4921 ק"מ
סולו, רכיבות סולו הן מתת האל, זה בעצם זמן מזוקק שלך עם עצמך, מי שלמד לחיות עם עצמו בשלום מרוויח כמה פעמים, ויצליח ליצוק את ההנאה
למטבעות זהב טהור.
בניגוד לרכיבה בקבוצה בה יש תוספת משתנים רבים, יותר סייגים ואוירה אחרת ברכיבת בדד אתה קובע הכל, אחראי רק על עצמך, הקצב שלך, המסלול
שלך יוצא כשמתחשק ורוכב ללא הגבלת זמן כיוון או מרחק, ברגע שמיצית ניתן תמיד להפוך כיוון ולחזור.
מאז שהשתחררתי השארתי מאחור דברים רבים שהיו סמלי חיי ומאפיינים חזקים בסדר יומי. נעשיתי הבעלים היחידי של הזמן שלי, קבלת החלטות אישית
ויכולת לעשות כל מה שבא לי באותו הרגע. השמש הציצה לרגע, ומתחשק לי לנשום אויר? קל עולה על הציוד ויוצא לא חייבים מסלול יוצא רוכבים וחוזרים
ועדיין נישאר זמן לעוד.
רכיבה בגשם? כייף במיוחד עם הציוד שיש לי, הבעסה היחידה ברכיבה כזו הזה הלכלוך שנדבק לאופנוע ושאני אף פעם לא מצליח לנקות באמת. החורף
הוא זמן הרכיבה לאזור ים המלח סדום ערד כביש 90 פשוט יפה ונפלא. אבל גם הרי ירושלים נראים אחרת באפור כבד סלעים רטובים וריח משכר, זרימות
מים בוץ וירוק טרי של תחילת החורף.
מוזיקה נהדרת נשפכת באוזניים הביצוע של "זהו-זה" לשיר הנפלא של קלפטר צליל מכוון כולל את קטע הסלו של הנפטר בעצמו מצמרר ומכניס בדיוק לאוירה
של רכיבת חוף.
פשוט כייף