הדבקה מהשרשור של לוקי

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
גם אני חושב שאופנוע צריך להישאר כמעט כמו שהוא במקור. אין מה לגעת במנוע או במפות ההצתה. שינוי בגלגלי שיניים בא על חשבון משהו ובדרך כלל היצרן בחר את מה שמתאים לאופי הכלי, בנוסף זה יכול לשגע את האלקטרוניקה בכלים עם מערכות מתקדמות.

כשקניתי את ה-z1000sx (אחרי f700gs) חשבתי שיחסי העברה קצרים מידי ושאפשר לשנות, לא נגעתי בגלל האלקטרוניקה, ובראיה לאחור אני שמח שלא החלפתי. אחרי שהתרגלתי לכח של הכלי אני לא מוכן לוותר על טיפה ממנו. הפיק אפ בתאוצה מדהים וגם בטיולים עם ג'קסר 1000 ו-cbr1000 לא הורגשה שום בעיה בקצב התאוצה (יש הבדל במהירות הסופית).

לדעתי ה-z1sx לא צריך שום שיפור (פרט למראות) בדור הרביעי (או החמישי) טיפלו בכל מה שהיה צריך. מיגון הרוח מושלם; המתלים והברקסים נהדרים כמו שהם; יחסי העברה שמתאימים לכלי כמו כפפה; תנוחת ישיבה חצי זקופה, קרבית ועדיין נוחה מאד; חבילת אלקטרוניקה נהדרת עם מערכת בשישה צירים. אחרי 40,000 ק"מ יש לי רק ביקורת אחת - המראות לא נותנות תמונה טובה.

וכבונוס יש גם מזוודות צד מקוריות שנשלפות מבלי להשאיר סימן.

ואם התכנון לא היה מתאים לי, כנראה שגם אז לא הייתי משנה כלום (פרט לאגזוז או מיגון רוח שדורשים החלפה בהרבה כלים) וממשיך לכלי הבא.
מזוודות צד ניתקות בלי שצריך להוסיף הרכבות מתכת לצדדים זה פגז.

מה ההבדלים העקרוניים בין דור 1 לדור 4/5, למעט השיפורים באלקטרוניקה?

יש לי גם קצת את הבעיה עם המראות (גם כן על הפיירינג), רציתי לקנות ברגים ארוכים יותר ולהשתמש בספייסרים מאלומיניום שהגיעו מאלי, אבל בארץ מתקשים עם ברגי אלן אלחלד משום מה, כל פעם מציעים את השחורים.

יש לך אבל אופציה מוכנה ל-Z -
https://www.ebay.com/itm/Mirror-Exte...-/382417708410