ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
אני לא חושב שצריך להיות רוכב ותיק כדי להגיד שההבדלים בין כלי X לכלי Y הינם זניחים.
צריך להיות רוכב ותיק כדי להבין בכלל מה ההבדלים והאם הם משמעותיים או לא.
צריך להיות רוכב ותיק כדי להחליט מראש שמבחן בין שלושה קטנועים הוא לא מעניין כי זה 'כולה קטנוע'.
אבל כן יש פלח שוק של רוכבים חדשים שמחפשים להפסיק לבלות בפקקים אבל מפחדים מדו. הם בטוחים שתלת הוא בטיחותי הרבה יותר (לא נכנס לאמיתות/הפרכת המשפט הזה), ומבין המבחר שיש בארץ הם זוכים לסקירה די קולעת וממצאת, משהו שיהיה להם קשה למצוא במקום אחר. שוב- תחשוב על השכן שלך בן ה50 שפעם אחרונה שעלה על אופנוע זה היה הקאג'יבה של דוד שלו בקיבוץ ב1982. היום הוא מחפש לעבור לקטנוע עם 3 גלגלים (כי זה מה שהאשה מרשה) ואין לו מושג מאיפה להתחיל. המבחן הזה נותן לו כיוון טוב מאוד, אולי אפילו כיוון בלהבין שההבדלים לא גדולים, ואם הפרוטה מצויה בכיסו הוא רק צריך להסגר על מראה חיצוני שמושך אותו.

מבחן בין אדוונצרים או דושים אכן מעניין אבל עם זה יש המון מידע על זה ברשת, בעברית. איפה עוד אתה מוצא מידע כמו מבחן בין שלושת הקטנועים האלה בעברית?

אותי דווקא מעניין מבחנים בין אנדורו ומוטוקרוסים שונים ואני חושב שאדוונצ'ר קטן זה משעמם, אבל כל אחד והסטיות שלו. יש מי שמחפש לקרוא מבחן על קטנועים, לך תבין...