מה הכלי?
כנראה הייתה כבר.
קרה לי בעבר עם הוספה אחרי שטחנתי איתה כבישים מהירים בקבוע (המכונאי ממש הראה לי את זה והמליץ להחליף כל 8k, לשימוש שלי).
ראיתי כמה כמה סדקים בין השיניים של הרצועה כמו בלאי כזה בכולן... חלקן יותר עמוקים חלקן פחות אז כיפפתי את הרצועה ל2 כדי לראות את העומק של הסדקים ואז כנראה לחצתי יותר מידי בכח וזהו נשבר.. לא נקרע ל2 אלא פשוט נשבר ויצאו חוטים בצבע בז'.. זה אומר שהיא גם ככה הייתה גמורה או שהרסתי אותה? כי לחצתי די בכח אבל לא נראה לי הגיוני שיד אנושית אמורה בדי קלות לשבור רצועה. כי היא רק עברה 8000 קמ. ובספר רשום שכל 10 מחליפים מוזר
מה הכלי?
כנראה הייתה כבר.
קרה לי בעבר עם הוספה אחרי שטחנתי איתה כבישים מהירים בקבוע (המכונאי ממש הראה לי את זה והמליץ להחליף כל 8k, לשימוש שלי).
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024
לא עוד הרבה.
1.אתה קורע את הקטנוע כמו לצאת מהר מהמקום ולנסוע הכי מהר שהקטנוע יכול.
2.הקירור של בית הוריאטור לא יעיל אולי הפילטר חסום (אם יש פילטר).
3.פולי קדמי או אחורי בלויים (בלאי), אולי נדרש לגרז פולי אחורי.
4.חגורה לא מקורית.
5.הוריאטור משופר?
לא יקרה כלום.
כן הפילטר היה יש כנראה גם סתום הייתי מנקה אותו פעם ב עם מברשת כי אין לי לחץ אוויר. לא יודע כמה זה עוזר מברשת.. חגורה לא של קימקו אבל של מיצובושי הם מייצרים לקימקו רצועות וכן הפולים גם הקידמי וגם האחורי עם 81000 קמ. כנראה זה הסיבות.
שאלה שניה: אם באלי לפתוח את הפולי האחורי אפשר לבקש ממישהו שילחץ ברקס אחורי ואני יפתח אותו? או שזה ישבור משהו שם? או שזה פשוט לא חזק מידי הברקס כדי להחזיק את זה?
אם זה פילטר קרטון הוא חד פעמי לא ניתן לניקוי - רק החלפה.
אפשר ללחוץ את הברקס עם אזיקון לכידון ולפתוח את האום של הפעמון אבל זה לא יעזור כי צריך להפריד את הסנדלי סחיבה מהווריאטור האחורי בשביל לפתוח את הפולי ולגרז ובשביל זה צריך מברגת אימפקט ובוקסה בגודל המתאים (מידה 40 +).
כנראה שיש לך בעיה בברקס או שזה סגור הרבה מעבר למה שזה אמור.
לרוב זה לא יישבר אבל זה לא שיטת עבודה נכונה.