עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 58 מ 58

אשכול: KLR 650 - האם יגיע לארץ ?

Senior Member
    מטרו כרגיל לוקחים את כל מה שמעניין, מעיפים אותו מהשוק ומשאירים אותנו עם הערסיידה המקומית.
    מי צריך W800, Z900RS, VN900, XVS950 או חלילה קרוזרים יפניים גדולים, כשאפשר למכור 800 יחידות ערס-מקס וצעצועים "מוגבלים ברשיון" לילדי שמנת? העם אמר את דברו.

אותי דווקא מעניין איך מוטוגוצי עוד נשארה כל כך הרבה זמן בשטח.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    מטרו כרגיל לוקחים את כל מה שמעניין, מעיפים אותו מהשוק ומשאירים אותנו עם הערסיידה המקומית.
    מי צריך W800, Z900RS, VN900, XVS950 או חלילה קרוזרים יפניים גדולים, כשאפשר למכור 800 יחידות ערס-מקס וצעצועים "מוגבלים ברשיון" לילדי שמנת? העם אמר את דברו.

אותי דווקא מעניין איך מוטוגוצי עוד נשארה כל כך הרבה זמן בשטח.
    מוטוגוצי מכרו כלים בודדים בשנה עד שהביאו את ה-TT (שנמכר גם כן, בעדינות, במספרים לא גבוהים).
    מטרו הביאו את ה-Z900RS ואפילו העמידו כלי מבחן.
    כמה כלים נמכרו? אם אני לא טועה, חמישה. אולי אני טועה ונמכרו עשרה, זה לא משנה את התמונה.
    הונדה הביאו CB1100. כמה נמכרו? יחדיות בודדות.
    דוראטי הביאו את הספורט קלאסיק שניגבתי עליו ריר שנים, ובניתי למצוא כזה משומש ביום מן הימים. לא אמצא, כי נמכרו שלושה או ארבעה כלים.
    אתה קנית? לא.
    אני קניתי? לא.
    אז איזה זכות יש לנו לבכות שהיבואן לא מתכוון להתעסק בכלי לא רווחי שנתקע אצלו עם יד יבואן?
    ברוסית יש משפט - "מי שמשלם, הוא זה שמזמין את המוזיקה".
    אם אני ואתה לא לקוחות משלמים, אז אף אחד לא הולך להתחשב בגחמות שלנו כשהוא מחליט איזה דגמים לייבא ואיזה לא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    גם הונדה קאב זה אייקון ואפילו יותר מהKLR ואני לא רואה איך שניהם מחזירים את ההשקעה בישראל או באירופה.
    ראית את הקאב החדש . אדווצר קאב?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
    ראיתי, נראה כמו בדיחה, כנראה ימכר טוב באסיה כמו תמיד.

Member הסמל האישי של tree
    הביאו (או יביאו) לארץ דוקאטי דיאבל למבורגיני יחיד, ב.מ.וו HP4 RACE יחיד, זכור לי גם שמתישהו הביאו פיירבלייד יחודי יחיד לארץ. יש דוגמאות ליבוא במספרים קטנים של היבואנים הגדולים.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    לא. כי האקסדוונצ'ר של עונדה (טייפון על קראק) היה להיט שובר קופות

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    הביאו (או יביאו) לארץ דוקאטי דיאבל למבורגיני יחיד, ב.מ.וו HP4 RACE יחיד, זכור לי גם שמתישהו הביאו פיירבלייד יחודי יחיד לארץ. יש דוגמאות ליבוא במספרים קטנים של היבואנים הגדולים.
    כי אלו אופנועים קיצוניים שעוזרים ליוקרת המותג, דוקאטי חיים על זה.
    יש בגרמניה דילרים של דוקאטי שיריבו בינהם לקנות את הדיאבל למבורגיני רק בשביל שיעמוד בתצוגה.

חוץ מעניין היוקרה ולקבל מעמד פרימיום שאתה מגיע לסוכנות לקנות אופנוע ואתה יודע שהדיאבל למבורגיני עולה נגיד 250000 ש"ח פתאום המונסטר נראה זול (במחיר) זה טריק ידוע.
    כל הנ"ל לא מתקיים עם הKLR

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כשהחזירו את הדיאר דווקא מכרו יחסית סבבה (לדעתי. לא יודע מה המשמעות הכלכלית של כמות יחידות זאת או אחרת ליבואן). אבל בניגוד לklr, הדיאר באמת מסוגל לנסוע בשטח. הklr כבד ועם פלסטיק רגיש. לא מסוגל לסבול נפילות. לא יודע כמה אנשים ירצו להשקיע באופנוע חדש, יחסית חלש, רק בשביל פשטות מכנית ואיזה שביל מזדמן. רוב מי שקונה בגלל העקרון הנ"ל לא קונה חדש מהניילון.
    הדבר היחיד שיכול להיות אטרקאיבי, יהיה מחיר נמוך בהגזמה, ומהיכרות עם היבואנים בארץ, ספק אם זה יקרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    כשהחזירו את הדיאר דווקא מכרו יחסית סבבה (לדעתי. לא יודע מה המשמעות הכלכלית של כמות יחידות זאת או אחרת ליבואן). אבל בניגוד לklr, הדיאר באמת מסוגל לנסוע בשטח. הklr כבד ועם פלסטיק רגיש. לא מסוגל לסבול נפילות. לא יודע כמה אנשים ירצו להשקיע באופנוע חדש, יחסית חלש, רק בשביל פשטות מכנית ואיזה שביל מזדמן. רוב מי שקונה בגלל העקרון הנ"ל לא קונה חדש מהניילון.
    הדבר היחיד שיכול להיות אטרקאיבי, יהיה מחיר נמוך בהגזמה, ומהיכרות עם היבואנים בארץ, ספק אם זה יקרה.
    כמו שאמרת הKLR מעולם לא נחשב לכלי טוב ורק האמריקאים משום מה מתלהבים ממנו.

Senior Member
    כמו שאמרת הKLR מעולם לא נחשב לכלי טוב ורק האמריקאים משום מה מתלהבים ממנו.
    תראה את האופנועים שלהם, תראה את האוכל שלהם, hell, תראה את חלק מהאוכלוסיה שלהם ותבין שהאמריקאים אוהבים דברים גדולים.

ציטוט נכתב במקור על ידי פיינשמקר צפיה בהודעה
    למרות הסטיגמה שישראלים אוהבים להדביק להם, האמריקאים לא מטומטמים. יתרה מכך, תרבות הספורט המוטורי הרבה יותר מפותחת אצלם מאשר אצלנו. גם כביש וגם שטח.

בכל פורום אופנועים או מגזין מוטורי אמריקאי תמצאו שה-KLR נחשב דרעק יחסית ל-DR מבחינת איכות גימור ויכולות שטח.
    אממה, KLR משומש יכול לעלות משמעותית פחות מDR משומש. לבעלי תקציב מוגבל וצרכי שטח מינימליים, זו אופצייה רלוונטית מאד.
    דווקא בפורומים אמריקאים יש הרבה חסד נעורים לKLR והרבה רוצים אחד בחניה אפילו אם לא ירכבו עליו יותר מפעם אחת בשנה.

הרוכב האמריקאי הממוצא לא נחשף להרבה דגמי אופנועים, בעבר זה בכלל היה 2 אופנועים וחצי והיום קצת יותר.

דיברתי אם אמריקאי על אופנועים וחלק מהאופנועים שדיברתי עליהם הוא לא ידע שקיימים כי מעולם לא נמכרו בארצות הברית

הרוכב האמריקאי הממוצא לא נחשף להרבה דגמי אופנועים, בעבר זה בכלל היה 2 אופנועים וחצי והיום קצת יותר.
    אני חייתי כמעט עשרים שנה בארה"ב, רובם בחוף המזרחי ומיעוטם בחוף המערבי.
    אני מאחל לכולנו את עושר הדגמים האדיר שהאמריקאי הממוצע פוגש כשהוא הולך לדילרשיפ אופנועים ממוצע, שלא לדבר על המחירים המגוחכים יחסית למה שרץ בארץ.
    אנחנו חיים בשממון, והם חיים בשפע.
    לא רק החומרי, כאמור שפע ההיצע האדיר והמחירים האטרקטיביים, אלא גם שפע תרבותי. מגזינים, מועודנים מוטוריים, קהילות וכו'.
    זה נכון גם לכל נישה ותת-נישה שתבחן.

ציטוט נכתב במקור על ידי פיינשמקר צפיה בהודעה
    אני חייתי כמעט עשרים שנה בארה"ב, רובם בחוף המזרחי ומיעוטם בחוף המערבי.
    אני מאחל לכולנו את עושר הדגמים האדיר שהאמריקאי הממוצע פוגש כשהוא הולך לדילרשיפ אופנועים ממוצע, שלא לדבר על המחירים המגוחכים יחסית למה שרץ בארץ.
    אנחנו חיים בשממון, והם חיים בשפע.
    לא רק החומרי, כאמור שפע ההיצע האדיר והמחירים האטרקטיביים, אלא גם שפע תרבותי. מגזינים, מועודנים מוטוריים, קהילות וכו'.
    זה נכון גם לכל נישה ותת-נישה שתבחן.
    במיוחד לפני 10 שנים ויותר היה להם חצי מהדגמים שנמכרו באירופה, על איזה עושר דגמים אתה מדבר?
    קטגוריית האדוונצ'ר למשל הגיע מאד מאוחר שם ולרוב הם רכבו סופרספורט קרוזרים ושטח, כל תתי הקטגוריות והנישות לא היו שם, אני זוכר היטב איך בפורומים האמריקאים היו מתבאסים שלא מביאים דגמים מסויימים לארצות הברית

וזה עוד לפני שדיברנו על פריסה, בשביל לקנות דוקאטי יש צורך לסוע שעות עם טריילר כדי לאסוף את האופנוע.