עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 52

אשכול: טרייסר GT 09, מול ורסיס 1000, רכיבת מבחן כפולה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    Kkatkov
    כלי שנתקעים איתו אף יבואן לא יביא ממנו מלאי.
    כי התוצאה נעה בין רווחיות נמוכה ואולי אף הפסד ואז אתה קורא את מה שכתב א הזקן שרצו למכור לו כלי ישן במחיר חדש

לגבי שיקולי תקציב אולי אני טועה אבל אצלי זה בהחלט שיקול ולכן יש לי טרייסר ולא דוקאטי למשל ( כלי חדש באחריות אז האמינות אולי מקבלת מקום שני בחשיבות ) או צ'ארלי שמנמן עם מערכת סטריאו מזוודות חופת טייס וקסדת אבטיח.

בכל מקרה השיקולים שלי הם כלי שאוכל להחזיק ללא ביקורים במוסך ובעלויות שאוכל לעמוד בהן

א הזקן

כפי שרשמתי לך יש הבדלים בין הסוכנויות.
    וכאמור היחס בת"א שונה מהיחס בירושלים.

אצל יוני אופנועים בטרייד על ההונדה nc750 קיבלתי הצעה של יותר מ10,000 שקל מתחת למחירון ושום הטבה משום סוג (ועוד על ניקן ).

בת"א קיבלתי 1000 מתחת למחירון כשבדיעבד קיבלתי מחירון ( שריינו את מחיר המחירון של ההונדה לפי מועד חתימת העסקה) כאשר ההונדה נשארה אצלי עוד כמה שבועות ( אני חושב 3).

אם טרייסר זה הכלי שלך גש לשגיא במטרו tlv שווה את הגיחה לשם והקפה על חשבון מטרו.

אם זה ביום ו' אני אפילו מוכן לבוא (בטח גם א' שם בדוי יבוא ) כקבוצת תמיכה.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    אני חושב שאחכה ליום חמישי לרכיבת מבחן על ה-CF MOTO 800MT. נראה איך ארגיש עליו. משלושת הכלים שניסיתי הגוצי עושה לי את זה יותר מכולם, אבל לא בכל מחיר. אם אחליט לא ללכת על ה-FC MOTO אתן לעופר-אבניר הצעה שבעיני הוגנת (מחירון נכון של הגוצי, מחירון של הוורסיס פחות 5000 רווח שלהם) ואדרוש להעביר להנהלה. אם לא ילך, אלך, כנראה, על ה-9 ואז, (אם לא אצליח בסוכנות בחיפה) יש מצב שאגיע לת"א.

סבלנות היא מילת המפתח כאן. צר לי להגיד שזה לא תחום שאני מצטיין בו (בלשון המעטה).....

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מה שמפריע לי היא הגישה (אני לא רוצה להשתמש במילים חזקות יותר) בסוכנות של עופר אבניר. ראשית, ניסו למכור לי אופנוע משנת 2020 (או אפילו 2019 – לא יודע) כאילו הוא מ-2021. גם התמחור היה בהתאם: המחיר שנדרש (76,000) הוא בדיוק מה שמופיע במחירון לגבי מודל 2021 יד I 0 ק"מ, כשלמעשה המחיר היה צריך להיות 68,882 (למודל 2020 יד I 0 ק"מ). הדבר השני שמפריע הוא שלמרות שמדובר בעסקה של משומש + כסף תמורת חדש, מה שהם הציעו לי הוא מקסימום 24,000 (אם הכול תקין בבדיקה) כשמחיר המחירון של האופנוע שלי (ללא תוספות) הוא 38,000, כלומר, 14,000 (כ-40%) פחות מהמחירון. אני לא יודע אם זה כשר או לא, אבל זה בטוח מסריח.
    ולצערי זה לא נגמר פה. אם תרצה כעבור שנה למכור את הכלי נפילת הערך והשוק החלשלוש יציבו אותך במקום כזה שתצטרך כמעט
    סכום מלא לרכוש אופנוע אחר. במידה ותחליט להחזיק אותו את אותו הזמן בו החזקת את הנוכחי שלך רוב הסיכוי שהערך שלו יהיה נמוך
    עוד יותר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    דרך אגב בסוף קניתי טנרה 700,יד ראשונה עם 5000 ק"מ

