פייסבוק טוויטר וכו'- ולא נשכח את ויקיפדיה שעמותות שמאל הכשירו מפעילים ואימצו בתור פרוייקט דגל. עד כאן אני מדבר רק על סדרי גודל. שום דבר מעבר לכך.

ב. יש דוגמאות לסתימת פיות משמאל. לאטמה, ערוץ 7, ישראל היום, קבוצות פייסבוק, רדיט, אישי ציבור ונבחרי ציבור - שאף אחד מהם לא קרא לאלימות. מכיר דרישה מימין לסגור גופי תקשורת משמאל או לסגור חשבונות לגיטימיים של קבוצות שמאל? אני לא.

ג. אותם ביג טק שמכילים קבוצות מהצד השני שמפיצות שנאה, קוראות לאלימות ואנטישמיות הקימו גופים לבדיקת עובדות. גופים שמתעלמים מממסרים מסויים ופוסלים מסרים אחרים. זוכר את מדד האמון מסעיף א'?

עכשיו תסביר לי איך אדם נבון מהיישוב שסופג כבר עשורים חינוך מחד"ש לא יגיע למסקנה שתומכי טראמפ אלימים ומסוכנים ושלא היו שום רמאיות. בעיקר- ולשם כך התכנסנו, אדם שמגבה סתימת פיות של מנהיגים שמייצגים מאות מליוני אנשים שחיים בדמוקרטיות. אני באמת מתכוון שתסביר לי איך הוא יגיע למסקנה אחרת. מה נדרש ממנו לחשוב אחרת או אפילו סתם לפקפק במידע שהוא מפוצץ בו ללא הפסקה?

נ.ב ותבדוק מי הקים את הקלאן המתועבים ולאיזה מטרה בהזדמנות. לא בויקי, בחייאת.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    עכשיו תסביר לי איך אדם נבון מהיישוב שסופג כבר עשורים חינוך מחד"ש לא יגיע למסקנה שתומכי טראמפ אלימים ומסוכנים ושלא היו שום רמאיות. בעיקר- ולשם כך התכנסנו, אדם שמגבה סתימת פיות של מנהיגים שמייצגים מאות מליוני אנשים שחיים בדמוקרטיות. אני באמת מתכוון שתסביר לי איך הוא יגיע למסקנה אחרת. מה נדרש ממנו לחשוב אחרת או אפילו סתם לפקפק במידע שהוא מפוצץ בו ללא הפסקה?
    זה לא עובד ככה. אדם ממוצע לא ילך לחפש תשובות כמו שאתה מציג את זה. אדם רגיל בהתחלה ישאל את עצמו "האם חיים שלי כמו שאני רוצה אותם?". אם התשובה תהיה "כן" - הוא יגיד "פורעי חוק - לדין". זה הכל. אבל, אם התשובה היא "לא" - הוא יחפש אשמים.
    רק _אז_ אותו "אדם נבון מהיישוב" ילך למצוא האם טראמפ אלים, האם שמאל משקר וכו'. ראה ברה"ם לדוגמה של סתימת פיות אולטימטיבית. לא עזר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני רק אציין,
    שהרוב הדומם הוא קצת יותר קונפורמי ממה שעלול להצטייר כאן מהדיון.
    כמה פעמים רציתי להכות שוק על ירך את השקרים שנכתבו כאן (לא שחס וחלילה מישהו משקר, הוא פשוט אוכל את הלוקשים שמוכרים לו). אבל כל פעם שהשקעתי בתגובה מנומקת מחקתי מהסיבה הפשוטה,
    והיא, שבדיון כזה, הצד השני יוריד אותך לרמה שלו, ושם, הוא ינצח.

שלכם בהתנשאות פלצנית,
    איילזו.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    שלכם בהתנשאות פלצנית,
    איילזו.
    פייזר אחד מודרנה שני לבריאות לך או להפך
    בברכת פאוטצ'י

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כבר אחרי.

Banned
    לבריאות ברח לי תגובה ואני בלי מסיכה

אפשר לזקק את הדיון למה היא הסתה ומי קובע מה היא הסתה כי הכל סובב סביב זה.

כרגע מסתבר שזה לא הסתה
    DBG3lohUIAAySzq.jpg

וגם זה לא הסתה
    https://youtu.be/87uZ_atahP8

מדונה אומרת שהיא חשבה לפוצץ את הבית הלבן בהפגנת ענק

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה