ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
לטעמי החשמל נמצא באיזור של קטנועים עירוניים, כל הקטע עם הזירו לא מובן לי כי מבחינת מכלולים ויכולות הוא לא שם.
שימו את החשמל באריזה של קטנוע אפילו בגודל של בורגמן ויש משהו, גם ככה הגדלנועים שוקלים הרבה.
איכשהו זה מסתדר לי יותר.
המכלולים של הזירו SR, איכותיים יותר משל 95% מהאופנועים בארץ-שילדת אלומיניום בולמי זעזועים עם כיוונונים מלאים של showa היפנית, כמובן שמזלג הפוך, ABS ועוד אלקטרוניקה ייחודית. יחד עם צמיגי הפירלי דיאבלו רוסו II,גם לטי מקס 530 שהיה לי בעבר יש מה ללמוד. האופנוע שוקל 188, עשרות ק"ג פחות מהטי-מקס. ההשוואה לקטנועים מבחינת מכלולים מגוחכת. אני נוסע איתו כמעט מדי יום מכפר-סבא לנצרת וחזרה, מרחק של 170 ק"מ מדי יום, ללא כל בעיה. כל אופנוע אחר או קטנוע היה פושט לי את העור בעלויות.
אגב, אם החשמלי לא מסתדר לך, צפה בסרטון של הזירו הספורטיבי החדש, צוחק מה ב.מ.וו S1000RR ברבע מייל, אפילו את הפרארי 458 השאיר מאחור. קצת הנדסה: כל המשקל יושב נמוך מאוד, אין צורך להשכיב צילינדרים, מערכות העברת כוח קווי לסיבובי, גיר וכד'.
אם כבר-טכנולוגיה עילית שייכת לאופנועים ולא לקטנועים.
אגב, פרארי ייצרה אב-טיפוס חשמלי עם טווח נסיעה של 600 ק"מ וטעינה מהירה של 15 דקות (לפי פרסומים שלהם). אתה בטוח שהעתיד שייך למנועים בני 100 שנה עם שיפורים פה ושם אבל בסיס טכנולוגי זהה?