Senior Member
    אני חושב שאחכה ליום חמישי לרכיבת מבחן על ה-CF MOTO 800MT. נראה איך ארגיש עליו. משלושת הכלים שניסיתי הגוצי עושה לי את זה יותר מכולם, אבל לא בכל מחיר. אם אחליט לא ללכת על ה-FC MOTO אתן לעופר-אבניר הצעה שבעיני הוגנת (מחירון נכון של הגוצי, מחירון של הוורסיס פחות 5000 רווח שלהם) ואדרוש להעביר להנהלה. אם לא ילך, אלך, כנראה, על ה-9 ואז, (אם לא אצליח בסוכנות בחיפה) יש מצב שאגיע לת"א.

סבלנות היא מילת המפתח כאן. צר לי להגיד שזה לא תחום שאני מצטיין בו (בלשון המעטה).....
    הגעתי לסניף של מותג מסויים כדי להחליף מדגם A משומש לדגם B חדש. באתי לקנות, לא לבחון דגמים. להפתעתי הסכימו לחשב לי בעסקת טרייד את המשומש באלפי ש"ח פחות מהמחירון הרשמי. שלא לדבר שרק מחיר האבזורים על האופנוע עולה קרוב ל 15,000 ש"ח. האמת, שבעיני זה אפילו יותר מבזה מהסיפור שלך. מדובר באותו מותג. אם המותג לא מכבד את הכלים המשומשים שלו -מי כן? גישה שפוצצה לי פיוז והעסקה התבטלה. אחרי שבוע קניתי בעסקה יותר הוגנת את הכלי הנוכחי. אני לא נכנס לרווחיות ושיקולים של אף אחד ומבחינתי זה בסדר לא לעשות הנחת מזומן ולא לצ'פר בהנחת אביזרים ולתקוע מחיר נמוך למותג אחר שאתה לא מייבא. אבל לזלזל במחירון של הכלים שלך? בדיוק כמו לחרבן על מאוורר.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    האמת שבמטרו הציעו לי יותר (משהו כמו 8000-9000 מתחת למחירון) כשתמחרו באופן מלא את האופנוע והתוספות שאני צריך (משקף גבוה, סבל וארגז) שגם על זה הם מרוויחים ולא חישבו את אותן תוספות ויותר שיש על האופנוע שלי. אם זה מה שאני יכול לקבל עבור הוורסיס שלי, אני מעדיף למכור אותו למישהו פרטי שקצר במזומנים מאשר שסוכנות חזירית כלשהי תעשה את הרווח (שאל את שושני).

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    האמת שבמטרו הציעו לי יותר (משהו כמו 8000-9000 מתחת למחירון) כשתמחרו באופן מלא את האופנוע והתוספות שאני צריך (משקף גבוה, סבל וארגז) שגם על זה הם מרוויחים ולא חישבו את אותן תוספות ויותר שיש על האופנוע שלי. אם זה מה שאני יכול לקבל עבור הוורסיס שלי, אני מעדיף למכור אותו למישהו פרטי שקצר במזומנים מאשר שסוכנות חזירית כלשהי תעשה את הרווח (שאל את שושני).
    וזאת בעיני הגישה הבריאה ביותר.
    טרייד אין הוא גוף כלכלי, והוא נמצא בפוזיציה של כוח (הרי אם הגעת אליהם - אז כבר ברור שאתה מתקשה/לא רוצה למכור את האופנוע בעצמך).
    הם צריכים להרוויח - כדי לשלם משכורת לעובדים, לשלם על המקום, להכניס ולהוציא את האופנוע שלך בזמן שהוא עומד למכירה - ולהישאר עם ספייר כדי שיהיו מסוגלים למכור אותו מתחת למחירון לקונה רציני (כי זה השוק של רוב הכלים היום, בניגוד לשוק הרכב) או לספוג את שינויי המחירון כמה חודשים קדימה.
    בקיצור, אני מבין שאתה לא אוהב להתעסק במכירה, אז יש לך 2 אופציות:
    1. לפרסם את האופנוע מתחת למחירון. אם האופנוע טוב, אני מניח שימכר די מהר (ורסיס 1000, כן? לא טעיתי?).
    2. לעשות כמו שעשו שניים מהחברים שלי בשנה האחרונה, ולבקש ממני לטפל לך המכירה תמורת סכום סביר כלשהו. יוצא הרבה יותר זול מטרייד אין
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

א.הזקן
    מהיכרות שלי עם קקטוב זה יכול להיות אופציה נהדרת

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    2. לעשות כמו שעשו שניים מהחברים שלי בשנה האחרונה, ולבקש ממני לטפל לך המכירה תמורת סכום סביר כלשהו. יוצא הרבה יותר זול מטרייד אין
    תודה. אשקול את האופציות שלי לאחר יום חמישי. סיכוי סביר שאעזר בך - אשלח בפרטי כשיהיה רלבנטי.

Senior Member
    טוב, אז היום רכבתי על ה-FC MOTO 800.

אז נכון שהוא עולה רק 65,000 שקלים, אבל הוא לא לגמרי אפוי. בעיני לא בר השוואה לאף אחד מהאחרים שרכבתי עליהם. אני מניח שאפשר להגדיר אותו כערך טוב לכסף, אבל אם אפשר למתוח את התקציב עדיף ללכת על, נניח, טרייסר.

בסוף קבלתי הצעה סבירה על המוטוגוצי וקניתי אותו.

דרז, רק לידיעה - בדקתי את הריקול לשסתומים. זה עבור מודל 2021 (עם המנוע שהשתנה קצת) לא עבור הישנים יותר.

ובא לציון גואל (כמעט. צריך עוד למכור את הוורסיס).

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    תתחדש, ושים מגני מנוע שלפי דעתי חובה באופנוע הזה.
    אגב לא יודע אם זה כבר מגיע עכשיו עם האופנוע אבל בשביל הניווט על המסך צריך דונגל, לפי דעתי שווה את הכסף אם עדיין דורשים תשלום עבור זה.

אישית לא אהבתי את האנקי שמגיעים עם המוטוגוצי, פעם ראשונה ששמעתי צמיג מרעיש, שמתי אנג׳ל GT ונהנתי מהם מאד

אז נכון שהוא עולה רק 65,000 שקלים, אבל הוא לא לגמרי אפוי. בעיני לא בר השוואה לאף אחד מהאחרים שרכבתי עליהם. אני מניח שאפשר להגדיר אותו כערך טוב לכסף, אבל אם אפשר למתוח את התקציב עדיף ללכת על, נניח, טרייסר.

דרז, רק לידיעה - בדקתי את הריקול לשסתומים. זה עבור מודל 2021 (עם המנוע שהשתנה קצת) לא עבור הישנים יותר.

בדיוק היום קראתי על בחור ששוקל לתבוע את אבניר בגלל צניחת שסתומים בדגם הזה.

בלי תמונות זה לא קרה.

תתחדש א' היקר
    מה בדבר מפגש פסגה שנראה את היצירה.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    בדיוק היום קראתי על בחור ששוקל לתבוע את אבניר בגלל צניחת שסתומים בדגם הזה.
    שוקלים למינהם אף פעם לא תובעים, כנראה סידרו לו הכל אבל הוא רוצה פיצוי
    If you want to shot, shot, don't talk