ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
שמדברים על אופנוע סלחן יותר או פחות מדובר בדרך כלל בסל״ד של שיא המומנט ובגאומטריה של האופנוע , שתי הנקודות האלו כמעט ולא השתנו אם בכלל ובעצם זה אותו אופנוע עם שינוים קלים ככה שלהגיד שהוא פחות סלחן זה מאד סובייקטיבי כי אין לזה הוכחות בשטח
1. בהשוואה לקודם הנוכחי רגיש מאד לשינויי מצערת במיוחד בהילוכים הנמוכים שקיבלו יותר בוסט.
2. שינוי המשקל מורגש במהירות נמוכות ובחניות, נעילה או שימוש לא זהיר של הבלם הקדמי במהירות נמוכה במהירות 0 תשכיב את האופנוע.
3. בהטיה בתוך סיבוב בהילוך נמוך 2-3 מכת גז תביא בהכרך להרחבת הקו של הגלגל האחורי החוצה נגד הכיוון.
4. הכידון רגיש יותר להיגוי הפוך - לא ברור לי אם מדובר בלחץ אוויר או סוג הצמיגים אבל זה המצב נכון לעכשיו.

כל התופעות האלה נשלטות ולטעמי מוסיפות עניין, אני מאוד אוהב את תוספת הכוח בתחילת הנסיעה ויכולת החלקת הגלגל אבל לרוכב לא
זהיר זה עלול להיות קצת מבלבל. את התשובה הסופית נדע רק כשאחליף צמיגים ורפידות נכון להיום לתחושתי מדובר באופנוע שונה מהקודם
לטוב, ואני מאד שמח על ההחלפה.

עשיתי רכיבה אחת ללא ארגזים מיד בהתחלה כשקניתי, בהזדמנות אני אנסה את זה שוב להבין את ההבדל, גם מצב מגן הרוח שונה למצב הכי
תחתון שלו, אני מקבל מעט תוספת רוח לכתפיים שזה נהדר בקיץ ופחות התנגדות האופנוע לרוח כך שבפועל יש פחות מערבולת.

לגבי הגיאומטריה, אני מניח שהשימוש בבולמים האלקטרוניים כן משנה את הגיאומטריה של האופנוע, או את היציבה שלו, זה מורגש בגובה
האופנוע כשאתה מעביר מתוכנית לתוכנית בישיבה על האופנוע, בתאוריה גם אם השינוי לא נראה חיצונית, לאפשרות כיוון עמוסי הקפיץ בכיווץ
ובפריקה אני מניח שיש השפעה על תגובות האופנוע והפידבק שמתקבל מהשלדה והכביש.

אני לא יודע להסביר את זה מדעית, אבל אני כן יכול לספר על התחושה ולתחושתי האופנוע התחדד ויותר קשוב לפקודות הרוכב לטוב ולרע.