היי לכולם,
דינק 125 לוחצים על ההנעה כלום לא קורה,
מקצר את הריילי והוא מניע,
בדקתי את ה2 חוטים שמגיעים מהכפתור אל הריילי וכאשר אני לוחץ על הכפתור מגיע אליהם מתח, האם זה אומר בוודאות שהריילי הוא הבעיה ופשוט לקנות ריילי חדש?
היי לכולם,
דינק 125 לוחצים על ההנעה כלום לא קורה,
מקצר את הריילי והוא מניע,
בדקתי את ה2 חוטים שמגיעים מהכפתור אל הריילי וכאשר אני לוחץ על הכפתור מגיע אליהם מתח, האם זה אומר בוודאות שהריילי הוא הבעיה ופשוט לקנות ריילי חדש?
מגיע אל הריילי מתח של 11.40.
אני שומע קליק אבל כלום לא קורה
11.40 מתח נמוך מדי.
בדוק אם המצבר שלך לא גמור, או שהקטבים לא מחוזקים, או שיש גנב זרם על הקו.
אם אתה שומע קליק הבעיה בדרך כלל לא בריליי.
תחבר את ה + של הסטרטר ישירות ל + במצבר עם כבל התנעה של רכב.
אם הסטרטר לא מסובב הוא לא תקין.
טוב הבעיה בסוף הייתה בכפתור הנעה. הייתי בטוח שזה לא מישם כי הוא העביר מתח לריילי כשלחצתי עליו.
אבל בסוף מישהו אמר לי שהכפתור מעביר מתח גם לריילי וגם לסטרטר אז יכול להיות שאם יש אבק הוא מעביר רק לריילי ולסטרטר לא ולכן אני שומע את הרילי עובד אבל עדיין זה לא מניע, אז פתחתי את הכפתור וקיצרתי אותו וזה עבד
אם הכפתור היה מעביר מתח לסטרטר לא היה צריך את הריליי.
אולי יש שני ממסרים שהכפתור מפעיל ומה שעשה קליק היה ריליי נוסף ולא הריליי של הסטרטר.
האמת זה מוזר מאוד אני עוד לא בטוח מה באמת סידר את הבעיה, הרילי שנתן את הקליק אני בטוח שהוא של הסטרטר, פספסת בתגובה הראשונה שרשמתי שעל ההתחלה קיצרתי אותו מלמעלה והקטנוע הניע, ולכן הבעיה היא בטוח לא בסטרטר.
מצד שני פתחתי את הכפתור אבל לא ניקתי או משהו, קיצרתי בנהם וזה לא עבד בהתחלה !
[צריך לציין שהמצבר של הקטנוע היה גם חלש בלי קשר אבל זאת לא היתה הבעיה כי חיברתי כבלים.]
(אז באותו רגע לא היה לי כוח לחבר את הכבלים שוב ואמרתי לעצמי אני אניע את הקטנוע עם הקיק בשביל שאם יהיה סטרטר אני אוכל לשמוע את זה חזק כי יהיה חשמל חזק מהאלטרנטור.) (הייתי יחסית רחוק מהריילי בשביל לקצר את הכפתור ואז לא ידעתי אם אני אשמע את הקליק או לא)
אז הנעתי את הקטנוע, קיצרתי קצת את הרילי שוב מלמעלה בשביל לבדוק אם אני שומע את הסטרטר חזק גם אחרי שהקטנוע מונע, ראיתי שאני שומע חזק, חזרתי לכפתור קיצרתי אותו וגם לחצתי עליו וזה עבד ללא דופי,
בלי שניקתי או משהו.
זה יצא ממש מבולגן ואני מקווה שאפשר להבין אבל אני לא מוצא דרך פשוטה יותר להסביר.
בקיצור נשמע מוזר ואני לא בטוח שזה הכפתור, מצד שני אני ישבתי על הקטנוע לפני שפתחתי את הכפתור כשעתיים וניסיתי ללחוץ על הכפתור מכל הכיוונים ובכל העוצמות אז לא יכול להיות שפספסתי משהו
כמה חוטים מתחברים לכפתור של הסטרטר?
אם רק 2 אז יש רק ממסר אחד (ריליי).
מה שצילמת זה המעגל של הזרם הגבוהה - האדום זה ההדק החיובי שמחבר בין ה (+) של המנוע סטרטר ל - (+) במצבר.
והשחור מתחבר לשלד של הקטנוע (ה (-) של הסטרטר זה הגוף שלו והוא נוגע בשלד דרך הבלוק מנוע).
אם תגשר בין ה 2 אומים האלה הסטרטר נדלק.
אם תוציא את הממסר הזה מהתושבת גומי תראה שמאחוריו למטה יש את החוטים של הפיקוד - הכי סביר שמחבר של הפיקוד לא מעביר טוב חשמל.
כשהכפתור האדום - קילסוויץ' במצב השבתה יש ממסר אחר שעובד בדרך כלל אבל הממסר שצלמת לא מקבל פיקוד.
וגם אם הקילסוויץ' ברגלית צד במצב השבתה - אותו דבר.
כל הקטנועים של קימקו בנויים אותו דבר.
לפי מה שאני הבנתי מאנשים וכמה סרטונים ביוטיוב מה שצילמתי זה הריליי. זה מה שקיצרתי .
הוצאתי אותו אז מהתושבת ולא ראיתי יותר מידי דברים מאחוריו, רק כבלים שמתחברים, בלי פיוזים וממסרים
מה שצילמת זה הריליי.
האומים האלה זה המעגל של הזרם הגבוהה.
והמעגל של הזרם הנמוך, מה שמפעיל אותו נמצא איפה שרשמתי.
ראיתי מתחתיו רק קונקטורים. בלי ממסרים בלי כלום. אכן יכול להיות שהקונקטורים לא טובים..