עוד 20 שנה גם זה יגיע. כל דבר בעיתו.
הכי פשוט להחליף לורסיס ולא צריך לעשות כלום רק לרכוב בנוח ובלי חסרים....
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
עוד 20 שנה גם זה יגיע. כל דבר בעיתו.
הבעיה היא שאין מספיק ספוג מאחורה בשביל לישר את המושב ככה שצריך לשים עוד כדי לישר אחרי זה והתוצאה הסופית היא מושב גבוה יותר, מהנסיון שלי מושב גבוה מוריד מהברכיים אבל מוסיף לחץ לירכיים מבפנים לכן מעדיף לשמור על הגובה הקיים.
בנוסף רפד זה הימור בדיוק כמו המושב של בגסטר שאני לא מרוצה ממנו
שושני, כאחד שחושב שאין שום דבר רע או זקן בוורסיס...אם תמשיך להלל אותו ללא הפסקה בסוף יחשדו שאתה בסה"כ מנסה לשכנע את עצמך מדוע לא לקנות GS 1250![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אם העניין שלך הוא ברכיבה שבועית למוסך, חיפוש אחרי וינקר סורר, ומנוע משולש שלא יעבוד בחיים עגול זה בסדר התקופה מורכבת וכל אחד יעשה מה שמעניין אותו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אכן וינקרים סוררים
לגבי המנוע זה בהחלט הצד החזק של הטרייסר מעורר חיוך ובשילוב מתלים שלדה וכו' קיבלנו כלי שהחזיר (אפילו יותר מדיי ) את חדוות הרכיבה.
אגב אחרי רכיבה עם הזאטוטים מעל ל13 שעות במצטבר (י"ם חרמון י"ם ) הכלי מתגלה ככלי בעל יכולת תיור מ ע ו ל ה רק חסר לו תא קדמי נוסח הננסי כדי שיהיה מוש...
נכון לרגע זה 2 מתוך 2 מהחברים שלך נהנים ולאחרונה רוכבים לבד.
יאללה תרכוש בימר שיחזיר אותך אלינו.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בכיף תצטרף
בשונה מהוורסיס פה באמת יהיה קשה לעמוד בקצב.
א' בטוח יהנה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
פרוייקט התקנת הניווט נגמר, זה היה פרוייקט כי היו לי כמה מטרות
1. שיראה כמה שיותר חלק מהאופנוע מבחינה עיצובית
2. שעדיין יהיה נשלף
3. נעילה מפני גניבה בחניות ביניים כמו עצירה במסעדות בדרך
בשביל להשיג את המטרות האלו נבחר הגרמין 396, המתקן נקנה מבחור צ'כי שמיצר כל מיני חלקי אלומיניום לאופנועים והוא מייצר מתקן יעודי לטרייסר GT ומתקן הנעילה מבחור באנגליה שמייצר נעילה יעודית לגרמין 396.
התוצאה לא רעה בכלל הגרמין לא להיט בבהירות בשמש ישירה אבל העיצוב המרובע שלו מתאים יותר מהTOMTOM 550 לכן היה כאן שיקול עיצובי
![]()