מבדיקה זריזה ה MT07 מוצג באתר של מטרו ב 500 ש"ח פחות מההורנט. אז אולי מבצע, אבל גם ההונדה מן הסתם במחיר "השקה". לא מחיר רע, אבל כנראה שיכל להיות קצת יותר זול.
ה-CB750 הורנט הוא האופנוע הראשון בפלטפורמה החדשה של הונדה, שנכנסת ראש בראש בימאהה MT-07 ונגזרותיו, והוא מעלה את הרף בסגמנט ושומר על מחיר נמוך; מבחן דרכים מההשקה העולמית; הווידאו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a8%d7%9b%d7...c%d7%9e%d7%99/
מבדיקה זריזה ה MT07 מוצג באתר של מטרו ב 500 ש"ח פחות מההורנט. אז אולי מבצע, אבל גם ההונדה מן הסתם במחיר "השקה". לא מחיר רע, אבל כנראה שיכל להיות קצת יותר זול.
הוא הולך להחליף את ה-CB650R?
אם כן, חבל.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מה הכוונה?עם התנהגות תלת-ממדית
נייסה-CB750 הורנט מיוצר במפעלי הונדה ביפן
האם יש לו תושבות/הכנה לחיבור ג'ק אמצע?
מפתיע לקרוא מילים כגון "פאן פאקטור" ו-"שמחת חיים" מאופנוע של הונדה, אולי עדיין יש תקווה לכלים יותר שובבים מהיצרן הרדום?
עובד לא רק ב'גלגול' אלא גם ב'עלרוד', ובקלות. למשל כניסות חזקות לתוך פניות על הפרונט, או ווילי'ז.
לא יודע אם יש הכנה לרגלית אמצע. לא בדקתי.
זה אשכרה ככה. אופנוע שמח.
וזה היה אחד הנעלמים החשובים ביותר במבחן הזה, מפני שזה מעיד גם על שאר הדגמים שיגיעו על הפלטפורמה. ועכשיו אחרי שרכבתי על ההורנט ואהבתי מאוד את המנוע השמח, אני מאוד סקרן לרכוב על הטרנסאלפ.
![]()
איך הם מכוונים ל07 עם עיצוב כזה מרדים
mt-07
לדעתי אלה הטרייסר והטנרה 700.
ה-XSR700 מנסה להיות קלאסי בלי להכניס שינויים משמעותיים בגרסת הבסיס (MT). לוח השעונים שלו (או, יותר נכון, השעון היחיד) זוועתי, וגם הפנס הקדמי שלו לא משהו בעיניי. הרדיאטור עצום ובולט לעין, ואינו משתלב עם הקווים של האופנוע.
גם מבחינת חווית הרכיבה, לא זכור לי שה-XSR היה מעניין במיוחד. אופנוע שעובד טוב - בסגנון שהיה פעם שמור להונדות. עגול, חלק, שקט ולינארי ברמה שלא ממש ברור למה הוא צריך גיר ואיפה ההבדל בין הילוך שלישי להילוך חמישי. לא כוס התה שלי.
בעיניי, רטרו כמו שצריך - זה ה-Z900RS, שלצערי הרב לא מגיע יותר לישראל.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual