יפני תוצרת יפן בלי לחשוב פעמיים.
הלכתי על NC ולא יכול להיות יותר מרוצה.
מה הייתם מעדיפים סיני חדש כמו 650 mt או בנלי trkx502 או שמא ימאהה סופר טנרה בן 5 או 6 או אולי הונדה אן סי בן 3 או בכלל קטמ 1050 אוסטרי בן 5?
על מה לחשוב? מה לקחת בחשבון?
יפני תוצרת יפן בלי לחשוב פעמיים.
הלכתי על NC ולא יכול להיות יותר מרוצה.
בתור התחלה, הייתי משווה תפוחים לתפוחים. אתה נתת כאן רשימה של כלים עם אופי שונה לחלוטין זה מזה.
שושנים שכחת טבלה בעד ונגד
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
או אם להיות פחות עדינים - ככה זה כשנותנים עצה גרועה.
אופנוע זה כלי שמדבר קודם כל לרגש. לכן לבחור אופנוע לפי טבלה זה כמו לבחור חברה לפי טבלה - שני דברים שלא עובדים. ובכלל, אם תשאל אותי טבלה לא מתאימה לשום בחירה בחיים.
לא מסכים.
יש מגוון גישות לאופנוע, ויש את אלה שעוברם הוא בראש ובראשונה כלי תחבורה יעיל.
אם זה לא היה המצב, לא היו רוכבי NC בעולם.
לכן השאלה היא לגיטימית מאוד - קודם כל להבין מה הציפיות, ואז להבין על אילו פרמטרים אפשר להתפשר ואל אילו לא.
אם אכנס לפילוסופיה, אז אותו דבר תופס גם למערכות יחסים שציינת כדוגמא... לא חושב שהייתי יכול להתחתן עם פמיניסטית, פעילת שלום, צ'יילד-פרי, תומכת להט"ב, דתיה או אנטי-דתיה לוחמנית או מישהי שרואה את עצמה חיה אך ורק בעיר הגדולה. אני חילוני שמרן, וחשוב לי לחנך כך את ילדי.
מערכות יחסים עם רוב הטייפקאסטים לעיל היו לי. אבל לחיים משותפים זה לא מתאים - קודם כל צריך שתהיה התאמה מסויימת בראיית העולם, ואז אפשר לגשר על הפערים בנושאים המשניים - וכשיש בין שני אנשים אהבה והערכה הדדית, לא כל כך קשה לעשות את הגישור הזה.
ואת האנלוגיה הזאת, קל לי להשליך גם על אופנועים. מאוד הייתי רוצה שבוע עם MV AUGUSTA F4, וגם הייתי שמח לשבוע על TRK251 (כי זה מעניין). אבל אני לא רוצה לטפל ב-F4 ולהשיג עבורו חלקים, ואני לא רוצה מדי יום ביומו להגביל את עצמי ל-110 על ה-TRK כדי לשמור על המנוע. אז לחיים משותפים - הכלים האלה לא מתאימים לי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אם כבר סלט
תוסיף את הווג 650 DS החדש לרשימה.
הייתי הולך על NC. הלכתי על NC.
היה אחלה. רק חשוב להבין שמדובר באופונוע לשימוש יומיומי או אופנוע ביניים.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021