עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 66

אשכול: דעה: רכב חשמלי אינו הפתרון אלא בעיה בפני עצמה. (כותרת ערוכה)

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אבל אני לא טוען את זה.
    אני רק אומר שצעקנים יש מספיק בפייסבוק.
    כאן הייתי מצפה לדיון יותר ענייני.
    מאד קשה לעשות דיון ענייני עם רוב האינפורמציה מוטה לצד מאד מסויים ואינפורמציה שלא מוגדרת פייק ניוז.
    קח לדוגמא את החיסונים בזמן הקורונה אתה הוגדרת משוגע (ע״ע אושרת קוטלר, אורלי וגיא) אם הבעת חששות לגבי בטיחותו.
    היום כבר יש מקורות מוסמכים שהחליטו סופסוף לשבור שתיקה ואומרים שיש בעיתיות עם החיסון והוא בוודאות לא בטוח כמו שאמרו, לדוגמא יש איסור עכשיו לחולי סרטן לקבל אותו בהרבה מדינות בגלל שהוא מעודד גדילת תאים סרטניים.

חזרה לנושא שלנו גם כאן עוד כמה עשורים ילמדו על התרמית הזאת בבית הספר או שפשוט יעדיפו לשכוח את הטימטום המשיחי הזה אבל זה יהיה אחרי שמיליונים ימותו (אל דאגה לא בעולם המערבי) בגלל שהכלכלה הירוקה לא עובדת.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מאד קשה לעשות דיון ענייני עם רוב האינפורמציה מוטה לצד מאד מסויים ואינפורמציה שלא מוגדרת פייק ניוז.
    קח לדוגמא את החיסונים בזמן הקורונה אתה הוגדרת משוגע (ע״ע אושרת קוטלר, אורלי וגיא) אם הבעת חששות לגבי בטיחותו.
    היום כבר יש מקורות מוסמכים שהחליטו סופסוף לשבור שתיקה ואומרים שיש בעיתיות עם החיסון והוא בוודאות לא בטוח כמו שאמרו, לדוגמא יש איסור עכשיו לחולי סרטן לקבל אותו בהרבה מדינות בגלל שהוא מעודד גדילת תאים סרטניים.

חזרה לנושא שלנו גם כאן עוד כמה עשורים ילמדו על התרמית הזאת בבית הספר או שפשוט יעדיפו לשכוח את הטימטום המשיחי הזה אבל זה יהיה אחרי שמיליונים ימותו (אל דאגה לא בעולם המערבי) בגלל שהכלכלה הירוקה לא עובדת.
    אפשר הפניות למקורות שמאשרים הגבלות כאלה? אני מצאתי רק דיווחים אנקדותים

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מילא הדיכוטומיה אבל פספסת את הפואנטה.
    אי אפשר למדוד את ההשפעה של בני האדם על הטבע, לדוגמא הבאתי את השפעת הסטרס.
    ניסיתי להמחיש שלא הכל שחור ולבן.
    אפשר להיות מדען דתי ואפשר לתת אמון בחלק מהמדע או בחלקים מהתנ"ך.
    אפשר להאמין בבורא ואפשר להאמין במתמטיקה. זה לא בדיוק סותר, לעניות דעתי.
    אפשר לרכב על אופנוע שטח עם פגיעה גדולה או מינימלית.
    אפשר לדוג ולשמור על אוכלוסיית הדגים.
    ואפשר להמשיך ולהרוס, לכרות, לזהם, להכחיד כדי להתרבות עוד ועוד- עד שיום אחד זה כבר לא יהיה אפשרי.
    על זה אני מקווה שאנחנו מסכימים. בשטח נתון יש מספר מוגבל שבו אפשר לשכן אנשים להאכיל ולהשקות אותם ולדאוג להם לאנרגיה.
    כל זה אומר תומך בפואנטה- מספר בני האדם הוא לא העניין אלא ההשפעה שלהם על הסביבה.
    ההשפעה נובעת מתפיסות אמונות וגישות והתפיסות האמונות והגישות נובעות ממה שהם יודעים.
    ___
    נניח מצב היפותטי.
    מתגלים מקור אנרגיה נקיה בלתי מוגבלת יישימה שלא מזהמת ומקורות מים ומזון בלתי מוגבלים ולא מזהמים.
    במצב הנוכחי של האנושות, זה יביא לשלום ואחווה נצחיים בין בני האדם או שיהיו עוד מלחמות?
    אני לא יודע עד כמה זה קשור לדיון אבל תמיד כף להפליג לכיוונים נוספים. פעם שעברה שהעולם התקרב ל"גבול" של האוכלוסיה המציאו את הדישון התעשיתי. לך תדע מה צופן העתיד
    https://www.bbc.com/news/business-38305504

דעה: רכב חשמלי אינו הפתרון אלא בעיה בפני עצמה. (כותרת ערוכה)

ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    אפשר הפניות למקורות שמאשרים הגבלות כאלה? אני מצאתי רק דיווחים אנקדותים

אני כבר לא מעלה קישורים כי על כל קישור יש איפה שהוא fact checking מטעם האיחוד או הWEF שטוען אחרחת ככה שזה חסר טעם במיוחד שאתה כבר הכנת את טיעון ה״אנקדותי״
    עובדתית בישראל אם אתה חולה סרטן ותיגש לקבל את החיסון השלישי או הרביעי לא יתנו לך.

