עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
תוצאות 76 עד 87 מ 87

אשכול: פורסם מפרט של זירו 2016

Senior Member
    בתור אחד שעושה ק״מ יומי רב (כ- 120) ואין לו מקום להטעין את האופנוע לא בבית ולא בעבודה הזירו שעל פניו מהווה חבילה קורצת לכיס (כאופנוע הוא טרם נראה לי מגובש דיו), פשוט לא רלוונטי עבורי.

בעתיד, כאשר אהיה ערוך לכך מבחינת תנאי חניה והטעה וכאשר הכלים שיוצעו בשוק יהיו מגובשים ובעלי טווח רכיבה רב יותר, אזי אין לי ספק שארכוש אופנוע חשמלי.

באשר לרעש, לדעתי המדובר בעניין בעל חשיבות רבה על הכביש ואשר שומר על חיי. למשל, מאז שהתקנתי צופר ראוי שלא מבייש משאית, כמות הרכבים שהמשיכו לחתוך אותי למרות שצופר ירדה פלאים, כאשר אין לי ספק שחלק מהרכבים כלל לא שמעו קודם לכן את הצפירות שלי ב-xxx קמ״ש ולא כל שכן את האופנוע, אולם סוגיית הרעש היא זניחה מבחינה מעשית ואין כל בעיה ליצור אופנוע חשמלי רועש או עם רעש מדומה בהתאם לטעם האישי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    בתור אחד שעושה ק״מ יומי רב (כ- 120) ואין לו מקום להטעין את האופנוע לא בבית ולא בעבודה הזירו שעל פניו מהווה חבילה קורצת לכיס (כאופנוע הוא טרם נראה לי מגובש דיו), פשוט לא רלוונטי עבורי.
    בעתיד, כאשר אהיה ערוך לכך מבחינת תנאי חניה והטעה וכאשר הכלים שיוצעו בשוק יהיו מגובשים ובעלי טווח רכיבה רב יותר, אזי אין לי ספק שארכוש אופנוע חשמלי.
    כבר היום ניתן לקבל זירו שיכול לעשות באיזור ה200 ק"מ יומי בלי לזחול. הדגם עם 4 מצברים + סוללה מורחבת נותן באיזור ה200 ק"מ בשיוט של 120 קמ"ש.
    לגבי טעינה - אני לא מאמין שיש מקום בארץ שבו לא ניתן לסדר גישה לשקע חשמל ע"י קמצוץ יצירתיות.

סתם דוגמא - בעבודה אני מחנה בכלוב של האופניים החשמליים בחניון של הבניין. בעבודה הקודמת סידרתי כבל מאריך מהחלון (קומה שלישית) עם מפסק נפרד שיוצא לשקע מוגן מים מתחת לבניין. בבית הוצאתי, ממעגל נפרד ששמתי עבור החצר, כבל לחניה עם שקע ממוגן מים גם כן. בדירה של ההורים (קומה שניה) אני מוריד כבל מאריך נייד דרך תעלת האוורור של הבניין לחצר הפנימית.

גישה לשקע זה די קל ויש מלא פתרונות.

לגבי ה"גיבוש" של האופנוע - יצא לך לרכב עליו? לדעתי האישית מדובר באופנוע מגובש בהחלט. הוא לא מרגיש כמו איזה הכלאה של מכלולים מעפנים ומערכת חשמל (כמו הקטנועים של בליץ למשל, עם כל הכבוד להם). איכות המכלולים מצויינת, ההתנהגות כביש טובה למדי ולא נופלת מזו של אופנוע כביש בינוני מונע בנזין.

קח נסיעת מבחן, אולי תופתע לטובה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Vaderom צפיה בהודעה
    כבר היום ניתן לקבל זירו שיכול לעשות באיזור ה200 ק"מ יומי בלי לזחול. הדגם עם 4 מצברים + סוללה מורחבת נותן באיזור ה200 ק"מ בשיוט של 120 קמ"ש.
    לגבי טעינה - אני לא מאמין שיש מקום בארץ שבו לא ניתן לסדר גישה לשקע חשמל ע"י קמצוץ יצירתיות.

סתם דוגמא - בעבודה אני מחנה בכלוב של האופניים החשמליים בחניון של הבניין. בעבודה הקודמת סידרתי כבל מאריך מהחלון (קומה שלישית) עם מפסק נפרד שיוצא לשקע מוגן מים מתחת לבניין. בבית הוצאתי, ממעגל נפרד ששמתי עבור החצר, כבל לחניה עם שקע ממוגן מים גם כן. בדירה של ההורים (קומה שניה) אני מוריד כבל מאריך נייד דרך תעלת האוורור של הבניין לחצר הפנימית.

גישה לשקע זה די קל ויש מלא פתרונות.

לגבי ה"גיבוש" של האופנוע - יצא לך לרכב עליו? לדעתי האישית מדובר באופנוע מגובש בהחלט. הוא לא מרגיש כמו איזה הכלאה של מכלולים מעפנים ומערכת חשמל (כמו הקטנועים של בליץ למשל, עם כל הכבוד להם). איכות המכלולים מצויינת, ההתנהגות כביש טובה למדי ולא נופלת מזו של אופנוע כביש בינוני מונע בנזין.

איזה זירו יש לך?

Member הסמל האישי של רונן
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    איזה זירו יש לך?
    חשבתי על זה קצת וקניתי zero s.
    ...

Member
    להגיד שזה לא בטיחותי לרכב על אופנוע שקט זו כמו בעצם להגיד "אני לא אחראי על החיים שלי אלא הנהגים שמסביבי. אם הם ישמעו אותי אז אני בטוח, אם לא, אז אין לי מה לעשות עם זה, כנראה שאני אמות!!"
    חבר'ה די, תלמדו לרכב בטוח וקחו אחריות על החיים שלכם, אל תעבירו את האחריות לידי מישהו אחר. אגזוז רועש לא מגדיל את בטיחות הרכיבה שלכם, אלא סגנון הרכיבה, אופי החשיבה, ההסתכלות לרחוק, המבט הנכון, אסטרטגיית הרכיבה, הנסיון וההכרה שלכם עם הכלי. אגזוז רועש רק מבלבל נהגים ומעצבן אותם ואולי גם נותן לרוכב להרגיש כאילו יש לו יותר גדול ממה שיש באמת. לא יותר.
    קחו קורסים, תשפרו את הרכיבה, תקראו, תלמדו לבד, כנסו ליוטיוב, תקראו ספרים...אבל לעזאזל תפסיקו להפיל את האחריות על חפצים ועל אנשים אחרים.

בעניין הזירו - אני למשל, לא האמנתי שאוכל להתחבר לכלי חשמלי בגלל שאני דווקא אוהב את הרעש של מנוע הבעירה, אוהב את הרעידות, אוהב שהכח שהמנוע הפרמטיבי הזה מעביר הוא לא ליניארי ויכול להפתיע (לחיוב), בקיצור "רומנטיקה"...עד שהחלטתי לקחת נסיעת מבחן על הזירו הזה.

לא יודע איך לפרוט את זה למילים או לנתח את זה עמוקות אבל החשמלי הממזר הזה הצליח לרגש אותי לא פחות מכל מנוע בעירה אחר שרכבתי עליו. אפילו צליל השריקה העתידני שהוא מוציא עשה לי רעידות שם למטה.
    בקיצור, מאז שרכבתי עליו כל הספקות שלי נעלמו ואני יכול להגיד שאני אפילו שמח שחשמליים מגיעים. הם פשוט הרבה יותר הגיוניים.

מה מונע ממני לקנות אחד? הטווח. אני מחכה שהטווח יהיה שימושי עבורי ואז אני קונה אחד. חד משמעי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לשימוש שלי (כרגע מושבת בגלל עלויות ביטוח) הזירו היה יכול להיות נהדר (7 קילומטר לכל כיוון ביום) בשל העלויות האחזקה הזולות וטווח הרכיבה שלי.
    אבל על האופנוע אני רוכב פחות ממניעים פרקטיים וגם קטנוע או זירו היה עושה את העבודה.
    יש משהו בריח של הגזים השרופים למחצה בבאנדיט, צליל המנוע, הגיר ובכלל באופי של אותם מנועים גדולים של האופנועים שהזירו לא ידע לעולם לספק - גם אם הביצועים שלו יהיו טובים יותר.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member

נראה לי שאמתין למשהו בסגנון של ה-Lightning LS-218

Senior Member
    למה? הוא פותר את בעיית הטווח או ההתחממות?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    למה? הוא פותר את בעיית הטווח או ההתחממות?
    לגבי הטווח בהחלט כן וכך גם הטעינה מהירה וזה עוד לפני הערך המוסף של הכוח המטורף והליניארי... אבל הls לא ממש ברת השוואה לזירו ומדובר באופנועים שונים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    לגבי הטווח בהחלט כן וכך גם הטעינה מהירה וזה עוד לפני הערך המוסף של הכוח המטורף והליניארי... אבל הls לא ממש ברת השוואה לזירו ומדובר באופנועים שונים.
    המספרים שלהם לא נראים ריאליים בשיט. 30 דקות טעינה במטען מהיר? אפילו אם מחשבים את המצבר הכי קטן שיש במפרט שלהם (12 kw) מדובר ב24 kw שעה. על רשת חשמל של 220 וולט זה דורש 110~ אמפר זרם במשך חצי שעה.. דהפאק?
    גם הטענה לטעינה של שעתיים במטען רגיל לא ממש מתחברת לי. כי אם כן, אז הם עשו קסמים והחבר'ה של zero (שבמקור פיתחו את הסוללה ולא את האופנוע) הם סתם חאפרים.

אבל האופנוע נראה אש. ואללה, גם אם הם מגזימים רק פי 2 - זה כבר מצויין.

Banned
    אני רק אשים את זה פה... בנוגע לדיון שהיה כאן בנוגע לאופנוע שקט.
    היום נהג פחית מצמצם עלי מהימיני לשמאלי, כמעט מתנגש בי.
    ' סליחה אחי לא שמעתי אותך'.

לא לא ראיתי. לא שמעתי.
    בדרך עירונית לא על 209 קמש. רעש זה קריטי.

Senior Member
    זה כי לא שומעים אופנועים...