ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
1. השיפורים שציינתי אינם חובה, ולא תורמים כלום בשטח. הם תורמים בטיולי כביש ושבילים ארוכים.
לשטח, השיפורים היחידים שאתה צריך - זה למגן את האופנוע מכל עבר.
2. גם אני התחלתי מדו"ש קרבי (גאס גאס קאמי) מתוך מחשבה שארכב בעיקר שבילים. תוך חודש התחלתי לחזור הביתה על אופנוע שבור נפילות בעליות מסולעות...
3. לא יצא לי להרכיב על ההונדה, אבל זה אפשרי. יצא לי בזמנו להרכיב על אופנוע אינדורו מקצועי ללא רגליות מורכב... כך שזה בעיקר תלוי במורכבת - עד כמה היא שרוטה (או לחילופין - עד כמה היא סומכת עליך ומוכנה להתפשר על הנוחות).
4. אם האופנוע ישמש לשטח בלבד - לך על כלי מקצועי (WRF למשל). אפשר לעלות איתו לכביש, אבל זה ממש לא כיף ברגע שאתה עובר את 70-80 קמ"ש.
5. ה-DRZ הוא גם אופציה מעולה. גם ממנו ניתן לבנות אדוונצ'ר במידה ורוצים (ושופכים כסף), הוא מתנהג סביר הן בכביש והן בשטח. הוא יקשה עליך מאוד בכל דבר שלא שביל מהודק עקב המשקל.
ניתן למצוא כלים בכל תקציב - מאיזור העשיריה לכלים מתחילת שנות ה-2000, ועד 30-40K לכלים שמורים ומאובזרים בני כמה שנים.
קודם כל תודה על העזרה וההכוונה.
הרגשת ששברת את האופנוע כי תוך חודש מרגע שעלית עליו הגעת לגבול היכולת שלו? אני לא מאמין שאגיע למצב הזה, במידה וכן? אמכור את האופנוע בהפסד של כמה אלפי ש׳׳ח ואמשיך הלאה אחרי הבנה של מה אני רוצה, בכל מקרה קצת קשה לי להאמין בזה כי האומץ שלי בשנים האחרונות נמצא במגמת ירידה.
בעבר הייתי רוכב דאוןהיל על אופניי הרים, היום לא מדמיין את עצמי גולש את מנרה על אופניים. התבגרתי.

איך באמת הגאס גאס? שווה לפזול לכיוונו?

כמו שאמרתי, בשבועות האחרונים היה לי יחסית צמוד כתום 125 ׳׳אנדרו׳׳ 2 פעימות, אומנם אפשר לעלות לכביש, אבל לחלוטין לא נהנתי.
כרגע הכיוון הוא לא כלי מקצועי כי אני רוצה גם להשתמש בו לכביש מידי פעם או לטיול מזדמן במרחק 20 דק׳ בלי צורך לסוע עם טנדר עגלה ולהפוך את האירוע לכבד יותר. אני חושב שדו׳׳ש מקנה ורסטיליות שכלי ׳׳מקצועי׳׳ לא ייתן לי.

כמה הdrz יהווה מכשול להתקדמות בשטח למול הwrr?

יש לך מידע על הwr250F?