אני ממש בלחץ שזה כן קלאץ כי עולה במקרה שמוצאים משומש 10000
הילוך רביעי, פול גז, הסלד קופץ והמהירות נתקעת ורעש של חיכוך. הייתי בטוח שזה קלאץ אבל לטענת המוסך זה לא ופשוט להעלם מזה, הבעיה מחמירה עם הזמן. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
אני ממש בלחץ שזה כן קלאץ כי עולה במקרה שמוצאים משומש 10000
יכול להיות שאני טועה והמהירות כן עולה, אני לא בטוח. באם המהירות עולה מה זה עוד יכול להיות? מדובר במוסך מקצועי שבדק ואמר שזה לא קלאץ . תודה רבה על התשובה
רעש מתכתי? לא משהו שהייתי מושך איתו.
קפיצות בהאצה יכול להיות קויל וכובע פלאג רופף - מאמין שהמוסך היה עולה על זה מיד.
התיאור לא הכי מובן סרטון היה עוזר.
תודה רבה, בסלד בינוני רק שאני מושך פול גז יש מין תקיעה כזאת ובנוסף הסלד עולה קצת ואז חוזר למצב הרגיל אחרי מס שניות. זאת אומרת עולה ל 8 וחוזר ל 6 שבמצב רגיל הוא לא היה קופץ בוודאות. לגבי המהירות לא ברור לי ב 100 אחוז אם היא עולה או שגם היא נעצרת, הבאתי למוסך מכובד בגרר כמו שהוא המליץ וכבר אמרתי לו שכנראה הלך הקלאץ, לטענתו לא הלך שום דבר ולהתעלם מהתקיעה הזאת.
אז התעלמתי אבל זה הולך ומחמיר והסלד קופץ יותר ויותר
לי נשמע כמו קלאץ. תנסה בשלישי פול גז אם התופעה חוזרת. שני גם.
זה רק דיסקיות במידה ואין רעש מה סלסלה , במידה ומדובר בסלסלה או יחידה מושלמת זה עניין $$$. בבמוו זה היה יקר מניח שגם בדוקטי.
לשמוע את הסלסלה צריך להיות בניוטרל לעמוד בסרק. ולהקשיב. ועכשיו למשוך את הקלאץ ולשחרר ולשים לב לרעשים.
בהצלחה
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה בכל הילוך בעיקר בשלישי ברביעי חמישי. יש לציין שמהילוך 6 אני יכול לעבור את ה 200 ואין שום רעש ולא כי אני לא שומע... זה לא בהאצה. המוסך בדק את כל מה שאמרת ולא שמע רעש. מעניין
ולגבי הכסף אני לא מרגיש טוב כבר מעכשיו . החלפתי קלאץ לפני 15000 איך הגיוני שהלך? לא עבר ווילי אחד
למנוע יש כוח מסויים.
ל קלאץ יש דיסקאות חיכוך.
כשכוח האופנוע גדול הדיסקיות לא מחזיקות ומחליקות(זה הרעש שאתה שומע).
ב200 אתה לא בפול גז. (שיוט).
גם הילוך שלישי רביעי חמישי אם אתה לא מאיץ חזק זה לא קורה. אני מניח.
סהכ נשמע דסקיות. הגיוני לא ?
או שהחלפת שמן לא מתאים. או שבכלל קלאץ יבש (דוקאטי)
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז זה בדיוק מה שאמרתי למוסך. ולטענתו הוא שומע תקיעה אבל הוא בדק את הקלאץ וזה לא קלאץ ואני פשוט בטראומה מהקלאץ הקודם ולהתעלם מזה. ונכון אם אני לא מאיץ בפול גז בכל ההילוכים אין שום רעש. מדובר בדוקאטי סופרספורט עם קלאץ מחליק. אם מדובר בעוד קלאץ אחרי 15000 אני יורד מהתחום. אין לי כסף כל חצי שנה להשקיע 10000 שקל. ואני שומר על האופנוע מאוד!!!
הלוואי שזה רק רפידות. הכוונה שלי שמהילוך 6 גם בפול גז אין שום תקיעה בכלל