למי שאין מקום אחסון לג'ק מרוצים יכול להשתמש בגלגלת
Screenshot_20210306_232415.jpg
למי שאין מקום אחסון לג'ק מרוצים יכול להשתמש בגלגלת
Screenshot_20210306_232415.jpg
הדבקה מהשרשור של לוקי
מזוודות צד ניתקות בלי שצריך להוסיף הרכבות מתכת לצדדים זה פגז.
מה ההבדלים העקרוניים בין דור 1 לדור 4/5, למעט השיפורים באלקטרוניקה?
יש לי גם קצת את הבעיה עם המראות (גם כן על הפיירינג), רציתי לקנות ברגים ארוכים יותר ולהשתמש בספייסרים מאלומיניום שהגיעו מאלי, אבל בארץ מתקשים עם ברגי אלן אלחלד משום מה, כל פעם מציעים את השחורים.
יש לך אבל אופציה מוכנה ל-Z -
https://www.ebay.com/itm/Mirror-Exte...-/382417708410
במעבר בין הדגמים, כל החברות מתקנות ומשפרות פגמים ובאגים שלקוחות התלוננו עליהם. אני לא יודע לומר מה השתנה, רק יכול להעיד שאני מאד מרוצה מהתוצאה. גם מהיכולות של הכלי וגם מרמת האמינות שהוא הפגין עד עכשיו.
למיטב זכרוני בכתבות השקה של 2017 דיברו לחיוב על שיפור של המושב, מיגון הרוח, והאלקטרוניקה. לשלילה ציינו שינוי בבסיס הגלגלים או בזוית ההיגוי (לא זוכר מי מהם) שפגעו בהיגוי ובהתנהגות (אבל שיפרו את היציבות). לא רכבתי על הקודם אבל אני יכול להעיד שההיגוי עם הצמיגים המקוריים היה כבד מאד וכל צמיג שהיה עליו אחר כך גרם לאופנוע להתנהג טוב יותר.
לדעתי האופנוע הכי מהנה לרכיבה עם האנג'ל GT2 (שיש לו פרופיל עגול מאד בצמיג הקדמי). המישלין רואד 5 גם היה מהנה מבחינת ההיגוי אבל התאוצה והבלימה איתו היו בעייתיות (הגומי קשה מידי ולא התמודד עם הכח של האופנוע).
הפתרון שהצעת למראות נראה מעניין. אתה מכיר מישהו שהתקין את זה ויכול להעיד על השינוי?
גומי קשה מדי = הגלגל מחליק במקום להימעך ולתפוס?
רק עדויות פורומיות (מציינים את המוכר ההונגרי מאיביי) -
https://www.z1000sx.co.uk/index.php?topic=1743.0
יש גם של SW מותק, אבל יותר יקר -
https://twistedthrottle.com/shop/erg...ninja-1000-14/
כמו שכבר דיברנו בעבר , יש גירסת GT לרוד 5 ובמוו בחרו דווקא בה לXR900 למרות שמבחינת משקל הוא לא ממש כבד ורוד 5 היה מספק אבל הם כנראה יודעים מה הם עושים
אני רק בקשה - אם יוצא לך להוריד את אחד הפיירינגים הצידיים בשביל טיפול, שים תמונה איך הוא נראה בלי![]()
לא מפרקים פירינגים בטיפולים. הכל נגיש.
מחזיק Z1000 כבר 9 שנים, 40,000 ק"מ. אמין מאוד (הוחלפה רק צפצפה) פחות נוח מ SX אבל מתקשה להיפרד ממנו.
התחדשתי בנינגה 1000sx משנת 2021, שזה בעצם אותו אופנוע רק מהדגם החדש.
למי ששאל על זוית הצידוד - בכביש פתוח הוא נכנס יפה לסיבובים, אבל פרסה צריך לתכנן כמו נהג משאית.
אני עדיין לא מוצא את הכיוון האידאלי למראות - מלא שטח מת. נורא קשה בעקיפות, אבל אני עדיין מחפש...
המראות ממש רחוקות, וקשה לכוונן תוך כדי נסיעה.
מתקן לטלפון - אני בונה לבד, בחיבור לברגים של טנק הדלק..., לא מצאתי איפה להרכיב את הקודם.
ואם למישהו יש לינק לרכישה של ג׳ק אמצע - אני אודה לו מאוד!!!
אגב - קניתי ללא מזוודות צד, ואני מנסה למצוא במחיר שפוי...
תתחדש.
מזוודות צד הזמנתי מגרמניה (באמצעות Ebay) הגיעו תוך חודשיים בערך והשחרור מהמכס היה אוטומטי (שילמתי מע"מ בדואר במועד קבלת החבילה).
לגבי המראות - פשוט אין כיוון נורמלי, הן נמוכות ורחוקות מידי. בצד החיובי הן לא מווברצות בשום מהירות.
גם אני הסתבכתי עם המראות אבל התרגלתיועכשיו אני רואה את מה שצריך (לפחות אני חושב כך).
אל תמהר להחליף או לשנות זה מה שאני אומר.
מעצבן :
המראות בולטות החוצה מהחזית. כאילו מישהו סיים את העיצוב של האופנוע ואז אמר פאק שכחנו מראות מה עושים.
נראה לי שלקאוואסאקי יש קטע עם. מראות.
בgtr היו מראות נהדרות וגדולות רק שהמיקום שלהם היה נמוך ומצריך הורדת ראש.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI