עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 56 מ 56

אשכול: דו"ח מהירות תוך חישוב מהירות ממוצעת בין שתי מצלמות - התחיה מחדש.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    חלילה שושנים, אני אזרח סופר שומר חוק, ולפי הבנתי כשהשר אוחנה הורה למשטנה לאכוף חסימות כבישים בהפגנות בלפור, המן-דלבליט אמר שהמשטנה היא גוף אוכף חוק עצמאי. אז הממשלה והמדיניות לא כלולה כאן. זה נטו אכיפה בררנית, ולטעמי, אכיפה בררנית היא רשע.

נכון אבל בו נחליף כובע ואתה עכשיו מפקד מחוז דרום, אתה רוצה לבצע אכיפה בתוך הישובים הבדוואיים:
    1. כמה כוחות תצטרך לאכיפה.
    2. כמה פעמים בחודש תוכל לגייס את כל הכוחות האלה.
    3. במקרה ומשהו משתבש ויש נפגעים מי יכיל את ההפגנות והתוצאות.
    4. המגזר מתלונן בבג"צ כי המשטרה מבצעת אכיפה רק שם כי...
    5. המפכ"ל נקרא לשר להבין למה יש תסיסה בדרום...
    6. מה אתה היית עושה?

שוב אתה קורא למשטרת-ישראל (גוף ממלכתי ומייצג) בשמות גנאי איפה זה מציב אותך ולמה שמי שקורא את הפוסט שלך יכבד שוטר במפגש איתו?
    ולגבי האכיפה הבררנית, כולם רואים את זה. זה פוגע לנו בול בפוני כל הזמן. אז להשקיע מאות מיליונים באכיפת מהירות, מצטער זה לא משכנע. לטעמי, מדובר בסדר עדיפויות מעוות על גבול השחיתות השלטונית (עצלנות מביצוע האכיפה הנדרשת באמת כמו שכבר פירטתי, ופנייה לאפיק הקל והמשתלם).
    מצלמות מהירות בכביש מהיר נועדו לחנך את הנהגים לנסוע במהירות המותרת, כשהם התקנו במקומות ראויים עו"ד מצאו סעיפים טכניים
    להפלת הדוחו"ת אז האכיפה מתבצעת במקומות שאין עליהם ערר.

לצערי, הזלזול שלי במשטרה כגוף, הוא כרגע עמוק מאוד, עד כדי חוסר אמון במערכת. נקווה לטובת כל אזרחי ישראל, שזה ישתנה במהרה.
    האירגון לא מושלם אבל אם משהו בגישה שלך לא ישתנה וידביק אחרים התוצאה תהיה אנרכיה מוחלטת בדיוק כמו בדרום!

ושוב, גם אני מכבד אותך בלי קשר לכלום, ומהפורום נראה שאתה מענטש אמיתי, אבל זה לא משנה את התחושות הקשות של האזרח הקטן ואת חוסר האמון במשטנה.

כרגע אני אמשיך לשמור על החוק וארכב בזהירות, שתהיינה גם לכם רק רכיבות טובות.
    אתה כנראה לא פגשת שוטרים במדינות אחרות, ואני לא מדבר על ארצות העולם השלישי, אלה על אמריקה ואירופה.
    משטרת ישראל היא האירגון עם הכי הרבה משימות הכי הרבה אחריות והכי מעט גיבוי ואפשריות. מגיע לנו.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הייתי עדין עם המשטנה, לא הזכרתי את כל הניצבים שפרשו על רקע מיני, כעשרה אם אני לא טועה. ועל ניצב שחם שיושב לו בכלא גם לא דיברתי. איך אפשר לייצר אמון מול גוף כזה ?

ושוב לעניין אכיפת המהירות, לדעתי במצב הנוכחי, שהוא מצב ממש בלתי נסבל בכל החזיתות, צריך לוותר על המשאבים שמשקיעים בה ולהפנות אותם למקומות אחרים, כמו אכיפת הטרור החקלאי, ואכיפת גביית הפרוטקשן.

