עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 87

אשכול: פורסם מפרט של זירו 2016

Banned
    מי לא היה רוצה?
    כל רוכב הארלי

כל השרשור הזה חירטוט אחד גדול, עם רעש בלי רעש, מספיק לבלבל בביצים, עוד מקסימום עשור כל הרכבים יהיו חשמליים ושקטים. לגבי רכבים, אופנועים והמפגש בניהם, רק דבר אחד צריך לבקש מנהגי הרכבים, תאותתו, תנו לנו צ'אנס לא להכנס .....
    עכשיו אני שוקל לרכוש זירו, מישהו אולי יכול להפנות לקישור של הכתבה של פנגס בבלייזר ?
    ואברי, קראתי את ההגיג שלך בעניין נהיגה ברכב, ממליץ בחום לטפל בעניין.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    עכשיו אני שוקל לרכוש זירו, מישהו אולי יכול להפנות לקישור של הכתבה של פנגס בבלייזר ?
    קישור לבלייזר יש בדף פייסבוק של זירו ישראל (זה באלבום תמונות ובאחד הפוסטים האחרונים)

תחפש פה בפורום, הייתה פה ביקורת מרוכב אחד שהיה מאוד מאוד מאוד מרוצה
    נערך לאחרונה על ידי nihrider; 17-10-2015 בשעה 14:24.

Banned
    מרוכב אחד שהיה מאוד מרוצה.
    בוא נדייק

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

תודה, מצאתי את דף הפייסבוק ואת הכתבה. יש השנה דגם סופרמוטו חדש.

Member
    אחרי 11 אופנועים (מ-50 סמ"ק כשהאחרון היה וורסיס 1000), עברתי לזירו SR לפני 5 חודשים ומאז כבר 13,000 ק"מ.
    עם תחושות קשה להתווכח, גם אם הן לא ממש קשורות למציאות ותראו מה קורה סביבנו לאחרונה, ללא קשר לאופנועים.
    השקט של הזירו "נשמע" ככזה לא רק לנהגי המכוניות, גם לרוכב שמאיץ ללא ויברציות, ללא עלייה מורגשת בסל"ד, וללא צורך בחיפוש אחר הספק מירבי ומומנט על מנת לקבל ביצועים.
    האופנוע שלי מספק 14.7 קג"מ כמעט בכל מצב (סדר גודל של ZZR1400), ללא דרמות, עושה הכל בשקט מופתי וביעילות של מכונית פאר שעולה הרבה יותר.
    כמו כל יצירה אנושית, גם הוא לא חף מחסרונות: טווח של כ-130 ק"מ, זמן טעינה בין 02:40 ל-8:30 עם מטען איטי, מתחמם לעיתים אחרי תאוצות, מוריד כ-15% מההספק תוך כדי ומקרר עצמו תוך כדקה.
    אבל, קראו את הכתבה של פנגס ותבינו. הכלי כייפי, ספורטיבי, עלות האחזקה שלו מגוחכת ביחס לכל כלי רכב (עלות חודשית לכ-2500 ק"מ סביב 450 ש"ח...כולל ביטוח, צמיגים ללא טיפולים שוטפים, למרות שהיבואן ממליץ להגיע למוסך שמכונאי מקצועי יעבור על המכלולים), מכלי רכב שאחזקתו החודשית הייתה סביב 3000 ש"ח לחודש בק"מ שלי. קל מאוד היה לעבור לעלות המצחיקה הזאת.
    כמו רוב הדברים בחיים-הכל בראש, אם מישהו מרגיש שהוא מוגן יותר ושומעים אותו כי יש לו 4 צילינדרים ו-1000 סמ"ק, שיהיה לו לבריאות. פרט לאגזוזים "פתוחים" שרק מבהילים את נהגי המכוניות וגורמים להם לאהוב אותנו עוד פחות, הם לא שומעים אותנו, לא מחפשים אותנו במראה וככלל אנחנו לא ממש מעניינים אותם. כשהם כבר מבחינים בנו, בדרך כלל מבחינתם זה כבר מאוחר.
    Lets Face It-אילולא אינטרסים כלכליים של גופי ענק לגבי השימוש בדלק, ביניהם מממני טרור רבים, טכנולוגית מנוע הבעירה הפנימית כבר הייתה שייכת למוזיאון. מדובר במנוע בעל אלפי חלקים, בזבזני ביותר בשל ניצול אנרגייה נמוך כשהשאר מתאדה בצורת חום, מצריך מערכות כבדות ומורכבות שמחייבות פשרות רבות. העתיד שייך לטכנולוגיה ירוקה. טסלה, פרארי, ב.מ.וו ורבים אחרים כבר שם. עלות ייצור החשמל הנדרשת היא כעשירת בהשוואה לזו של הדלק. תוך מספר שנים בודדות ובהדרגה כמו כל טכנולוגיה חדשה, עולם הרכב יעבור לשם. חשמל, מימן או טכנולוגיה אחרת. הגיע הזמן.
    מי שמתעניין באופנוע של זירו מוזמן לפנות ולקבל חוות דעת ממי שרוכב ביום יום, אחרי טיולים בחו"ל, קורסי רכיבה ולא מעט ק"מ על אופנועים.

האם יש צורך בטיפולים תקופתיים כלשהם, פרט לבדיקה של מכלולים כמו בלמים, בולמים וכו'.
    האם הטעינה מתבצעת באמצעות שקע רגיל ?

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    לטעמי החשמל נמצא באיזור של קטנועים עירוניים, כל הקטע עם הזירו לא מובן לי כי מבחינת מכלולים ויכולות הוא לא שם.
    שימו את החשמל באריזה של קטנוע אפילו בגודל של בורגמן ויש משהו, גם ככה הגדלנועים שוקלים הרבה.
    איכשהו זה מסתדר לי יותר.

Member הסמל האישי של רונן
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
    לטעמי החשמל נמצא באיזור של קטנועים עירוניים, כל הקטע עם הזירו לא מובן לי כי מבחינת מכלולים ויכולות הוא לא שם.
    האם נסעת על זירו? סלח לי על הבוטות אבל אתה סתם מקשקש, זה אופנוע לכל דבר עם מכלולים מעולים.

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    האם יש צורך בטיפולים תקופתיים כלשהם, פרט לבדיקה של מכלולים כמו בלמים, בולמים וכו'.
    האם הטעינה מתבצעת באמצעות שקע רגיל ?
    ממולצת בדיקת מוסך כל 6,000 ק"מ שעולה 150-200 שקלים, החלפת רצועה כל 40 אלף.
    טעינה בשקע רגיל לחלוטין (עם כבל מחשב)

כמה שוקלת כל בטריה ? המהירות הסופית של הסופרמוטו היא 120 ?! יכול להיות ?
    ותודה על התשובות.
    נערך לאחרונה על ידי the striker; 17-10-2015 בשעה 19:25.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    עם 130 ק"מ טווח נסיעה (עדות של משתמש אמת) הוא לא אופנוע לכל דבר, זה 65 הלוך ו65 חזור, זה מגביל כמו אזיקים על הרגליים, רודף אחרי שקעי חשמל כמו ילדה שמכורה לסמארטפון.

Banned
    ושימכרו לך את זה כזול ושימושי.

בעוד עשר שנים כשהכל יהיה חשמלי נעבור כולנו לאספנות משנות התשעים.
    כנראה dr350. עדיין יעלה כמו כלי חדש

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Member
    שימו את החשמל באריזה של קטנוע אפילו בגודל של בורגמן ויש משהו, גם ככה הגדלנועים שוקלים הרבה.
    איכשהו זה מסתדר לי יותר.
    המכלולים של הזירו SR, איכותיים יותר משל 95% מהאופנועים בארץ-שילדת אלומיניום בולמי זעזועים עם כיוונונים מלאים של showa היפנית, כמובן שמזלג הפוך, ABS ועוד אלקטרוניקה ייחודית. יחד עם צמיגי הפירלי דיאבלו רוסו II,גם לטי מקס 530 שהיה לי בעבר יש מה ללמוד. האופנוע שוקל 188, עשרות ק"ג פחות מהטי-מקס. ההשוואה לקטנועים מבחינת מכלולים מגוחכת. אני נוסע איתו כמעט מדי יום מכפר-סבא לנצרת וחזרה, מרחק של 170 ק"מ מדי יום, ללא כל בעיה. כל אופנוע אחר או קטנוע היה פושט לי את העור בעלויות.
    אגב, אם החשמלי לא מסתדר לך, צפה בסרטון של הזירו הספורטיבי החדש, צוחק מה ב.מ.וו S1000RR ברבע מייל, אפילו את הפרארי 458 השאיר מאחור. קצת הנדסה: כל המשקל יושב נמוך מאוד, אין צורך להשכיב צילינדרים, מערכות העברת כוח קווי לסיבובי, גיר וכד'.
    אם כבר-טכנולוגיה עילית שייכת לאופנועים ולא לקטנועים.
    אגב, פרארי ייצרה אב-טיפוס חשמלי עם טווח נסיעה של 600 ק"מ וטעינה מהירה של 15 דקות (לפי פרסומים שלהם). אתה בטוח שהעתיד שייך למנועים בני 100 שנה עם שיפורים פה ושם אבל בסיס טכנולוגי זהה?

Member
    עם 130 ק"מ טווח נסיעה (עדות של משתמש אמת) הוא לא אופנוע לכל דבר, זה 65 הלוך ו65 חזור, זה מגביל כמו אזיקים על הרגליים, רודף אחרי שקעי חשמל כמו ילדה שמכורה לסמארטפון.
    ההגבלה היחידה עדיין היא בטיולים. מה הבעיה להגיע לעבודה לחבר לטעינה ולחזור? אגב טווח עירוני ופרברי יגיע ג0 ל-160 ק"מ, אני נוסע כמעט את כל המרחק בכבישים מהירים כולל למעלה ממחצית ממנו על כביש 6. בעיר יעשה גם 180 ק"מ טווח, כמו הוורסיס 1000 שהיה לי..

Senior Member
    כמה שילמת עליו?