עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 85

אשכול: סיכום חמישה חודשים ו 12K על אופנוע חשמלי, Zero SR

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    איך זה עובד באמת עם ההטענות? כאילו, נגיד ונשאר 5% בטרייה והבן אדם מגיע לתחנת דלק (והבאה כבר מחוץ לטווח) והמתדלק לא מסכים לו להטעין מהשקע כי הוא אומר שבעל הבית לא מאשר. מה עושים?
    ההטענות עובדות בצורה פשוטה: בבוקר אתה יוצא עם 100% טעינה, מי שנוסע כמו רונן או כמוני 75 או 84 ק"מ לכיוון יטעין בעבודה וייצא עם 100% טעינה חזרה.
    בימים שאני לא על קו כ"ס-נצרת אלא נוסע באיזור שרון-גוש דן, אין צורך בטעינה עד לחזרה הביתה.
    לא מתאים לטיולים ארוכים עדיין (בחו"ל יש עמדות טעינה מהירות, וגם בארץ יש עמדות טעינה מימי בטר פלייס אך עדיין לא בוצעה התאמה לאופנועי זירו מכל מיני סיבות).
    בבסיס העניין-אתה יודע לאן אתה נוסע ומתכנן בהתאם. הפתרון של לעצור בתחנת דלק לא מתאים גם בשל זמן טעינה ארוך.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    כשמדברים על "סופר-מטענים" שמאפשרים טעינה מהירה, מה הגודל של הדברים האלה? זה משהו שנושאים על האופנוע או רק בבית \ מקומות ייעודיים?

Member הסמל האישי של רונן
    IMG_0555.jpg
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    איפה סוחבים את זה על האופנוע?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member הסמל האישי של רונן
    בתיק מיכל, אצלי זה נכנס גם בארגז האחורי, זה ממש לא גדול במיוחד.

Member
    מה המחיר שלו בארץ? בארה"ב הזירו נמכר בסביבות ה-10K$ לדגם הבסיסי ו-16K$ לדגם הדגל , והמיסוי על רכב חשמלי הוא קצת מתחת ל-30%.

http://www.zeromotorcycles.com/shop/...&myCountry=223

Member הסמל האישי של Khc
    מדהים.
    אין טעינה חוזרת מאנרגיית הבלימה?
    אין אפשרות למטען סולארי שמתלבש על גג הארגז?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    מדהים.
    אין טעינה חוזרת מאנרגיית הבלימה?
    אין אפשרות למטען סולארי שמתלבש על גג הארגז?
    טעינה חוזרת , יכול להיות רלוונטי , מטען סולארי , לא ממש.
    נערך לאחרונה על ידי o^2; 28-11-2015 בשעה 09:34.

Member הסמל האישי של Khc
    לא ממש, לפחות לא לגבי הטעינה החוזרת שנאגרת בבלימה. קיים בפריוס, באופניים חשמליים איכותיים (לא אלו שנמכרים ב3000 שח). למה לא באופנוע הנ"ל?
    לגבי טעינה סולרית, נכון השטח הקיים הוא קטן לצורך טעינה רצינית.... אבל היי, כל טיפה חשובה 😉

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי khc צפיה בהודעה
    לא ממש, לפחות לא לגבי הטעינה החוזרת שנאגרת בבלימה. קיים בפריוס, באופניים חשמליים איכותיים (לא אלו שנמכרים ב3000 שח). למה לא באופנוע הנ"ל?
    לגבי טעינה סולרית, נכון השטח הקיים הוא קטן לצורך טעינה רצינית.... אבל היי, כל טיפה חשובה ��

בארצנו שטופת השמש 1מ"ר הוא כ-1kw , אני צריך להמשיך?
    לגבי הטעינה מהבלמים אני מסכים , אבל אני מניח שיש פה משהו יותר עמוק , זירו על פניו נראית כמו חברה רצינית והם מודעים לטעינה מבלמים אז אני מניח שיש להם סיבה טובה.

Member
    יש טעינה מהבלמים וגם מהאטה. לא יעיל כמו ברכב, ממגוון סיבות הגיוניות, אבל עדיין נחמד בנסיעות עירוניות.

לגבי טעינה סולארית - גם 1kw למ"ר יתן לך, בהגזמה פראית, 200w למטען על כל שטח הארגז. וגם זה רק בשעות שיא השמש ובשמש ישירה. לא נשמע נוח או משתלם במיוחד.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    מהניסיון שלי מאופניים חשמליים - אין שום משמעות לטעינה מהבלמים. אולי ברכב בגלל המשקל זה עושה משהו משמעותי (אני מאוד בספק אבל לא בדקתי).
    באופניים זה אפילו לא אחוזים בודדים. סתם גימיק.
    על סולרי בכלל אין מה לדבר.
    (זה גם הגיון פשוט - אם נצרכת 5-6 שעות למלא בטרייה שלמה כשהאופניים\אופנוע מחובר לרשת החשמל עם מטען שמטעין ביחסים אידיאליים ואופטימליים - אז מה בדיוק יעזור 10-20 דקות של בלימה (גם אם נניח בפנטזיה שזה טעינה באותה רמה) זה עדיין יהיה 20 דקות טעינה מתוך 6 שעות - 1\18 שזה 5% - וזה לא).
    נערך לאחרונה על ידי mudale222; 28-11-2015 בשעה 15:58.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    מהניסיון שלי מאופניים חשמליים - אין שום משמעות לטעינה מהבלמים. אולי ברכב בגלל המשקל זה עושה משהו משמעותי (אני מאוד בספק אבל לא בדקתי).
    באופניים זה אפילו לא אחוזים בודדים. סתם גימיק.
    על סולרי בכלל אין מה לדבר.
    (זה גם הגיון פשוט - אם נצרכת 5-6 שעות למלא בטרייה שלמה כשהאופניים\אופנוע מחובר לרשת החשמל עם מטען שמטעין ביחסים אידיאליים ואופטימליים - אז מה בדיוק יעזור 10-20 דקות של בלימה (גם אם נניח בפנטזיה שזה טעינה באותה רמה) זה עדיין יהיה 20 דקות טעינה מתוך 6 שעות - 1\18 שזה 5% - וזה לא).
    אחת הסיבות שזה לא יעיל כמו ברכב זה שהטעינה מתבצעת דרך הגלגל האחורי. כידוע, כמו שעוצמת הבלימה מהגלגל האחורי נמוכה משמעותית מהקדמי, כך גם הטעינה מאותן סיבות.
    אם ניתן היה לטעון מהגלגל הקדמי זה היה יעיל משמעותית, אם כי עדיין לא סדרי גודל.
    הסיבה השניה היא שהמסה ולכן התנע של האופנוע קטן משמעותית מזה של רכב, אז גם כמות האנרגיה שאפשר להוציא מהאטה של אופנוע קטנה משמעותית מזו של רכב.

טעינה סולארית זה בפני עצמו רעיון לא רע, אם כי אין באמת שטח פנים על אופנוע לשים פאנל בגודל סביר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    אחת הסיבות שזה לא יעיל כמו ברכב זה שהטעינה מתבצעת דרך הגלגל האחורי. כידוע, כמו שעוצמת הבלימה מהגלגל האחורי נמוכה משמעותית מהקדמי, כך גם הטעינה מאותן סיבות.
    אם ניתן היה לטעון מהגלגל הקדמי זה היה יעיל משמעותית, אם כי עדיין לא סדרי גודל.
    הסיבה השניה היא שהמסה ולכן התנע של האופנוע קטן משמעותית מזה של רכב, אז גם כמות האנרגיה שאפשר להוציא מהאטה של אופנוע קטנה משמעותית מזו של רכב.

טעינה סולארית זה בפני עצמו רעיון לא רע, אם כי אין באמת שטח פנים על אופנוע לשים פאנל בגודל סביר.
    זה שמשקל האופנוע נמוך אומר שכמות האנרגיה קטנה בהאצה וגם בהאטה.
    ולכן מה שמשנה זאת הנצילות של המערכת.
    תקבל כמות קטנה יותר אבל גם השקעת פחות

נראה כלי מגניב
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal