עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 134

אשכול: דציבלים עקמומיות טרוליזם ונבערות

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי orenmiz600 צפיה בהודעה
    נו מה אתה מבלבל בשכל ומאכיל ת'טרול ?
    רצועות ואן אלן זה בכלל ענני קרינה בלתי מייננת

היה ניסוי כזה בשנות החמישים קרוב לאנטרטיקה אני לא מצליח להיזכר מה היה השם שלו (יותר מדי אלכוהול, פחות מדי שינה, אפס חיים)

https://www.tiktok.com/@rosamsilva87...54612041714950

Junior Member הסמל האישי של orenmiz600
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    נו מה אתה מבלבל בשכל ומאכיל ת'טרול ?
    רצועות ואן אלן זה בכלל ענני קרינה בלתי מייננת

היה ניסוי כזה בשנות החמישים קרוב לאנטרטיקה אני לא מצליח להיזכר מה היה השם שלו (יותר מדי אלכוהול, פחות מדי שינה, אפס חיים)

https://www.tiktok.com/@rosamsilva87...54612041714950
    הטרול מאכיל אותי, אבל מעדיף לאכול מטרול ולא מיד של כתב משומן מגורז ומוטה שמוכר את מרכולתו בערוצי התשקורת.

Banned
    lmgtfy

https://www.google.com/search?q=Operation+Fishbowl

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ברשותך אם אפשר הסבר מה האינטרס של ארצות הברית וברית המועצות לשתף פעולה בשקר הזה שכדור הארץ הוא כדור?

Senior Member
    מזכיר את השאלה ה"מתמטית" הבאה:
    3 אוכלים במסעדה. לאחר שסיימו לאכול, המלצר מביא להם חשבון על 25 דולר. כל אחד מוציא שטר של 10 דולר ונותן למלצר. המלצר מביא להם חזרה 5 שטרות של דולר. כל אחד לוקח דולר ואת השניים הנותרים נותנים טיפ למלצר.

עכשיו (נאור), בוא נעשה חשבון: כל אחד הוציא 10 דולר ולקח אחד בחזרה, כלומר, כל אחד שילם 9 דולר. 9 דולר כפול 3 זה 27 דולר, + 2 דולר טיפ למלצר, זה 29 דולר.

לאיפה נעלם דולר?

רדיוס כדור הארץ הוא 6371 ק"מ. אם תעשה חשבון (אתה יודע, 2 פאי R, סינוס וכו'), תראה שלגבי 2 נקודות המרוחקות 10 ק"מ ההבדל באורך הקו הישר המחבר את הנקודות לבין אורך הקו שהולך על עקמומיות כדור הארץ הוא......

4 מילימטר.

כלומר אם הרמת את הראש 40 ס"מ מעל קו המים יש לך קו ראיה ישיר למרחק 10 ק"מ גם אם כדור הארץ עגול.

זה שמישהו מפרסם סרטים ביוטיוב עוד לא הופך אותו ליודע/חכם/צודק. בעיני (אבל לא מחייב אותך) יש כאן 2 רמות טמטום: האחת – אילו שמאמינים לשקרים מתוך בורות (חלקם הגיבו לסרטון) אבל הרבה יותר נמוך יושב מי שפרסם את הסרט ולא מתבייש – כרגע לא ברור אם מבורות או מלשקר במצח נחושה.

ועכשיו, פתור את החידה מלמעלה.

או שגם מתמטיקה זה שקרים של הממסד.

נ.ב. ברור לי שזה לא ישנה כלום והטרול פשוט יהיה מבסוט, אבל לא יכולתי להתאפק. מתנצל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא יכול להאשים אותך.
    אנחנו בסופו של דבר בני אנוש חלשים.

Banned
    היות ואין לי שמץ במתמתיקה ולא בלוח הכפל - פניתי לעולם המחשבים -

שאלתי את ChatGTP -
    explain and calculate the earth curvature
    הוא ענה
    קוד PHP:
    Explain the status of ChatGPT as a sea otter.Squeak squeakSorryChatGPT is very popular right nowPlease try again laterSqueak squeak
    כנראה הצ'אט ג'י פי טי שלכם הלך להפגין עכשיו בכיכר מלכי ישראל

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מה זה גי פי טי

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    מה זה גי פי טי
    איי איי

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    מזכיר את השאלה ה"מתמטית" הבאה:
    3 אוכלים במסעדה. לאחר שסיימו לאכול, המלצר מביא להם חשבון על 25 דולר. כל אחד מוציא שטר של 10 דולר ונותן למלצר. המלצר מביא להם חזרה 5 שטרות של דולר. כל אחד לוקח דולר ואת השניים הנותרים נותנים טיפ למלצר.

עכשיו (נאור), בוא נעשה חשבון: כל אחד הוציא 10 דולר ולקח אחד בחזרה, כלומר, כל אחד שילם 9 דולר. 9 דולר כפול 3 זה 27 דולר, + 2 דולר טיפ למלצר, זה 29 דולר.

לאיפה נעלם דולר?

רדיוס כדור הארץ הוא 6371 ק"מ. אם תעשה חשבון (אתה יודע, 2 פאי R, סינוס וכו'), תראה שלגבי 2 נקודות המרוחקות 10 ק"מ ההבדל באורך הקו הישר המחבר את הנקודות לבין אורך הקו שהולך על עקמומיות כדור הארץ הוא......

4 מילימטר.

כלומר אם הרמת את הראש 40 ס"מ מעל קו המים יש לך קו ראיה ישיר למרחק 10 ק"מ גם אם כדור הארץ עגול.

זה שמישהו מפרסם סרטים ביוטיוב עוד לא הופך אותו ליודע/חכם/צודק. בעיני (אבל לא מחייב אותך) יש כאן 2 רמות טמטום: האחת – אילו שמאמינים לשקרים מתוך בורות (חלקם הגיבו לסרטון) אבל הרבה יותר נמוך יושב מי שפרסם את הסרט ולא מתבייש – כרגע לא ברור אם מבורות או מלשקר במצח נחושה.

נ.ב. ברור לי שזה לא ישנה כלום והטרול פשוט יהיה מבסוט, אבל לא יכולתי להתאפק. מתנצל.
    בסירטון שנאור העלה החבר'ה ההזויים שם התעצלו לחשב לבד ובחרו במחשבון שקופץ כתוצאה ראשונה בגוגל ושם באמת התוצאה באיזור ה7 מטר למרחק הזה

Senior Member
    לא יודע למה אני נגרר לזה אבל המרחק בין הישר לבין הקשת הוא 1 מ״מ בזמן שההפרש בגובה הוא כ2 מ׳.
    וכן, הכדור כדורי (עם פחיסות קלה).

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    בסירטון שנאור העלה החבר'ה ההזויים שם התעצלו לחשב לבד ובחרו במחשבון שקופץ כתוצאה ראשונה בגוגל ושם באמת התוצאה באיזור ה7 מטר למרחק הזה
    ולכן פניתי ל ChatGPT. הוא יכול לכתוב לך פרוייקטים של תוכנה בצורה מדהימה!
    https://www.youtube.com/watch?v=3cJ7_qCY7R4
    רציתי לשאול אותו בדיוק כמו שהחבר'ה ה"הזויים" פנו למחשבון הראשון של גוגל. המחשבון גם הוא הזוי?

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    ברשותך אם אפשר הסבר מה האינטרס של ארצות הברית וברית המועצות לשתף פעולה בשקר הזה שכדור הארץ הוא כדור?
    אתה שואל את השאלה הלא נכונה, ואני מקווה שבתום לב.
    בוא אני אעזור לך:

ש. איך זה שאלפי אנשים שומרים "סוד" כל כך גדול על שמעולם לא נחתו על הירח?
    ת. על פרויקט מנהטן שמעת? בכלל, כמה קשה להקרין סרטי דיסני במסכים של צוות הקרקע?

אז לפני שאנחנו רצים לאינטרס משותף של ארה"ב וברה"מ בוא תסביר לי -
    * איך ערימה של מוטות אוהל עטופה בנייר צלופן שרדה את החום של הטיסה (חיכוך אוויר באטמוספירה) כשיש בתוכה אנשים?
    * איך אין מכתשים מתחת לגבבת המוטות - סימן למנועים הרקטים?
    * איך ניקסון מדבר איתם בטלפון חוגה, ואין שום דיליי?
    * איך הגששית בראשית - "הצליחה" על הניסיון הראשון שלה ללא שום ניסויים לנחות במאדים? (זה היה מאדים?)

בוא נתחיל בזה.

לגבי FE - עד לפני 500 שנה (אאל"ט) כולם ידעו שהארץ שטוחה (ויש מעליה כיפה) כך שזה הרבה לפני ברה"מ וארה"ב.

