נראה כלי מגניב
נראה כלי מגניב
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
נראה חדש ביוטיוב
https://www.youtube.com/watch?v=9aIHI-2NrP0
חשמלי אבל עם קלאץ :S
רונן, כמה כבר עברת עם האופנוע, מה מצבו היום, האם יש "התדרדרות" בחיי הסוללה או באופנוע עצמו.
בלאי וכד'?
יש השוואה בין כשהיה חדש להיום? - רן
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תודה על התשובה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
רונן\Vaderom, יצא לכם לעשות כבר נסיעה ארוכה מתחת ל5 מעלות? זה מסקרן אותי קצת כי לכל הבטריות היום יש SAG בטמפרטורות נמוכות שיכול להתבטא בהורדה של 50%+ מהטווח הריאל של הנסיעה בטמפרטורות 0 ומטה. אפשר לפתור את העניין די בקלות ע"י בידוד טוב של הבטרייה והוספה של פסי חימום (כמו שיש לצמיגים\חלון מאחורה ברכב) נשלטים ע"י טרמוסטט.
סתם מעניין אותי אם הם השקיעו את זה.
לא יצא לי לעשות רכיבה מדודה בטמפרטורה כזו, אבל יצא לי לעשות נסיעה או שתיים בטמפרטורה נמוכה למדי.
שמתי לב לירידה מסויימת בקיבולת, אבל לא יכול להגיד כמה בדיוק. בכל מקרה, בנסיעות שיצא לי לעשות בינתיים, הירידה בקיבולת לא חורגת מסטיית התקן של המדידה שלי. אני לא בדיוק דואג לשמור על מהירות קבועה או זהה בכל הנסיעות שלי, למשל, וההפרש בצריכה בין מנהלתית של 100 קמ"ש לכזו של 120 קמ"ש די משמעותי, ובטח משמעותי יותר מהירידה בקיבולת בגין הטמפרטורה הנמוכה שרכבתי בה.
אם זה היה מספיק חשוב למישהו היו עושים את זה.. זה לא בעיה בכלל.. צריך להוסיף בתוך הג'אנט סטריפים של חימום וחיישן וטמפרטורה שיפעיל אותם.
מחשב יש כבר לכל אופנוע\רכב. המערכת החשמלית תהיה קצת יותר עמוסה, יש חיישן טמפרטורה חיצוני שדואג לתערובת אוויר\דלק אז אפשר להיעזר בנתונים שלו לחישובים, ואז כל מה שנשאר וצריך זה קצת ניסוי וטעייה ויצירת טבלה שעל פיה הסטריפים ידלקו ולכמה זמן.
לפחות זה נראה לי לא בעייה... אבל מה אני מבין
ייקר עוד קצת את האופנוע ויוסיף משקל.
אכתוב סיכום מפורט עוד חודש (סיכום שנה) אבל אחרי כמעט 30 אלף ק"מ אני לא מרגיש שום פחת בסוללה, אני עדיין מגיע לעבודה \ בית עם אותם אחוזים.
גם באופנוע הכל יציב ועובד כמו חדש (יש איזו בעיה ב abs כרגע אבל היא בגללי...)
נסעתי איתו בסערה בשנה שעברה, היה בסביבות 0 מעלות כאן בשומרון, לא שמתי לב לשינוי בהתנהגות או בסוללה.
האם אפשר לשייט איתו על 130 חצילים לשעה עם גיחות קטנות ל150?
אם כן, כמה ק"מ עושים ככה?
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
על הs זה אפשרי, אם כי לקראת סוף הטווח הוא מתחיל להתחמם וממש בסוף הוא חותך הספק. בקצב כזה הs הרגיל עושה סביבות ה80 ק"מ.
על הsr זה לא בעיה בכלל. לדעתי הוא עושה מעל 100 ק"מ בקצב כזה, ועם תוספת סוללה אפשר להגיע גם ל130-150 ק"מ טווח.
פגשתי מישהו עם ds עם סוללה מוגדלת (15.4 קוש"ט קיבולת) שעושה מעל 200 ק"מ ביום בין עירוני בשיוט של 110-120.