ווחיאט אלישע שיפשפתי את העיניים זה מה שכתוב בספר התורה שלך
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4...A6%D7%A0%D7%99
שכיחותו באטמוספירה היא 0.041 אחוזים.
העיקר התפדחת
תלוי איך אתה מסתכל על הכדור- כסלע שמסתובב בחלל או בית גידול מורכב ממערכת מסובכת ומלאת חיים שפועלת באיזונים מופלאים בין כל הקיים בכל האזורים ובכל הגדלים והגבהים רק כדי ש...(נעזוב את הסיבה) שכל העסק ימשיך להתקיים ולא ייהרס. לכל "דבר" (דומם חי צומח או מרכיב) במערכת יש תנאים שיאפשרו לו לשגשג וכאלה שיגרמו לו לגווע.
ההשפעה של האדם על הכדור לא נובעת רק מכמות האנשים אלא בעיקר מהדברים שאנשים מייצרים, כולל מה שלא נמצא במחסנים לוגיסטים ואולמות ייצור- לדוגמא, סטרס.
יש אלפי סוגי בע"ח שרואים שומעים או מריחים בני אדם ונכנסים לסטרס ברמות שונות. אי אפשר לכמת את השפעת שינויי ההתנהגות של בעלי החיים שחוו תעוקה מבני אדם על עצמם, על הצמחיה ולא על האדמה שמחזיקה את הצמחיה.
אם בני האדם לא היו מייצרים סטרס -הייתי רואה צבוע בחניה נמיה בסלון ולוטרה במטבח. כל מערך השבילים הטבעי היה משתנה לחלוטין. צמחים אחרים היו גדלים במקומות אחרים, גבעות חשופות היו ירוקות ואולי ההיפך. הסטרס הוא רק דוגמא למרכיב שאי אפשר לכמת.
אי אפשר למדוד את השפעת תוצרי האדם באמת.
אנחנו כן יודעים שהאדם מזיק לטבע (כפי שהציבור חושב על המונח) ולא רק בהרג מציד ודיג.
הצגת עמדה שכל עוד אין מספר רצוי של אנשים כשאי אפשר בכלל לכמת את הנזק וההשפעות- הטענה שווה לפח.
אבל אם תנסה לאכלס באקווריום ביתי 100 דגיגוני נסיכת הנילוס תבין די מהר שהטענה בבסיסה מחזיקה מים, גם כשאין מספר מדוייק. יש גבול לכמות והאיכות והוא נמצא שם. הפואנטה היא לא המספר, אלא מה האנשים האלה עושים והאם הכדור צריך את מה שהם עושים. זה לא הפחמן או החמצן וזה לא הרעש או הלכלוך. זה הרבה מעבר.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
'פְּרוּ וּרְבוּ וּמִלְאוּ אֶת הָאָרֶץ וְכִבְשֻׁהָ, וּרְדוּ בִּדְגַת הַיָּם וּבְעוֹף הַשָּׁמַיִם וּבְכָל חַיָּה הָרֹמֶשֶׂת עַל הָאָרֶץ'.
סטרס עאלק.
מתנהל כאן בירור חד משמעי בין בני האדם .
או שאתה עובד עבודה זרה, ה"מדע" היא הדת שלך. מאמין במודל ההליוצנטרי, ושאתה אפס מאופס ביקום הגדול והאינסופי (אגב איך זה מסתדר עם הכח והיכולת לשנות אקלים אין לי מושג) , יש לך תמונה של גרטה ליד המיטה שאתה מנשק כל בוקר, ואתה החלק ב ב"הורה ב"
או.
שאתה מאמין בבורא ובתורה הקדושה. וממנה נגזר שהאדם הוא פאר היצירה "ותחסירהו מעט מן האלוקים"
תזכורת -
https://youtu.be/e3iH-Ue0E1c
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
מילא הדיכוטומיה אבל פספסת את הפואנטה.
אי אפשר למדוד את ההשפעה של בני האדם על הטבע, לדוגמא הבאתי את השפעת הסטרס.
ניסיתי להמחיש שלא הכל שחור ולבן.
אפשר להיות מדען דתי ואפשר לתת אמון בחלק מהמדע או בחלקים מהתנ"ך.
