בשישי שעבר קצת לפני שהירוק מצהיב יצאתי עם 2 חברים על קרנפים לסיור פריחה באזור פורה. יצאנו בתשע והיה חמים ונעים.
עד חצי המסלול (שהכרתי) רכבנו בנעימים על שבילים לבנים באיכות בינונית. מסביב מקסים. ירוק שדות חסידות, אביב.
שלפני מהתיקים כסאות מתקפלים, פתחנו רכישות מהילו וציוד בישול אלפיניסטי ועשינו קפה בחורשה. את שיא האדוונצ'ריזם עד לשלב זה ניתן לסכם בשיר הייקו נודע:
הוא ניסה לקום
מהכיסא
עם לואקר בפה.
בחלק השני הגענו די מהר לקטע עם חול.
לא חול עמוק אבל בחול ים מספיקים גם 10 ס"מ עומק כדי שהקידמי ישייט מצד לצד עם גז קבוע ובתאוצה ובכלל. כולנו עם צמיגי 80-20 בערך. שאלתי וקיבלתי אישור להתקדם.
אף אחד לא נפל אבל זה היה תרגול מנטלי טוב. קושי מאתגר ולא מסוכן. תמיד אפשר להתקדם בהליכת ברווז. ניסיתי למצוא את התנוחה הנכונה ונראה לי שהתקרבתי. הידיים מתוחות קדימה ישבן נמוך בכיפוף מקסימלי לאחור כשהאזור שמאחורי הברך נשען על הכיסא ואוחז בו. סימנתי לעצמי איך העמידה מרגישה ונקודות אחיזה לעתיד. העתיד הגיע במקטע נוסף וזה עבד לא רע. בקילומטרים האחרונים לפני המפגש עם הכביש התרחקתי בקצב מהיר ותרגלתי יציאות מסיבוב עם החלקה. לפעמים הצליח, לפעמים לא. רציתי להתאמן קצת כי היתה סדרת פניות מפתה ומפה לשם דהרתי כמו מפגר. קינחנו בבירה והמבונגן בג'ק באשקלון והביתה לשנ"צ לפנות ארוחת ערב.
חודש וכל הירוק נגמר...צאו לטייל. המסלול נפתח טוב במחשב או לבעלי אפליקציה:
https://off-road.io/track/5754048395870208#