עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 229

אשכול: מחירי צמיגים

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    תשמע יש לך סטארט-אפ.
    כולם גונבים אותנו. מחירי הצמיגים שערוריה.
    אני מזמין אצלך 4 צמיגים לסיפתח של העסק.
    המחירים כאלה מהמון סיבות.
    1. שוק פיצפון.
    2. משכורות גבוהות.
    3.שיחרור ממכס עמיל פה עמיל שם.
    4. תקנים אם תביא מסחרי אתה חייב תקן.
    5. אחסון צמיגים זה דבר שתופס מקום.
    6. שיווק זה שהבאת קונטיינר לא אומר שהצלחת להעיף את כל הסחורה.
    7. הפצה - לשלוח ללקוח /חנות.
    8. מימון אתה משלם ואחר-כך מוכר.
    9. ביטוחים לכולם!!!
    10.בסוף הצלחת להרוויח ולא להפסיד מכל העסק הזה. פה נכנסת המדינה לקחת לך חצי
    ויש עוד מליון דברים שאני לא יודע (אין לי עסק לצמיגים).
    אז אם מצאת דיל קרוקודיל באיזה אתר במרשתת שמוכר מאות אלפי צמיגים בחודש ולהשוות את זה ליבואן מקומי קצת לא במקום.
    הקלה
    האופנוענים ״הישנים״ היינו מחליפים זוג צמיגים ב2500 שח. כשעוד היה אפשר לקנות דירה במרכז בחצי מליון שח. המחיר של 2000 שח שעולה היום זוג צמיגים לא זהה ל 2500 לפני 18 שנים.
    אז מבחינתי יש הקלה אדירה במחירי הצמיגים.
    למזלנו נפתח השוק והיום יש יבוא מקביל.
    לדוגמא: זוג צמיגי שטח עולה בישראל 700 שח שלא מאוד רחוק ממחיר חול.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    יפה כתבת.

למידות שרלוונטיות אלי, 150/60 ו110/70, יוצאים בכול האתרים טווחי מחירים של 170-200 דולר. אם סט נמכר באינטרנט ללקוח קצה במחיר כזה, אין סיבה שגם פה זה לא ימכר ככה.

לא מדובר ב"הנחה" ולא ב"מחזיר מוזל", זה המחיר. מזכיר לי בידיוק יבואן של מיגון בארץ ישראל הקדושה, שלא טורח אפילו להחזיק אתר אינטרנט נורמלי כמו כול עסק במאה ה21
    וכול המחירים מתבססים מפה לפה ומה ההוא אמר להוא, ואיזה הנחה אפשר "לסדר" לבן אדם שנמצא בחנות. למזלי מיגון לא דורש ממני פעולות שונות לאחר הרכישה ומגיע אליי עד הבית "מוכן להתנעה" במחיר יותר זול משמעותית ממה שמוכר היבואן הנכבד. אז אני סבבה בקטע הזה.

ושוב, כי כנראה שקשה לאנשים כאן להבין, יבואן לא קונה במחירים של בן אדם פרטי - אז כול ההשואוות האלה של כמה עולה לי כבן אדם פרטי טיפשיות.
    אם אתה חושב, שיבואני הצמיגים עושים מליונים על הגב שלך - פתח עסק ליבוא צמיגים, ושווק אותם במחירים הוגנים (למשל - 700 שקלים לסט GPR300). זאת תהיה הוכחה חותכת שניתן להוריד משמעותית את מחירי הצמיגים בישראל, ולך יהיה עסק משגשג.
    אם אין לך כוונה לפתוח עסק שכזה, ואתה רק רוצה להתלונן - זאת זכותך, אבל אל תופתע שמי שסולד מצעקות "אכלו לי, שתו לי" סטייל "מחאת יוקר המחיה" מלפני עשור לא לוקח את מה שאתה אומר ברצינות.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 25-09-2021 בשעה 11:29.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    סט צמיגי טורינג טובים עולים באירופה 250 יורו עפ"י דרזדנר. בארץ זה ~1800 ש"ח. זה לא פי X, אבל זה עדיין 800 ש"ח. לא 200, לא 400.

