עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 106

אשכול: ב-8 לינואר 2021 תאגידי ההייטק החלו בטיהור השיח הפוליטי הגדול

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    נאור, בחייאת. שעה?
    מה שעה? גם אתה מריץ כמוני כל סרטון במהירות X2 ?
    זה סירטון של שעתיים.

לפחות היית מציץ בעשר הראשונות. כותרות הסירטון:
    * מנכל פיספוק העולמית הנחה את כל העובדים לא להסתובב עם סממנים (חולצות/מדבקות..) של פיייספוק מחשש לחייהם
    הוא חוגג על זה. לי זה מזכיר הוראה לטסים לחול לא להסתובב עם סממנים ישראלים
    * ניגודי עניינים בין המשרוקית פיספוק וגלובס והשקרים שלהם
    * לכלוך אמיתי בפאקט צ'קר אחר
    * מנכלית פייסוש ישראל טוענת שוואצפ לא פתוחה ולא מעבירה נתונים. "זו קונספירציה"
    אגב כמה עברו לטלגרם בשלושה ימים? 25 מיליון משתמשים או משהו?

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    הכלבים נובחים ונשיירה עוברת.
    אף אחד לא עבר באמת.
    מתקינים בנוסף.
    סופו של יום כולם ימשיכו להשתמש במה נשמע וזהו. בגלל שכולם משתמשים אז גם מי שרוצה לעבור לא יעבור.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    נאור, בחייאת. שעה?
    טרי טרי מהשוק: ג'ק דורסי המליארדר השקרן והנכלולי מסביר שכל מה שקרה -הוא רק ההתחלה.
    https://twitter.com/JamesOKeefeIII/s...60758444765184
    באחת התגובות היה את זה (דקה וחצי לעצלנים)

https://youtu.be/QwFvaSZfXNk

פשוט מדהים הוא הוא חזה את העתיד

Senior Member
    אחרי שדיברנו על החיסונים אני רוצה לחזור לעניין שלשמו התכנסנו בשרשור- חופש הביטוי.
    אני רק אשים את זה כאן (נאור, אל תקרא בבקשה).

בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.

מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.

נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה

בתחילת שנות ה-30 של המאה הקודמת נבחרה לשלטון, בצורה דמוקרטית, מפלגה אנטי דמוקרטית בעליל. זה קרה בגרמניה, והמפלגה שנבחרה הייתה המפלגה הנאצית. את המחיר שלמה האנושות כולה (היהודים והצוענים קצת יותר מהאחרים) במליוני הרוגים, בכסף, בטראומות של השורדים וכו'. הלקח שנלמד מ"המקרה המצער" (טוב, ניסוח אנגלי ממעיט) הזה הוא שלחופש הביטוי (לדמוקרטיה ולליברליזם) יש גבולות שמעבר להם השיטה משמידה את עצמה עבור צורת שילטון שבה יש הרבה פחות חופש ביטוי, דמוקרטיה וליברליזם. את הניסוח המלומד אתם יכולים למצוא אצל קרל פופר.

מה שקרה בגיבעת הקפיטול הוא נשיא שהפסיד את הבחירות הדמוקרטיות (אגב, גם בפעם הראשונה שנבחר רוב הקולות היו נגדו, והוא נבחר רק בגלל שיטת האלקקטורים) לא קבל את הפסדו, טען - ללא שום ביסוס עובדתי - שהבחירות זויפו, והסית את תומכיו להרוס את הדמוקרטיה.

נאור יכול לטעון עד מחר שהארץ שטוחה וזה חופש הביטוי. אבל אם בעקבות זאת אנשים יהרסו מוסדות (כמו אוניברסיטאות) שטוענות ההפך אז זו הסתה. ואם הם יצליחו, אסור יהיה להגיד שהארץ לא שטוחה, והנה הלך חופש הביטוי.
    אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
    אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.

אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.

לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
    fetchimage.jpg

תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    פייסבוק בעל אג'נדה.
    קריאות בעלות אופי ימני נחסמות ונמחקות.
    אבל אתן קריאות אם יבואו כנגד הימין ישארו.

וזה מתוך ניסוי שעשינו אני ועוד חבר.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    פייסבוק בעל אג'נדה.
    קריאות בעלות אופי ימני נחסמות ונמחקות.
    אבל אתן קריאות אם יבואו כנגד הימין ישארו.

