6690 ק"מ
אמש התקבלה הודעה ראשונית שהמעבורות אכן תצא ב-13.4 כמתוכנן כיוון שמדובר ביום שאחרי החג השני ביום ה'
הקרוב אקבל את לו"ז שעלי להגיע עם האופנוע לנמל חיפה לשם השלוח, המקום נשמר עבורי.
לכאורה צעד חשוב אבל, עד שאני לא אדע במפורש שהאופנוע יוצא (תקלות ניירת או משהו אחר) לא ניתן לרכוש כרטיסי
או לעשות ביטוח טיסה מה שאומר שבגלל החג יהיו לי רק את ימי חול המועד להשלים את הפרוצדורות.
היום גם יכנס האופנוע למוסך לבצע בדיקת "מה נישמע" סוכם על החלפת שמנים כשאני מתכוון להחליף את השמן ללקווי
מולי כפי שהיה באופנוע הקודם. תבוצע גם התחברות למחשב על מנת לבדוק תקלות נסתרות וכמובן מעבר על כל הברגים
כולל של מנשאי הארגזים שימון וסיכוך החלקים הנעים ובדיקה כללית.
כיוון שאני יוצא לארצות מפותחות יחסית באירופה אני פחות מודאג מנושא תקלות כיוון שרשת הביטחון של המוסכים שם
יכולה לספק שירות מצוין במקרה של תקלה לא צפויה.
הטיול הזה בניגוד לטיולים קודמים הוא יותר טיול ספונטני כשאנחנו נגלה ונחקור מקומות מעניינים אותנו ללא לו"ז מוגדר
או בתי מלון שבחרנו מראש, אבל על מנת לספק לגוף ולנפש מנוחה אמתית בחרתי מראש בכל אזור שנהיה כמה מלונות
מרשימים וסימנתי אותם באפליקציה כמועדפים, האפליקציה של בוקינג יודעת לזהות את המקום בו אתה נמצא ונותנת לך
הזדמנות לבחור את המלונות שסימנת מראש במידה והם פנויים. נוח ונחמד לשימוש.
כהכנה מנטלית גם צפית בשבועות האחרונים בעשרות סרטונים של מטיילים ובלוגרים על אופנועים בעיקר באזורים בהם אנו
עתידיים לשהות גם על מנת לחוש את הקצב והנופים אבל בעיקר ללמוד איך המקומיים מתנהגים שם היכן ואיך הם מחנים
את האופנוע הם נהוג להשתחל בין רכבים או לגנוב תור במעברי הגבול/תשלום אגרה וכד, ואיך הם מתנהגים בכלל, כפי
שנאמר ברומא התנהג כמו רומני...
מפלס ההתרגשות מתחיל לעלות וזה מתחיל להיות כבר אמיתי מאד...