נשווה עם עסק במדינה קטנה אחרת עם שוק קטן ומה לא?
    תשלחו הודעה לחנות הזאת בניקוסיה לגבי מחיר הסט האהוב עליכם -
    https://www.facebook.com/bikealertcyp/
    עבור רואדטק SE / אנג'ל 2 - 200 יורו לאחורי, 150 לקדמי.

350 eur in nis
    בגוגל, יצא לי 1313 ש"ח. מוזמנים לקרוא את בעיית התנועה באוף טופיק כדי לדעת כמה עולה גיחה לשם וחזרה (טיפ לטסים - יש אחלה שוקולד חרובים ב-Lidl, עומד באגף של הטבעוניקו ליד המזון כלבים).

עכשיו בוא נקרבן קצת את בעלי העסקים המסכנים. מה, לא נתמוך בהם? לא נהיה ציונים? אנחנו הרי לא יודעים את הקשיים שהם נתונים בהם..

יש לי תחושה שאנחנו בעצם פוגעים בהם. היות שאנחנו כ"כ תומכים בהם, אין להם צורך להתעייל, להגיש ערעורים על דרעק מוזר שאולי באמת קורה במדינה, למשל הפלוץ מהטכניון שצריך כאילו לבוא לאשר את הצמיג, כמו שפעם היו עושים עם קסדות.

אגב קסדות (או פלאפונים), משל להתגלמות החזון הציוני. מאז שאנשים התחילו להביא יותר מחו"ל, נראה שייבואנים פתרו את הקשיים הרבים, ויאדה יאדה פתאום המחיר יותר קרוב לנורמלי (לקסדות mid range לפחות), לא צריך לשכנע את סחבק להיות פטריוט.

בד"כ בשלב הזה מצטטים את אדם סמית' או איזה כלכלן פנסי בסגנון, אני לא באמת יודע מה הם אמרו אבל כנראה משהו על זה שחוסר תחרותיות לא עוזר לאף אחד.

עכשיו שסיימנו להתלונן, גיחי גיחי לטוס להביא מחו"ל.. כמובן שקונים בארץ! שיהיה על מה להתלונן שבוע הבא..

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    בעבר המסטר עוז אחד המנהלים כאן עשה תרגיל על מנת להוכיח שהמחירים נקבעים כאן ע"י בעלי אינטרס
    והביא בעצמו מכולת צמיגים במחירים שווים למחירים בחו"ל. מסכת הייסורים שעבר והאיומים לא היו מביישים
    את המאפיה הסיציליאנית.
    תוכל לפרט? אחרת יוצא שזה היה לשווא כי לא נשאר מידע שמיש מהמאמץ שלו.
    נערך לאחרונה על ידי kaz; 25-09-2021 בשעה 12:45.

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    סט צמיגי טורינג טובים עולים באירופה 250 יורו עפ"י דרזדנר. בארץ זה ~1800 ש"ח. זה לא פי X, אבל זה עדיין 800 ש"ח. לא 200, לא 400.

נשווה עם עסק במדינה קטנה אחרת עם שוק קטן ומה לא?
    תשלחו הודעה לחנות הזאת בניקוסיה לגבי מחיר הסט האהוב עליכם -
    https://www.facebook.com/bikealertcyp/
    עבור רואדטק SE / אנג'ל 2 - 200 יורו לאחורי, 150 לקדמי.

350 eur in nis
    בגוגל, יצא לי 1313 ש"ח. מוזמנים לקרוא את בעיית התנועה באוף טופיק כדי לדעת כמה עולה גיחה לשם וחזרה (טיפ לטסים - יש אחלה שוקולד חרובים ב-Lidl, עומד באגף של הטבעוניקו ליד המזון כלבים).

עכשיו בוא נקרבן קצת את בעלי העסקים המסכנים. מה, לא נתמוך בהם? לא נהיה ציונים? אנחנו הרי לא יודעים את הקשיים שהם נתונים בהם..

יש לי תחושה שאנחנו בעצם פוגעים בהם. היות שאנחנו כ"כ תומכים בהם, אין להם צורך להתעייל, להגיש ערעורים על דרעק מוזר שאולי באמת קורה במדינה, למשל הפלוץ מהטכניון שצריך כאילו לבוא לאשר את הצמיג, כמו שפעם היו עושים עם קסדות.

אגב קסדות (או פלאפונים), משל להתגלמות החזון הציוני. מאז שאנשים התחילו להביא יותר מחו"ל, נראה שייבואנים פתרו את הקשיים הרבים, ויאדה יאדה פתאום המחיר יותר קרוב לנורמלי (לקסדות mid range לפחות), לא צריך לשכנע את סחבק להיות פטריוט.

בד"כ בשלב הזה מצטטים את אדם סמית' או איזה כלכלן פנסי בסגנון, אני לא באמת יודע מה הם אמרו אבל כנראה משהו על זה שחוסר תחרותיות לא עוזר לאף אחד.

עכשיו שסיימנו להתלונן, גיחי גיחי לטוס להביא מחו"ל.. כמובן שקונים בארץ! שיהיה על מה להתלונן שבוע הבא..
    אם בשביל 500 שקל אתה מוכן לעשות גיחה לחו"ל כולל מזוודה בעלות של 120 דולר לפחות (לא כולל ביטוח בריאות, בדיקות PCR, מלון, מוניות וכיוצ"ב) - בהצלחה, לך על זה.

אגב, באותה מדינה עסק משלם "קצת" פחות מיסים, השכירות "קצת" יותר זולה, והמשכורות "קצת" יותר נמוכות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    צריך לזכור גם שהמחירים קצת ירדו בשנים האחרונות. ספורטישופ יצרו תחרות למוסכים ובשורה התחתונה המחירים היום קצת פחות גבוהים משהיו בעבר.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    שורה תחתונה - ברוב מדינות העולם, ללקוח קצה - סט צמיגים + משלוח + התקנה = כמה מאות שקלים (לפחות) יותר זול מכאן.
    אז האם שודדים אותנו בטירוף? לא. האם כן קצת עושקים אותנו ומתעשרים על חשבוננו? כן.
    המחירים יכולים לרדת (ואני מניח שגם ירדו בעתיד בשלב כזה או אחר שמישהו עם מספיק כסף ייכנס ולא יעשה חשבון) בכמה עשרות אחוזים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    האם כן קצת עושקים אותנו ומתעשרים על חשבוננו? כן.
    תגיד, אתה מבין בכלל איך העסק הזה של ״יבואן״ עובד? או כל עסק לצורך העניין? אתה מבין שכל הרעיון בעסק כלשהו זה לעשות רווח?
    יבואן לא מייצר כלום. הוא ״מתעשר״ על חשבונך *בהגדרה*.
    במקרה של יבוא צמיגים אף אחד לא עוצר אותך או את אף אחד מלהיות יבואן בעצמו. תוצאה - ראה הסבר של קטקוב.

שושני גילה שלהיות יבואן זה לא רק לספור כסף, צריך גם לעבוד. איום ונורא. אין צדק בעולם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    מצד אחד אתה טוען שזו "לא הערכה" כי אתה יודע שיבואן מקבל הנחה משמעותית, ומצד שני אתה צריך שמישהו "מבפנים" יכתוב לך את מחירי האופנועים כדי להוכיח זאת. אז אתה יודע או לא יודע?
    אני חוזר שוב - הטענה לכך שיש הנחה + העובדה שהיא "משמעותית", היא נטו הרגשת הבטן שלך.

תגיד - יש מצב שאתה שכיר במקום עבודתך ולא ניהלת עסק משלך מעולם?
    עובדה של החיים - יבואן לא קונה במחירים שבן אדם פרטי קונה כול מוצר וגם לא קרוב לזה.
    אני לא באמת שצריך שתכתוב לי (אלא אם כן אתה רוצה להוכיח לי הפוך, מה שכנראה לא תעשה מסיבה ברורה) בכמה עופר אבניר קונים את האופנועים שלהם כי לא צריך להיות מדען טילים בשביל זה. הנוסחא דיי ברורה.

אהבתי איך שהתעלמת מהחלק הראשון של מה שכתבתי ופשוט המשכת עם הטענה / שאלה הקודמת עם תוספת אישית לתגובה הזאת.

אז אענה לך גם לשאלתך - לא.

את הדיבור של האיש מכירות תשאיר ללקוחות פוטנצאליים אח.

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    תשמע יש לך סטארט-אפ.
    כולם גונבים אותנו. מחירי הצמיגים שערוריה.
    אני מזמין אצלך 4 צמיגים לסיפתח של העסק.
    המחירים כאלה מהמון סיבות.
    1. שוק פיצפון.
    2. משכורות גבוהות.
    3.שיחרור ממכס עמיל פה עמיל שם.
    4. תקנים אם תביא מסחרי אתה חייב תקן.
    5. אחסון צמיגים זה דבר שתופס מקום.
    6. שיווק זה שהבאת קונטיינר לא אומר שהצלחת להעיף את כל הסחורה.
    7. הפצה - לשלוח ללקוח /חנות.
    8. מימון אתה משלם ואחר-כך מוכר.
    9. ביטוחים לכולם!!!
    10.בסוף הצלחת להרוויח ולא להפסיד מכל העסק הזה. פה נכנסת המדינה לקחת לך חצי
    ויש עוד מליון דברים שאני לא יודע (אין לי עסק לצמיגים).
    אז אם מצאת דיל קרוקודיל באיזה אתר במרשתת שמוכר מאות אלפי צמיגים בחודש ולהשוות את זה ליבואן מקומי קצת לא במקום.
    הקלה
    האופנוענים ״הישנים״ היינו מחליפים זוג צמיגים ב2500 שח. כשעוד היה אפשר לקנות דירה במרכז בחצי מליון שח. המחיר של 2000 שח שעולה היום זוג צמיגים לא זהה ל 2500 לפני 18 שנים.
    אז מבחינתי יש הקלה אדירה במחירי הצמיגים.
    למזלנו נפתח השוק והיום יש יבוא מקביל.
    לדוגמא: זוג צמיגי שטח עולה בישראל 700 שח שלא מאוד רחוק ממחיר חול.

אולי תשאל את עצמך איך REVZILLA (ובערך כול משווק אחר בארה"ב) מוכרים זוג (שרלוונטי אלי לפחות לצורך העניין) ללקוח קצה בארה"ב ב550 ש"ח ועדיין עושים רווח, כנ"ל, גם הם מתעסקים עם ניירת, אישורים, מיסים (אומנם לא 50%), משכורות, אחסון, שיווק, הפצה (משלוח בחינם... רוצה להוסיף?) וכו...'
    אני אענה לך על חלק מהתשובה, תחרות.

אני שמח שפעם היו גונבים אותך פחות והיו דורשים ממך על דירה בבניין מגורים מתפורר רק חצי מליון ש"ח אבל צמיגים לאופנוע היו קצת יותר יקרים, אבל גם היום אלפיים שקל זה עדיין אלפיים שקל וחבל שאנשים כאן לא קולטים את זה (וכן רגע לפני שתקפוץ אני יודע מה זה אינפלציה... ). ואני אעצור פה לפני שזה אגלוש למחוזות אחרים...

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    יפה כתבת.

אם אתה חושב, שיבואני הצמיגים עושים מליונים על הגב שלך - פתח עסק ליבוא צמיגים, ושווק אותם במחירים הוגנים (למשל - 700 שקלים לסט GPR300). זאת תהיה הוכחה חותכת שניתן להוריד משמעותית את מחירי הצמיגים בישראל, ולך יהיה עסק משגשג.
    אם אין לך כוונה לפתוח עסק שכזה, ואתה רק רוצה להתלונן - זאת זכותך, אבל אל תופתע שמי שסולד מצעקות "אכלו לי, שתו לי" סטייל "מחאת יוקר המחיה" מלפני עשור לא לוקח את מה שאתה אומר ברצינות.
    מהמשפט האחרון אני יכול להבין שכסף זה לא הבעיה שלך ו2X00 ש"ח לזוג צמיגים לאופנוע זה נראה לך סביר ביותר ומבחינתך גם אפשר לדרוש עוד, אלא אם כן, ואני אצטט, "יש לך דואליות במסרים" אז אתה מוזמן לתקן אותי, כול עוד הבנו אחד את השני אז אין לנו על מה להמשיך להתכתב כי ממילא לא נגיע להסכמה. פיס.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    תגיד, אתה מבין בכלל איך העסק הזה של ״יבואן״ עובד? או כל עסק לצורך העניין? אתה מבין שכל הרעיון בעסק כלשהו זה לעשות רווח?
    במקרה של יבוא צמיגים אף אחד לא עוצר אותך או את אף אחד מלהיות יבואן בעצמו. תוצאה - ראה הסבר של קטקוב.

שושני גילה שלהיות יבואן זה לא רק לספור כסף, צריך גם לעבוד. איום ונורא. אין צדק בעולם.

כן, כמו שאף אחד לא עוצר אותי מלהיות יבואן אופנועים של מותג שכבר קיים בארץ. אה, רגע...

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה

קשקוש במיץ. קודם כל ייבאתי צמיגים לארץ לעצמי בתור בן אדם פרטי ויצא לי יותר זול (אבל למי יש כוח לעשות את זה קבוע).
    דבר שני, עזרתי קצת בזמנו למאסטר עוז והמחירים היו הרבה יותר זולים מבארץ אחרי כל הקשקושים.
    להגיד לבן אדם "שום דבר לא עוצר אותך מלהיות יבואן בעצמך" זה קשקוש גמור ואני מניח שאתה מודע לזה.
    אם יש קרטל במחירי המזון בארץ אתה חושב שזה טיעון להגיד למישהו שהוא יכול לפתוח רשת סופרים ולייבא את המזון בעצמו בשביל שזה יהיה יותר זול?
    לא ממש. יש לנו עבודות משלנו ועיסוקים משלנו ולא נשקיע את כל המשאבים שלנו ואת החיים שלנו בשביל לתקן עיוות כלכלי שיש בארץ (אם בכלל יש לנו מספיק משאבים בשביל זה). וזה בלי לדבר על זה שהיבואנים היום ישימו לך רגליים ואיומים וכו' (ראה מקרה מאסטר עוז).
    יש להתעשר ויש להתחזר. זה ההבדל.

מהמשפט האחרון אני יכול להבין שכסף זה לא הבעיה שלך ו2X00 ש"ח לזוג צמיגים לאופנוע זה נראה לך סביר ביותר ומבחינתך גם אפשר לדרוש עוד, אלא אם כן, ואני אצטט, "יש לך דואליות במסרים" אז אתה מוזמן לתקן אותי, כול עוד הבנו אחד את השני אז אין לנו על מה להמשיך להתכתב כי ממילא לא נגיע להסכמה. פיס.
    גבר, לא יודע בן כמה אתה - אבל אני מנחש שאתה די צעיר... אחרת היית מבין שכסף זה בעיה בשביל כולם. כולל אלה שיש להם.
    סתם להמחשה: אני נמצא בשנה האחרונה בתקופת צנע, שבה אני נמנע מלקנות דברים לא הכרחיים (וזה כולל חלקים לאופנוע שאפשר להסתדר בלעדיהם/לתקן/לייצר).
    הסיבה היא, שאני בונה בית עם משכנתא של קרוב למיליון, ומשלם שכירות במקביל.
    אז סלח לי, בעיני הפער בין 1500 ש"ח לסט ל-2200 ש"ח לסט שמחליפים במקרה הטוב פעם בשנה, זאת בעיה זניחה אל מול מדד תשומות הבניה, שהקפיץ לי את מחיר הבית ב-50 אלף שקל בשנה אחת, בלי שהקבלן סיים שלד.
    אני גם זוכר שכשהתחלתי לרכב לפני עשור וקצת, סט צמיגים ב-1800 במידות שרלוונטיות עבורי היה מציאה, והמחיר הסטנדרטי היה 2000-2200.
    בעשור הזה השכר נטו שלי עלה פי שלוש (כי התקדמתי בקריירה), והשכר החציוני במשק עלה בכ-30% (בהערכה גסה). הצמיגים, לעומת זאת, עולים אותה דבר - משמע ריאלית הם נהיו זולים יותר.
    אם מחירי הדיור לא היו מזנקים פי 3 בעשור - היה לרובינו הרבה מאוד כסף להוציא על צמיגים...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    דבר שני, עזרתי קצת בזמנו למאסטר עוז והמחירים היו הרבה יותר זולים מבארץ אחרי כל הקשקושים.
    להגיד לבן אדם "שום דבר לא עוצר אותך מלהיות יבואן בעצמך" זה קשקוש גמור ואני מניח שאתה מודע לזה.
    אתה צודק, הרבה דברים עוצרים עסק כלשהו מלהצליח. תן לי לתקן את עצמי: שום דבר *בחוק* לא עוצר אותך.

אם יש קרטל במחירי המזון בארץ אתה חושב שזה טיעון להגיד למישהו שהוא יכול לפתוח רשת סופרים ולייבא את המזון בעצמו בשביל שזה יהיה יותר זול?.
    מקרה שונה. מזון מיוצר בארץ וכאן יש הגיון טענות על קרטל.

יש להתעשר ויש להתחזר. זה ההבדל.
    כל בעל עסק, מפאלפל בפינה ועד ז’ף בזוס מנסים להגדיל רווחים. כל עוד זה נעשה בדרכים חוקיות - בהצלחה לכולנו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    גבר, לא יודע בן כמה אתה - אבל אני מנחש שאתה די צעיר... אחרת היית מבין שכסף זה בעיה בשביל כולם. כולל אלה שיש להם.
    סתם להמחשה: אני נמצא בשנה האחרונה בתקופת צנע, שבה אני נמנע מלקנות דברים לא הכרחיים (וזה כולל חלקים לאופנוע שאפשר להסתדר בלעדיהם/לתקן/לייצר).
    הסיבה היא, שאני בונה בית עם משכנתא של קרוב למיליון, ומשלם שכירות במקביל.
    אז סלח לי, בעיני הפער בין 1500 ש"ח לסט ל-2200 ש"ח לסט שמחליפים במקרה הטוב פעם בשנה, זאת בעיה זניחה אל מול מדד תשומות הבניה, שהקפיץ לי את מחיר הבית ב-50 אלף שקל בשנה אחת, בלי שהקבלן סיים שלד.
    אני גם זוכר שכשהתחלתי לרכב לפני עשור וקצת, סט צמיגים ב-1800 במידות שרלוונטיות עבורי היה מציאה, והמחיר הסטנדרטי היה 2000-2200.
    בעשור הזה השכר נטו שלי עלה פי שלוש (כי התקדמתי בקריירה), והשכר החציוני במשק עלה בכ-30% (בהערכה גסה). הצמיגים, לעומת זאת, עולים אותה דבר - משמע ריאלית הם נהיו זולים יותר.
    אם מחירי הדיור לא היו מזנקים פי 3 בעשור - היה לרובינו הרבה מאוד כסף להוציא על צמיגים...
    מעולה בשבילך ש700 ש"ח הפרש ולפעמים יותר בין כאן למקומות אחרים בעולם זה זניח, באמת. רק אל תדבר בשם כולם מהסיבה שאתם גם לא מייצג את את כולם, או, לפחות, את הרוב.
    שיהיה לך לבריאות, באמת, ושלכולם יהיו את הבעיות שיש לך.

...דוגמא נוספת לאם מישהו צריך הוכחה שמה שהולך כאן לא שפוי ולא היה מתקבל על הדעת בשום קהילה בעולם, אבל כאמור, כאן הקהל שבוי ואנשים פשוט אומרים אמן על כול מה שיגידו להם. טבע של פראיירים

ROSSO CORSA 2 180/55ZR17 + 120/70ZR17

בישראל, 2100 ש"ח..

באנגליה, 1200 ש"ח

https://www.thevisorshop.com/en/Pire...e/m-22769.aspx

את הדומגא הזאת אפשר לתת כמעט לכול סט או צמיגים בודדים. הפרשים יחסית קבועים. תחפשו באתר.

כאמור, היבואן לא קונה את הסט ב1200, ונדרשים ממנו אותם פעולות עד למכירה, כולל מס כמעט דומה למה שנדרש באנגליה.
    לרענן את זכרונכם, גם אותו אתר / רשת באנגליה עדיין עושה רווח מ1200 כאשר סביר להניח שיש עוד זווית בשרשרת המזון חוץ מהיצרן (ואולי אני טועה בקשר לזה, אבל אם כן, זה אפילו מחזק את הטענה עוד יותר).

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Rav4 צפיה בהודעה
    עובדה של החיים - יבואן לא קונה במחירים שבן אדם פרטי קונה כול מוצר וגם לא קרוב לזה.
    אני לא באמת שצריך שתכתוב לי (אלא אם כן אתה רוצה להוכיח לי הפוך, מה שכנראה לא תעשה מסיבה ברורה) בכמה עופר אבניר קונים את האופנועים שלהם כי לא צריך להיות מדען טילים בשביל זה. הנוסחא דיי ברורה.

אהבתי איך שהתעלמת מהחלק הראשון של מה שכתבתי ופשוט המשכת עם הטענה / שאלה הקודמת עם תוספת אישית לתגובה הזאת.

אז אענה לך גם לשאלתך - לא.

את הדיבור של האיש מכירות תשאיר ללקוחות פוטנצאליים אח.
    א. לגבי ה-"יבואן לא קונה במחירים שבן אדם פרטי קונה גם לא קרוב לזה" - שוב אתה כותב מהרגשת בטן לא מבוססת שלך. אני מכיר את המחירים. לפעמים (לא תמיד כמובן) - זה דווקא מאוד קרוב לזה. מאוד. למעשה, נתקלתי בפעמים בודדות בהן מחיר הקנייה לצרכן בארה"ב (MSRP) היה נמוך ממחיר הקנייה של היבואן הישראלי ישירות מהיצרן באירופה. כן, אשכרה היה זול יותר ליבואן הישראלי לקנות בחנות של דילר אמריקאי מאשר מהמפעל המייצר את האופנוע.
    אם אתה חושב שהכסף שהם עושים מגיע ממכירות כלים (או בעיקר מזה), אתה מפספס בגדול את המודל העסקי שלהם. זה רק מחזק את ההבנה שהחיבור שאתה עושה, במיוחד בשבילי אגב, בין ייבוא צמיגים לייבוא כלי רכב, הוא שגוי ולוקה בהבנת המצב בשוק הרכב הישראלי כולו.
    ב. לא התעלמתי ממה שכתב על "הוצאות היבואן וכו'".. פשוט ענו לך על הנושא כבר 4 גולשים שונים ב-6 וואריציות שונות. אין צורך להתעכב על זה ולהוסיף גם על אחרים שניסחו זאת כבר באופן מצוין לפניי.
    ג. לגבי היותך עצמאי\בעל עסק בעבר - ברור היה שלא עשית זאת קודם. רואים זאת מהתגובות שלך שאלתי בעיקר בשביל הפרוטוקול.
    ד. השתמשתי ב-"דיבור של איש מכירות"? בתגובות אלייך? נו... שיהיה.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

מעולה בשבילך ש700 ש"ח הפרש ולפעמים יותר בין כאן למקומות אחרים בעולם זה זניח, באמת. רק אל תדבר בשם כולם מהסיבה שאתם גם לא מייצג את את כולם, או, לפחות, את הרוב.

...דוגמא נוספת לאם מישהו צריך הוכחה שמה שהולך כאן לא שפוי ולא היה מתקבל על הדעת בשום קהילה בעולם, אבל כאמור, כאן הקהל שבוי ואנשים פשוט אומרים אמן על כול מה שיגידו להם. טבע של פראיירים

בישראל, 2100 ש"ח..

באנגליה, 1200 ש"ח

את הדומגא הזאת אפשר לתת כמעט לכול סט או צמיגים בודדים. הפרשים יחסית קבועים. תחפשו באתר.

כאמור, היבואן לא קונה את הסט ב1200, ונדרשים ממנו אותם פעולות עד למכירה, כולל מס כמעט דומה למה שנדרש באנגליה.
    לרענן את זכרונכם, גם אותו אתר / רשת באנגליה עדיין עושה רווח מ1200 כאשר סביר להניח שיש עוד זווית בשרשרת המזון חוץ מהיצרן (ואולי אני טועה בקשר לזה, אבל אם כן, זה אפילו מחזק את הטענה עוד יותר).
    אני רק שאלה:
    לא מפריעים לך מחירי הפירות והירקות, הדיור, הרכב (שעולה כמעט כפול מאירופה)?
    רק צמיגים לאופנועים?
    ואתה עדיין לא מצליח להבין שיש קשר ישיר בין השניים - כשהכל מסביב יקר יחסית לעולם, גם מי שמתפרנס מייבוא/התקנה של צמיגים רוצה להרוויח הרבה למרות שהוא מוכר מעט (במונחים עולמיים)?
    חוץ מלכתוב בפורום "באירופה זה עולה X וכאן 2X" - מה אתה מתכוון לעשות בנידון?
    - להצמיד ליבואן צמיגים אקדח לרכה ולדרוש שימכור לך בחצי מחיר? זה נקרא שוד.
    - לפתוח ייבוא מקביל? מעולה, אני בעד - רק תזכור שכבר עשו את זה לפניך.
    - סתם לבתכיין על "כמה גרוע כאן"? בהצלחה, אבל אותי זה לא מעניין. אני אוהב את הארץ הזאת חרף החסרונות שלה ומתכוון לבנות בה בית ולגדל את ילדי.

תעזור לי להבין מה אתה מנסה להשיג בבקשה. ככה אדע האם להמשיך להגיב או לעזוב אותך בשקט.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member הסמל האישי של erez59

בישראל, 2100 ש"ח..

באנגליה, 1200 ש"ח

זה מה שמצאתי בבדיקה קצרה:
    פירלי אנגליה.jpg
    פירלי קדמי.JPG
    פירלי אחורי.JPG
    לפי החשבון שלי, ההפרשים שאתה מדבר עליהם, לא מדוייקים, בלשון המעטה
    על המחיר מהאתר שאליו צירפת קישור, צריך גם להוסיף את המשלוח לישראל (150 פאונד)...
    נערך לאחרונה על ידי erez59; 26-09-2021 בשעה 10:31.
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    זה מה שמצאתי בבדיקה קצרה:
    פירלי אנגליה.jpg
    פירלי קדמי.JPG
    פירלי אחורי.JPG
    לפי החשבון שלי, ההפרשים שאתה מדבר עליהם, לא מדוייקים, בלשון המעטה
    על המחיר מהאתר שאליו צירפת קישור, צריך גם להוסיף את המשלוח לישראל (150 פאונד)...
    אם מדברים על המחיר ברמה העקרונית אין להוסיף עלויות שילוח כי הצרכן האנגלי לא משלם את זה.

את המחיר צריך להשוות על האופנוע כלומר כולל התקנה