וזה מתוך ניסוי שעשינו אני ועוד חבר.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    פעם אם כתבת את זה היו אומרים לך "אז תפתח אפליקציה בעצמך" ואז זה קרה, פרלר נפתחה בהצלחה מסחררת וכל חברות הטכנולוגיה הגדלות עשו יד אחת והורידו אותה.
    לפי איך שזה נראה עכשיו פרלר לא תחזור לעולם וחברות הטכנולוגיה עומדות לקבל בוסט חזק מהממשל האמריקאי כדי שימשיכו לעשות מה שעשו עד עכשיו.
    העתיד הפוליטי של המערב הולך לכיוון של גוונים של שמאל בלי ימין בכלל, ישראל נראת כמו יוצאת דופן כרגע דגש על כרגע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אני לא היכנס לויכוח על הפסיד או לא והאם הוא הסית לאלימות או לא אבל העובדה היא שיש PURGE ברשת לכל מה שימני, פייסבוק וטוויטר הורידו דפים שאין בינם לבין הסתה ואלימות שום קשר, הם משתמשים במה שקרה בגביעת הקפיטול להוצאת תוכנית מגירה שהם רצו להוציא מזמן ועכשיו זה קורה.
    אגב אתמול נעצר אדם מזוהה עם אנטיפה שפרץ ביחד עם המפגינים לקפיטול, ניקוי של דפי וחשבונות חברי אנטיפה לא קרה נכון לעכשיו.

אז מה היה לנו, קריאות לאלימות מהצד השמאלי של המפה מותר, דעות ימניות מותר כל עוד הן לא עוסקות בשחיטות השמאל.

לפני חודש התווכחתי בפייסבוק אם שמאלנית קיצונית שרק צעקה נאצים על כל דבר שלא מתיישר עם דעותיה אז העלתי את התמונה הזאת
    fetchimage.jpg

תוך 3 דקות התמונה הוסרה ע"י פייסבוק וננזפתי שחשבוני ינעל אם אני ימשיך ככה
    דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.

Senior Member

א. הטענות של טראמפ על הונאה מבוססות. עזוב את ערד ניר ונדב אייל ויתר המשוכפלים. יש מספיק מומחים ועדויות שיסבירו לך עד כמה ואיך היטו את התוצאות- בניגוד לחוק. זה שבתי המחוקקים ומערכת המשפטת החליטו לא לבדוק רק מחזק את הטענה.
    ב. ההשוואה של טראמפ לסוציאל נציונאל מגוחכת. היחידים שפועלים ופעלו כאן ושם לסתימת פיות וסגירת תחנות שידור, עיתונים וקבוצות דיון הם שמאלנים.
    ג. מה שעשו אנטיפה בשנה האחרונה הוא המקבילה הקרובה ביותר לחולצות החומות. לא רק בגלל האלימות אלא בגלל סתימת הפיות והאקטים הפולחנים הקיצוניים. לכרוע ברך? באמת?
    ד. אני לא רציתי להיכנס לדיון של ימין שמאל מסיבה אחת. השמאל הרס את היכולת לקיים דיון חופשי וכנה ע"י שלילת הלגיטימיות של כל דיעה אחרת. אני לא מדבר עליך, כן? אני כבר לא יכול לקיים דיון עם חברים ובני משפחה מבלי שאחטוף רמזים שעמדות שאני מחזיק מזכירות תקופות אפלות בהיסטוריה. אתה לא מכיר אותי, אבל לשמוע את השטויות ממי שיודע שאני נציג מוסמך של פאק דה סיסטם זה פשוט מביך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    דרזדנר - מי שחושב שלאתר/עיתון/בלוג או דומים אין אג'נדה הוא תמים. זה בכלל לא קשור למה שכתבתי. הטענה שלי היא אחת: מי שקורא לפעולה נגד הדמוקרטיה (לא משנה אם מימין או משמאל) ומתבסס על שקרים (תוצאות הבחירות זוייפו, אפשר לטפל בקורונה עם כלור לניקוי אסלות) או דברים שאינם מעוגנים במציאות (ראיתי את אלוהים בחלומי והוא אמר שאני צריך להיות מלך גרמניה) פוגע במטרותיו בדמוקרטיה ובחופש הדיבור ולכן אסור לאפשר לו להתבטא.
    אף אחד לא טען שיש עיתונות נטולת אג'נדה. אבל ברמה העובדתית אף ימני לא קורא או תומך בסגירת CNN או קבוצות רל"בים את החשבון של הביידן.
    יחי ההבדל הקטן.

