מזמן לא עדכנתי, אז ככה, יצאתי לאלפים באוסטריה סלובניה ואיטליה, הטרייסר שלא כמו קודמיו לא הראה סימן כל שהוא של עייפות החומר וכיאה למנוע יפני אפשר לקרוע לו את הצורה ולא להרגיש שמשהוא עלול להתפרק.

3000 ק״מ ב7 ימים, הטרייסר עדיין בתחתית הרשימה בקטגוריה בכל הקשור לנוחות, הרבה יותר טוב מנייקד או סופר ספורט אבל רחוק מבמוו GS ודומיו.

בולם האוהלינס שהתקנתי באפריל פשוט לא תיפקד בכבישים המחורבנים של איטליה, זה היה כלכך גרוע שהורדתי את המהירות ל30 קמ״ש בכמה מקומות ועכשיו אני עם צוואר תפוס בבית.
שוב גיליתי שאם אתה רוצה שדברים יעבדו צריך לעשות בעצמך, אוהלינס מתגאים בזה שהבולם שתזמין יגיע מותאם למידותיך ולסוג הרכיבה שלך לכן לא נגעתי באף כיוון וכנראה איפה שאני גר כביש משובש גרמני זה לא כביש משובש איטלקי ככה שלא הייתה לי שום בעיה בחודשים האחרונים עד שגיליתי שהpre load בבולם מכוון לאדם ששוקל לפחות 50 קילו יותר ממני.
לצערי יכלתי לכוון את הבולם רק שחזרתי הביתה ועכשיו זה עולם אחר, הבולם עובד בצורה הרבה יותר טובה.

בכל מקרה היה תענוג, באיזורים האלו באירופה אין כמעט מסיכות או סלקצית קורונה וההרגשה של טרום קורונה הזכירה נשכחות.

הטרייסר נולד למעברי הרים, יורד עד לרגליות בלי דרמה ובתחושת ביטחון והגיר ממש מכוון למהירויות האלו, גם חוסר בלימת המנוע נותן רכיבה חלקה יותר וכח יש איפה שצריך.