אפשר להאמין בבורא ואפשר להאמין במתמטיקה. זה לא בדיוק סותר, לעניות דעתי.
אפשר לרכב על אופנוע שטח עם פגיעה גדולה או מינימלית.
אפשר לדוג ולשמור על אוכלוסיית הדגים.
ואפשר להמשיך ולהרוס, לכרות, לזהם, להכחיד כדי להתרבות עוד ועוד- עד שיום אחד זה כבר לא יהיה אפשרי.
על זה אני מקווה שאנחנו מסכימים. בשטח נתון יש מספר מוגבל שבו אפשר לשכן אנשים להאכיל ולהשקות אותם ולדאוג להם לאנרגיה.
כל זה אומר תומך בפואנטה- מספר בני האדם הוא לא העניין אלא ההשפעה שלהם על הסביבה.
ההשפעה נובעת מתפיסות אמונות וגישות והתפיסות האמונות והגישות נובעות ממה שהם יודעים.
___
נניח מצב היפותטי.
מתגלים מקור אנרגיה נקיה בלתי מוגבלת יישימה שלא מזהמת ומקורות מים ומזון בלתי מוגבלים ולא מזהמים.
במצב הנוכחי של האנושות, זה יביא לשלום ואחווה נצחיים בין בני האדם או שיהיו עוד מלחמות?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
באמת לא בדקתי,
אבל העובדה שהאחוז הוא נמוך, לא אומרת שאין לזה השפעה.
השוואה,
האם היית מוכן שיהיה לך בגוף אפס נקודה אפס משהו אחוז ציאניד?
שוב,
לא יודע אם יש השפעה או אין. אבל אם אתה רוצה להעלות טענה, אל תהיה תמגוג, תראה גם ש 0.0x הם באמת חסרי השפעה.
מדהים!!!
הטענה שיש השפעה באה מהצד שלכם זומבים.
וחובת ההפרכה עלי???
ואני דמגוג.
עולם הפוך ראיתי
אולי עליה בטמפ' בעקבות שינויים סולארים מגבירים את אחוז הפד"ח ?
יש מעט מאד מאד מחקרים אשר מאשררים זאת עם גרפים, אבל הם לא ממומנים ומתוקצבים, ובגלל זה הם מועטים.
האג'דה שלכם תוקעת חץ ומסביבו מציירת מטרה.
ושוב - נא להבחין בין זיהום לבין פד"ח .
אף אחד לא אוהב שמחרבנים לו בסלון. גם לא "מכחישי האקלים"
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 06-11-2022 בשעה 10:44.
איזו אג'נדה?
יש לי אג'נדה?
הרכב השני שלי הוא סולר מזהם, ואני אוכל בשר בקר מתי שמזדמן.
אני פשוט אומר שלצעוק שאחוז x או y של משהו הוא חסר משמעות מכיוון שאין ליאו לך מושג מה המשמעות של זה.
אני גםלא אומר שאתה טועה,
אני רק אומר שאתה לא מביא כאן טיעון, אל דמגוגיה (גם אם אתה לא מתכוון לזה).
אם היית רושם מיד אחרי המשפט שרשמת גם משהו בסגנון של "הוכח שפחות מ1% הוא חסר משמעות ולא מדיד מבחינת כליאת קרניים חוזרות" (או שקרכלשהו אחר) היה אפשר להתייחס לזה.
אחרת זה בבל"ת בדיוק כמו שיזוף הרקטום.
אני אחזור שוב -
אתה טוען שאם אחוז הפחמן עולה ב 0.01 אחוזים - הטמפ' תעלה במעלה, ואז כל האנטרטיקות ימסו ואז יהיה צונאמי ואז הילדים שלנו ימותו. תוך 10 שנים! מה שנטען כבר לפני 30 שנה!!!
ועכשיו אני צריך לשבור שיניים להפריך את הגוזמאה הזו?
תודה יש לי דברים טובים יותר לעשות, למשל לשזף חור תחת - עובדה שזה עזר לי לא למות מקורונה בלי שום סמרטוט על הפנים או זריקת רעל.
אבל אני לא טוען את זה.
אני רק אומר שצעקנים יש מספיק בפייסבוק.
כאן הייתי מצפה לדיון יותר ענייני.
אתה צודק סליחה שאני מוריד את רמת הדיון