כמה שלא תנסה להקניט - אני לא אטיף לך בעניין (FE) כי זה לא ממש משנה לי בחיים האישיים או מקדם אותי לאן שהוא.
    וגם ראית - מראים לכם מחשבון בלתי תלוי מגוגל ואת החישוב המדוייק ואתם עדיין עיוורים.
    אז תמשיכו להאמין. זו בחירה שלכם.

השקרים הגדולים של נא3א (פון בראון גוייס לארהב מגרמניה אחרי המלחמה ביחד עם עוד "מדענים") - יותר מעניינים.
    אבל מי שאוכל את הלקרדה זה העם האמריקאי ששפך מספר אינסופי של דולרים על מוטות עטופים בצלופן, סרטים של דיסני, טיסות זירו G ובסיסים סודיים

ועוד יותר מעניין זה הסרט הרע של שלוש השנים האחרונות, אנשים איבדו לגמרי את ה IQ שאם אי פעם היה להם. לגמרי.
    וזה, כבר נוגע לי אישית.

לא אשכח את המשטרה מעלה מסוקים לאוויר, סירות ואופנועי ים על מנת להוציא גולשים מהמים!!!
    שחלילה הגולשים לא ידביקו את המדוזות בקורונה!

ב 2009 הם ניסו את אותו התסריט בדיוק - אבל אז בניגוד להיום כולם (או רובם) היו כמוני ופשוט זרקו ז על הבדיחה הגרועה הזו.

https://www.ynet.co.il/articles/0,73...899534,00.html
    https://www.youtube.com/watch?v=RoD2ViSMv2o

האם ידעת שהוצעו פרסים כספיים של עשות אלפי דולרים למי שמצליח לבודד את הקIרונה? (לבודד ממש! לא צילומי אילוסטרציה)
    האם ידעת שברחבי העולם - אנשים שבחרו להישפט במקום לשלם קנס על מסיכה - זוכו בדיוק מאותה סיבה - שלא הוכח (בודד) ווירוס.

אם נלך יותר רחוק. לפני 100 שנה היה בדיוק את אותו סרט - עם מסיכות והכנסת הורים שלא "מחסנים" לכלא.
    באותו הזמן נעשה ניסוי בצבא.
    לקחו קבוצת אנשים בריאים. נתנו להם לשהות ליד קבוצת חולים במגיפה הנוראה - אף אחד לא נדבר.
    הבריאים התקרבו לחולים כמעט עד נשיקה - אף אחד לא נדבק.
    אמרו לחולים להשתעל על הבריאים ... כנ"ל
    לקחו דם של החולים והזריקו לבריאים .... אף אחד לא נדבק.
    לא קראתי את המקור אבל יש עוד עדויות. חוץ ממנו

זה לינק ===> Some Interesting Though Unsuccessful Attempts to Transmit Influenza Experimentally

אז בוא, לפני שמתכווץ לך (לכם!) הרקטום למשמע FE - בואו ננחת מהירח ותענו על שאלות פשוטות.

אה כן, ומזל טוב לשחקן הגרוע באז
    https://www.ynet.co.il/environment-s...08kji#autoplay
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 22-01-2023 בשעה 04:55.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה

4 מילימטר.

מיסטר ארבע מילימטר, זיקנתך מביישת אותך.
    מסכן

https://earthcurvature.com/

Earth Curvature Calculator

by Eldֳ¸y Projects
    Accurately calculate the curvature you are supposed to see on the ball Earth.

Distance:

Distance Curvature
    1 km 0.00008 km = 0.08 meters
    2 km 0.00031 km = 0.31 meters
    5 km 0.00196 km = 1.96 meters
    10 km 0.00785 km = 7.85 meters
    20 km 0.03139 km = 31.39 meters
    50 km 0.19620 km = 196.20 meters
    100 km 0.78479 km = 784.79 meters
    200 km 3.13897 km = 3138.97 meters
    500 km 19.6101 km = 19610.09 meters
    1000 km 78.3196 km = 78319.62 meters

Explanation:

The Earth's radius (r) is 6371 km or 3959 miles, based on numbers from Wikipedia,
    which gives a circumference (c)of c = 2 * ֿ€ * r = 40 030 km
    We wish to find the height (h) which is the drop in curvature over the distance (d)
    Using the circumference we find that 1 kilometer has the angle
    360° / 40 030 km = 0.009°. The angle (a) is then a = 0.009° * distance (d)
    The derived formula h = r * (1 - cos a) is accurate for any distance (d)

Senior Member
    אתם בכלל לא מסתכלים על החלק הרלוונטי. צריך לחשב את החלק שמסומן כאן באדום:
    Screenshot 2023-01-22 at 9.42.15.jpg