תודה על ההתעניינותרוצה פירוט של סד"ק מידת נעלים ודגימת DNA?
בבקשה
לא יודע איזה וויסקי מקולקל שתיתי אבל האינובה עפה לפני שהספקתי למצמץ.
אין לי פייספוק אז הפלג החליט לפרסם את הטלפון שלי.
בא איזה מוכר פיצוחים אחד מאופקים עם טנדר והעמיס as is עוד לפני שהספקתי להגיד "אהלן מה שלומך אתה מכיר את הדגם הזה?"
אני בטוח שהוא מאד מאושר עכשיו (אין כלים כאלו במצב הזה!).
אז כבר אין אינובה
נשארה דוש נבלה מודל 99 ללא בידוח ללא טסט ועם דיסקים חלודים,
אופני הרים איירוןהורס עם משכך גמור (קופצות כמו כיסא נדנדה)
אופני עיר כבדות בצבע כתום מזעזע בני יהודה (המעמד מחייב. בכל זאת אני גר בשכונת הארגזים)
ואופנים חשמלים מקוללים איתם שברתי את יד ימין ועכשיו קשה לי להחזיק עכבר. שזה כלי העבודה שלי ממנו אני מתפרנס.
לגיטימי?
באירופה כל שנה סוגרים יותר ויותר כבישים לכניסת דו״ג, לא רחוק ממני יש כבישים שסגורים לדו״ג בחגים וסופי שבוע ורכיבה בשטח אסורה ב95% מהשטחים, האיחוד מכין עוד תוכניות משוגעות שכרגע נחסמות אבל עניין של זמן.
בהחלט הרגשה של תחילת הסוף של תרבות הפנאי, מה שישאר זה כדורסל, כדורגל ואופניים בשבילים מסומנים.
ארצות הברית של ביידן שברה שמאלה כלכך חזק שעוד 4 שנים לא תזהה אותה, הצבא עובר לימודי מגדר וחיילים בעלי דעות ימניות מנופים מהכח, שוטרים מוחלפים בעובדים סוציאלים, ארצות הברית תיפול אפילו לפני אירופה.
פאק לא ידעתי על גרמניה.
אני יודע שיש ערי בירה כמו פריז שלוקחים מס על כניסה לעיר אבל כל מה שכתבת כבר גובל בלקיחת זכויות, אחלה של דמוקרטיה וסוציאליזם
דרך אגב מה הקטע אצלכם עם ה-Hell's angels? הבנתי קורים שם דברים איתם
כנראה יותר הגיוני למכור רכבים חשמליים שמביאים בסופו של דבר יותר מס ויש להם יכולות מעקב מאשר לדאוג לעניינים שאשכרה יקדמו עתיד ירוק...
אפרופו צבא ארה"ב, גם יותר לא צועקים עליהם כשלוקחים אותם לטירונות כי זה "מעליב, פוגע ומוריד את המורל"
מתחיל להרגיש כמו בפרק של סאות' פארק...
עד לפני 9 שנים הייתי גר ליד המועדון של הHell Angels והיו כמה פשיטות של המשטרה שם של יחידות מובחרות רעולות פנים ותתי מקלע לא נעים לחזור הביתה עם הילדה באוטו ופתאום אתה בחברון באמצע פעולת תפיסת מבוקשים.
בגרמניה יש יריבות בין הHell Angels לBandidos יש הרוגים ופצועים כל כמה חודשים ושהשיא היה לפני 3 או 4 שנים שבעיר אחרת היה קרב יריות ממושך בין השניים.
נראה שהקורונה הרגיעה את העניינים מעל פני השטח אבל הקבוצות האלו עדיין עושות כסף מעסקים לא חוקיים.
אם אני לא טועה הכניסה למחתרת היא גם בגלל שהם נחשבים אירגון פשע עכשיו לפי השלטונות מה שאומר שאסור להם יותר להיפגש והמועדונים נסגרו
פאק זה כבר טירוף,
מקווה שמעכשיו יהיה שקט![]()
רוב ה-MC שהיו פעם (חוץ מאסיה) הרוב היה קאסטומים, בעיקר באמריקה
לאחרונה מן הסתם שרוב ה-MC יהיו של עוד סוגי אופנועים ובעיקר של אופנועי ספורט למרות שזה לא נותן את אותה התחושה וזה קצת מצחיק קצת עצוב ואתה יודע שמי שיש לו צבע על הגב והוא רוכב על אופנוע ספורט זה קצת מצחיק ועלוב...
וזה שאתה אומר שצריך להרוויח כבוד זה קצת מהטלוויזיה,
זה כמו שמתי שנכנסים לכלא לא באמת הולכים לבן-אדם הכי גדול שם ומרביצים לו