אגב בדיוק לפני שבוע בגרמניה בערוץ NTV שאין יותר מיין סטרים ממנו פירסם שמחקר גרמני מצא שהקורונה מעשה ידי אדם, לא עטלפים ולא השוק שליד המעבדה, וירוס שברח לסינים, שאמרו את זה בתקופת הקורונה אותו ערוץ קרא לזה פייק ניוז.

לאט לאט השקרים נחשפים.
    מבחינת התחממות גלובלית אתה לא שואל את עצמך איך ניו יורק לא מתחת למים כבר?

אגב מה ש א הזקן כתב ומה שחברת וולבו פירסמו זה פחות או יותר אותו הדבר מה שפרופסור במכון ממשלתי גרמני כתב לפני 3-4 שנים רק שהמחקר שלו הקדים את זמנו והורידו את המחקר שלו מהאינטרנט (כנראה פוטר) והשיא היה שהEU נתן לתלמידי בית ספר לעשות fact check למחקר והם מצאו שהחישובים בו אינם נכונים ואז העלו את זה מבלי להתבייש לאתר של הEU

אגב מה ש א הזקן כתב ומה שחברת וולבו פירסמו זה פחות או יותר אותו הדבר מה שפרופסור במכון ממשלתי גרמני כתב לפני 3-4 שנים רק שהמחקר שלו הקדים את זמנו והורידו את המחקר שלו מהאינטרנט (כנראה פוטר) והשיא היה שהEU נתן לתלמידי בית ספר לעשות fact check למחקר והם מצאו שהחישובים בו אינם נכונים ואז העלו את זה מבלי להתבייש לאתר של הEU
    אני מסכים איתך שהעיתונות בעייתית. אחת הבעיות שאחד המחקרים הראשונים פרסם טווח של התחממות גלובלית והעיתונות לקחה את המקרה הגרוע ביותר ומאז כולם מדברים על זה שהמדענים טעו. בינתיים לפי הבנתי אנחנו עדיין בתוך התחזיות של אותו מחקר מושמץ. בעייה שנייה זה לאנשי הארץ השטוחה אז לא נראה לי קשור לפה.
    חוץ מזה השוואת מפות מראה שהקרחונים נסוגים המים עולים (איי מרשל) וכו.
    האם הבעייה שלך זה הסיבה לכך או הקצב או התחזית או הניסיונות לסיכול?

אני מסכים איתך שהעיתונות בעייתית. אחת הבעיות שאחד המחקרים הראשונים פרסם טווח של התחממות גלובלית והעיתונות לקחה את המקרה הגרוע ביותר ומאז כולם מדברים על זה שהמדענים טעו. בינתיים לפי הבנתי אנחנו עדיין בתוך התחזיות של אותו מחקר מושמץ. בעייה שנייה זה לאנשי הארץ השטוחה אז לא נראה לי קשור לפה.

הבעיה שלי זה שכמו שמישהוא כבר אמר לפני, הם לא מסוגלים לחזות את מזג האוויר מחר אז בעוד 10 שנים?
    מכיר if you build it they will come? עם ההתחממות הגלובלית זה אותו הדבר, יש בכל העולם אוניברסיטאות עם תארים בתחום ההתחממות הגלובלית ושהסטודנטים האלו יוצאים לעולם זה כמו להיות עם פטיש ולראות רק מסמרים, תוצאות המחקרים ידועים מראש כי הרי הם ירקו לבאר שהם שותים ממנה.

עכשיו אם התחממות גלובלית אכן מעשה ידי אדם או לא לפי דעתי לא משנה אם אכן קוורה כאן משהוא כזה זה מגוחך לחשוב שאנחנו יכולים לעשות משהוא לעצור את זה בטכנולוגיה הקיימת.

Senior Member

אתה מזכיר את איי מרשל אבל הם אטולים, שוניות אלמוגים ששרדו שקיעה של איים וולקניים. לכל עניין וצורך, האיים האלה הם יצור אורגני חי והמצב שלהם דינאמי. חלקים מסוימים יכולים לשקוע ואחרים לעלות. תעבור על מחקרים שדנים בנושא הזה ותגלה לא מעט כנות בנוגע לזה שאין להם ממש מושג ושהם מתעסקים בעיקר בספקולציות.
    חשוב להזכיר שהאטולים ששוקעים באיי מרשל עושים את זה בקצב גבוה בהרבה מזה של עליית מפלס המים הגלובלית (בעצמה, מאוד מינורית) ולצידם יש גם אטולים שדווקא מטפסים (טובלו השכנה גדלה בכמה אחוזים בעשרות השנים האחרונות).