בכל מקרה, ג'ק דרסי וצוקרברג מתחילים לגמגם.
    ווצאפ דוחה את המהלך של איחוד (מסחר) הנתונים האישיים והציפור החזירה לנשיא הנבחר את החשבון.
    למה זה קורה?
    אולי כי המניה צוללת, אולי כי הרבה אנשים עוזבים ועלולים להתרגל לפלטפורמות אחרות ואולי כי זה הכעיס יותר מדי אנשים ואני חושב שהסיבה האמיתית היא שהרבה שמאלנים קיבלו כאפה והתחילו לפקפק בדרך.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    בשעה טובה התחילו להשתחרר מסמכים.
    מי שחשב והיה בטוח שה FBI לא היה מעורב בקנוניית הדמוקרטים יכול לאכול סומבררו.
    מסמכים של הממשל. לא פרשנות ולא שמועות- facts.

https://twitter.com/giladzw/status/1350433228193230849
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

אם אתה בכח רוצה להיכנס לנושאים האלו אז דברים מתבררים רק מאוחר וחלקם לא התבררו לעולם עם עננה מעליהם.

זוכר את טראמפ סוכן של פוטין? אז עכשיו יש מסמכים שמוכיחים שבעצם הקנוניה הייתה של אובאמה וביידן, כל הליך ההדחה הראשון היה נגוע בשחיתות ונסיון להפיל שלטון, טראמפ אמר את זה מזמן אבל לשיטתך לא היו צריכים לתת לו לצייץ.

זוכר את פלין? עכשיו מתברר שהFBI תפר לו תיק ואיים שאם לא יודה יטפלו בבנו אז הוא הודה בעבירה קלה.
    גם לזה יש מסמכים.

אין בנאומי טראמפ שום קריאה לאלימות, השמאל מוריד את הרף כל הזמן וגם אתה ואנחנו קרובים ליום שתגיד בוקר טוב למישהיא ותואשם בהטרדה מינית.

התקשורת עיוותה כמעט כל מה שטראמפ אמר אבל הקו הישיר עם האזרחים דרך טוויטר הרס להם חלק מהתוכניות.

לגבי הבחירות מספיק לראות בעניים כדי להבין שמשהוא שם לא עבד בסדר, תוכנת מחשב שעושה טעות שכולם מסכימים שהיה באג אבל זה כביכול תוקן ורק 6000 קולות עברו לביידן.
    מדינות אם X בוחרים שלחו X+200000 פתקי הצבעה.
    זה לא פייק ניוז יש לזה הוכחות אבל אי אפשר להוכיח כרגע את ההיקף של התופעה.

וככה לסיום זוכר שמי שאמר שהסינים יצרו את הקורונה במעבדה קראו להם קונספירטורים? אז מסתבר שיותר ויותר אנשי מקצוע מתחילים להאמין שזה מה שקרה ואפילו WHO מתחילים לרדת מהעץ אחרי שסין לא אישרה להם להיכנס לסין כדי לחקור.

חופש הדיבור של השמאל האמריקאי הוא לא חופש דיבור הוא ישור קו עם אידיאולוגיה.

Banned
    אני רק אניח את זה כאן:

פעיל ANTIFA התחפש ושם כובע MAGA והיה בין הפורצים לקפיטול.
    פעולת False Flag קלאסית.
    אני בטוח שהוא התסיס לא פחות מהשמפניה (ארגון אייל)

או ש FOX זה גם אתר קונספירטיבי מבחינתכם ...

Banned
    CNN’s Jade Sacker & John Sullivan (Antifa) - 2021 storming of the United States Capitol

"WE DID IT"

Senior Member
    יש סרטון שלו מדרבן אנשים מהגג ובכלל שמתי לב שבחבורת הפורצים האלימה שהיו מיעוט בקרב המפגינים היו יותר מדי כהי עור. לא שיש לי משהו נגד צבע העור אבל לא הכי אופייני לפעילי טראמפ קלאסיים. יש לי הרבה נגד אנטיפה ופעילי BLM.
    והכי חשוב: שים לב למסגור של הרשת- "פעיל חברתי" מול ימין קוצוני או מורדי טראמפ.
    FOX לאחר שנרכשה מנוהלת ע"י אנשי שמאל ולמרות זאת בכירים ב CNN פועלים בשבוע האחרון להשתקת הרשת ע"י ניתוק מספקי תשתית. קלאסיקה בולשביקית במיטבה. אלה ה so cold ליברלים מכילים ששותים פלורליזם סחוט לארוחת בוקר. איכס.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021