ואכן, לא פגשתי שוטרים במדינות אחרות, וגם כאן אני לא נתקל בשוטרים, כבר אמרתי, אני כרגע אזרח שומר חוק. וכנראה שלמזלי, לא נתקלתי, כי האמת היא שאני מאוד חושש משוטרים.

ההתייחסות שלי, היא אל המשטנה כארגון, לא אל פרטים בו, כי אולי יש ביניהם הרבה אנשים סבירים.

Banned
    אני שאלה מי המפכל?

מגבניק לשעבר, לא זוכר את שמו כרגע. שבתאי משהו

Banned
    תודה
    קובי שבתאי מה17 לינואר

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94...A8%D7%90%D7%9C

קראתי איפה שהוא שאין מפכל למשטרה כמו שאין באמת ראש ממשלה מכהן
    שוב אני והקונספירציות. תתעלמו

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    1. https://news.walla.co.il/item/2632220
    2. https://www.haaretz.co.il/hblocked?r...aw%2F1.1219163

לא חסר ואפשר להציג עוד, לגבי הכינויים כשאתה קורא לשוטר מנייאק הוא יעשה הכל להצדיק את זה. כשאתה מבקש מהמשטרה
    לעשות הכל טרור חקלאי, ביטחון פנים, שמירה על האופנוע והרכוש שלך, שמירת תקנות הקורונה, אירועי ספורט וחגים ,אירועי יום הזכרון
    העצמאות, ועוד ועוד משהו יבוא על חשבון משהו. כן צריך עוד 50000 שוטרים, כן צריך שכולם יהיו עם תואר שני, כן צריך שיעברו הכשרה
    של סובלנות שירות לאזרח הכלה ופסיכולוגיה, כן צריך שהיה כ"א מלא על כל משימה. צריך....עכשיו אתה תגיד מאיפה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    שוש ביום הזה כעת תתוודה
    מתי בפעם האחרונה פרקת על חרדי ללא מסיכה (שסתם הולך ברחוב)

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    סטרייקר,
    אין לך שום סיכוי להסביר למישהו שיש לו בכיס תעודת שוטר למה האזרח ה"פשוט" מתעב את המשטנה.
    ניסינו כבר, ראינו שזה לא מוביל לשום מקום.
    ובצדק! אם הייתה לי תעודת שוטר בכיס אני בטוח ששוטרים היו מתייחסים אליי ביותר כבוד, ומכאן לא היית מבין מה הבעיה.

אני מבין לחלוטין את השושנים, אפילו קורא אדוק של סיפוריו המאלפים וטיוליו המגניבים. ואני גם מבין שאין סיכוי לעבור את החומה הבצורה, אולי זה נובע מכך, שמר שושני הגיע למשטנה כנראה בסמוך לשיחרורו מהצבא, ועד היום הוא לא יכול באמת להבין מהי האזרחות האמיתית וזה בסדר.

אני מחזיק ממר שושני, שוטר הגון ואדם מצויין. אני רק מאחל לו, פרישה נעימה והצלחת הטיול הגדול, ומחכה לשרשורים שלו על הטיול הזה בכליון עיניים.

בקיצור, לכולנו, רק בריאות ורכיבות טובות.

Senior Member
    אני לא מבין מה אתם רוצים משושני. הוא לא דובר, לא נראה לי הטיפוס שיתעלק על אזרחים בכביש בגלל אגו וגם לא בדיוק משרת כשוטר תנועה.
    מסכים עם רוב הביקורת כלפי המשטרה בכלל והאכיפה בדרכים בפרט אבל תומך ברוב הנימוקים שהעלה למצב. אין מספיק כוח אדם, אין מספיק ניידות, אין מספיק השכלה, יש פוליטיקה פנים ארגונית וחוץ ארגונית -ולאור הנסיבות צריך להגיד תודה שהמצב לא יותר גרוע. שוטרים כבר חוטפים מכות מערסים מכל המגזרים וכנראה שזה עוד יילך ויחמיר עד שהציבור יזעק מספיק חזק ומשהו ישתנה. ככה זה עובד בדמוקרטיות.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אישית, אני לא רוצה ממנו כלום.
    סתם נהנה להדליק אותו. משעשע איך הוא נדלק כל פעם מחדש.