Senior Member
    גם המלדיביים היו אמורים כבר להתפנות אבל הסינים בונים שם בקצב מטורף וזה אומר שהכלכלנים חושבים שמדובר בפיקציה.
    יש שטיפת מוח ירוקה, אין בכלל ספק. מאוד קל לקדם אג'נדות גלובליות כשיש לך מדענים חברתיים.
    כאלה שמונעים מתוך יצר שלא קשור לתחום עיסוקם.
    לתפיסתי בישראל קידמו בעשורים האחרונים מספר אג'נדות שצמחו באופן לא אורגני בנוסף לירוקיזם כמו הומואיזם או שלומאיזם.
    זה אומר שמישהו שפך כסף כדי לממן מחקרים, להפיץ אותם, לעשות יח"צ בתקשורת הממוסדת ובעיקר להשתיק כל אדם שחושב אחרת.
    כל זה עדיין לא אומר שאנחנו משפיעים על הכדור לטובה ואין נזק.
    אמנם הזיהום ממנועי בעירה כנראה אינו הגורם להתחממות כדור הארץ אבל משהו משתנה באופן מהיר יחסית באקלים.
    עם כל הידע והאינטרטט קשה מאוד להבין באמת מה קורה בקנה מידה כזה. מבחינתי זה דומה מאוד לקורונה.
    יש קבוצה "ממסדית" שמקדמת סגרים וחיסונים במימון רב ויש קבוצה "אנרכיסטית" שמתנגדת ובשתי הקבוצות ההתנהגות השלטת והרושם האישי שלי שלא הכל מתרחש מתוך דאגה לציבור. לכן המידע באף אחד מהקבוצות לא מונגש מבוסס ושקוף. צריך כביכול להאמין ולבחור צד ולא לקבל החלטה שנסמכת על נתונים.
    אנחנו לא יודעים הכל. באסה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Junior Member
    יאללה נקים קבוצת מחקר פרטית
    לרכב עם כולם אבל בקצב שלי

דעה: רכב חשמלי אינו הפתרון אלא בעיה בפני עצמה. (כותרת ערוכה)

כדי להבין את הטימטום צריך להסתכל על העבר, על שנות ה70 וה global cooling התחזיות של אל גור שלא התממשו, הקביעה שמונסודיום גלוטומת מסוכן לבריאות שבסוף מסתבר שעדיף על מלח, הקולסטרול בביצים שהפכו לתקופה לאוייב העם ועוד, נראה שכבר עשורים מדענים קובעים את התוצאה ואז עושים את המחקר סביב זה.
    ה״משבר האקלימי״ רץ הכי הרבה זמן משאר התרמיות כי יש בתוכו הרבה אג׳נדות שונות, גם גרטה פתאום התחילה להגיד שצדק חברתי ואיכות הסביבה לא יכולים להיות מופרדים.

מבחינתי הכל זה חלק מקומוניזם 2.0 שמסתתר מאחורי כל זה.

כדי להבין את הטימטום צריך להסתכל על העבר, על שנות ה70 וה global cooling התחזיות של אל גור שלא התממשו, הקביעה שמונסודיום גלוטומת מסוכן לבריאות שבסוף מסתבר שעדיף על מלח, הקולסטרול בביצים שהפכו לתקופה לאוייב העם ועוד, נראה שכבר עשורים מדענים קובעים את התוצאה ואז עושים את המחקר סביב זה.
    ה״משבר האקלימי״ רץ הכי הרבה זמן משאר התרמיות כי יש בתוכו הרבה אג׳נדות שונות, גם גרטה פתאום התחילה להגיד שצדק חברתי ואיכות הסביבה לא יכולים להיות מופרדים.

מבחינתי הכל זה חלק מקומוניזם 2.0 שמסתתר מאחורי כל זה.
    בול, קלעת בומבה. מדובר באג'נדות שנועדו להנדס התנהגויות.

Senior Member
    די ישן אבל ״הוצף״ בימים האחרונים. מסביר את העניין די טוב:
    https://www.youtube.com/watch?v=-bYAQ-ZZtEU

Banned
    ואני אציף את זה שוב למי שפיספס,
    במקום להזין את המוח שלכם בצואה כמו נינג'ה ישראל או המהדורה, או נטפליץ - עדיף שתצפו בזה

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

Senior Member
    נאור, באמת?
    שעה ורבע. בלי לדעת מי הרשע ומה הסוף.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021