אחלה צעד מבורך מקוואסאקי שהצהירה עד לא מזמן להיפטר ממנועי בעירה פנימית. לפחות יש כמה מנהלים שרוצים להשאיר טעם טוב.
מה שצפוי בשכונות זה רעש של טימקס מהול ברעש צווחני 4 בשורה.
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
מושלם, לא צריך יותר מזה. סאונד מטריף, מהיר וחזק אבל לא מאיים. יאללה קניתי.
אחלה צעד מבורך מקוואסאקי שהצהירה עד לא מזמן להיפטר ממנועי בעירה פנימית. לפחות יש כמה מנהלים שרוצים להשאיר טעם טוב.
מה שצפוי בשכונות זה רעש של טימקס מהול ברעש צווחני 4 בשורה.
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
אולי נסעת על אופנוע לא תקין.
הבנדיט 400 היה נייקד חמוד וכיפי.
אופנוע מהנה, קליל וקל לשליטה. עד 8000 סל"ד הייתי מגדיר אותו אפילו כ"מתון", מעל לזה - התחיל הכיף. עדיין, 54 כ"ס ב-11K סל"ד זאת לא עוצמה עוקרת סלעים.
מבחינת אופי מנוע - מזכיר מאוד את הנינג'ה 300, רק עם קצת יותר כוח, ועם היבבה של ה-4-בשורה לפני שחנקו להם ת'נשמה עם תקנות זיהום.
כל הדיבורים על ה"אופי" המסוכן כביכול שלו - נטולי בסיס.
הבעיה שלו הייתה הקהל (שלרוב, ניסה לרכב עליו כמו על סופרספורט למרות שהאופנוע מראש לא נועד לזה, והזניח את המכאניקה העדינה באופן פושע עקב מגבלות תקציב).
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 05-02-2023 בשעה 10:09.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
האופנוע היה תקין עד מאד, הקטע היה שאם אתה רוצה לשמור על קצב טוב עם כוח זמין, אתה צריך לשמור אותו בתחום הקו האדום
עכשיו בגלל היותו אופנוע ניקד, בכביש טכני (נס הרים והסביבה) למי שלא רכב על אופנועים של שנות התשעים עם הטכנולוגיה
הנחותה והמומנט הצר היה עושה טעויות. לכן היה חשוב מאד הניסיון ברכיבה.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
רוב האופנועים משנות ה-90 היו פחות ידידותיים לרוכב ודרשו מיומנות גבוהה יותר בשביל לשמור על קצב גבוה מאשר הכלים של היום.
הבנדיט 400 לא ייחודי בזה - בנדיט 1200 התרסק לא מעט גם כן אצל רוכבים שניסו לגרום לו לעשות מה שהוא לא נועד (כולל אותי) - למרות שבשימוש מנהלתי, זה היה אופנוע מדהים - נוח, יציב וממושמע.
בנדיט 400 לא היה אופנוע ספורט. כמובן שאם שופטים אותו בסטנדרטים של אופנועי ספורט (כפי שרבים עשו), אז השלדה והמתלים שלו היו גרועים. אני מאמין שלזה גם אתה מתכוון בהערכה שלך.
אם מסתכלים עליו בתור נייקד יומיומי כיפי עם קצת פלפל, מאין מקבילה ל-SV650 של היום - אז הדברים נעמדים במקומם. בשביל אופנוע יומיום, השלדה והמתלים שלו היו סבירים - בליגה של אופנועי ה-500 דאז.
אם הייתי צריך לבחור בין GS500 חדש ובנדיט 400 חדש - הייתי הולך על הבנדיט בלי לחשוב פעמיים. מכונה שעושה את אותם דברים, אבל עם הרבה יותר שמחת חיים.
בנושא השרשור:
מי בא איתי לכתוב מכתב לסוזוקי שיחזירו את הבנדיט 400 לייצור? רק עם מערכת הזרקה במקום הקרבורטורים המ***נים שלו, עם מתלים מודרניים יותר (ברמה של ה-SV650 אמורים להספיק) ועם ABS (איכסה) כנדרש בתקינה.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 05-02-2023 בשעה 16:46.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual